Jerikoveien 93 A

Stor 5-roms - 2 innglassede balkonger - Garasjeplass - Varmtvann inkl. - Barnevennlig område - nærhet til off komm.

Velkommen til Jerikoveien 93 A - Presentert av lokalmegler Israr Ali v/ OBOS Eiendomsmeglere

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 690 000

BRA / P-rom
104 m² / 104 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9419874574541 breddegrad, 10.8955711960116 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 190 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 690 000
Andel fellesgjeld kr 485 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 4 190 385
Felleskostnader kr 6 025 per måned
Antall rom 5
Antall soverom 4
Primærrom (P-rom) 104 m²
Bruksareal (BRA) 104 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Jerikoveien 93 A
Kommune Oslo
Byggeår 1980
Energimerket Rød E

Kontakt Israr for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Mer om boligen

Beliggenhet

Umiddelbar nærhet til Furuset senter med et godt utvalg av forretninger og diverse servicetilbud - blant annet legesenter, bibliotek, bingo, treningssenter, svømmehall og kafé/restaurant. Ved Furuset senter finner man også offentlig kommunikasjon som T-bane (linje 2) og bussforbindelse i alle retninger (401, 79, 25 m.fl.), samt drosjeholdeplass. Flybussen har holdeplass i nærområdet. Kort kjøretur til andre større kjøpesentre som Stovner, Triaden, Metro og Alnabru senter samt IKEA. Kort gange til Furuset Forum med diverse tilbud innen idrett. Flere barnehager og skoler i området. Flotte rekreasjonsmuligheter i området med bl.a. Verdensparken som ligger litt nedenfor senteret, ca. 5 min gange fra boligen, hvor man finner parkourpark, mange bål- og grill plasser, frukttrær, busker og urtehager. Beliggende i tilknytning til Østmarka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer og kjelleretasje, oppført i betongkonstruksjoner med skillende dekker og vegger i betong. Utvendig flatt tak tekket med papp og utvendige fasader kledd med plater og malte betongflater.
Det er utført rehabiliteringer med etterisolering, nye fasader, innglassing av balkonger og nye tak i borettslaget i 2014-2016. Det skal utføres etterarbeid etter feil/mangler ved fasaderehabilitering og for mer informasjon, se årsberetning.

Innhold

• Meget god planløsning
• Nye vinduer fra 2009.
• Varmekabler på bad/wc og kjøkken.
• 2 innglassede balkonger, en på ca. 11m2 med adkomst fra stuen og en på ca. 7m2 med adkomst fra kjøkkenet.
• Kjøkken, bad og wc er pusset opp i ca. 2011.
• Varmtvann er inkl. i felleskostnadene.
• En utebod og en bod i leiligheten.
• Kabel-tv tjenester fra GET og internett
• 3 min. gange til kjøpesenter og offentlig kommunikasjon.
• Lave kjøpsomkostninger. INGEN DOKUMENTAVGIFT
• Veldrevet borettslag.
• Rask avklaring av forkjøpsretten.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

Standard

Meget pen og stor 5-roms toppleilighet med flott beliggenhet og god standard. Med unntak av stuen er veggoverflatene i hele leiligheten sparklet og malt i 2020 og gir et meget bra helhetsinntrykk. Den har et pent, flislagt bad fra 2011 med varmekabler og flott kjøkken fra 2011 med integrerte hvitevarer. Her er det også to store innglassede balkonger, en på ca. 11m2 med adkomst fra stuen og en på ca. 7m2 med adkomst fra kjøkkenet. Leiligheten har en god intern beliggenhet i borettslaget med fritt og åpent utsyn fra begge balkongene

I denne leiligheten kan du flytte rett inn!

Bruksareal 104m². Primære rom 104m² består av entré, bad/wc, kjøkken, stue, wc og 4 soverom.
Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjeanlegg, 1 bod, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Entré:
Romslig entré med stort garderobeskap fra 2016. Eikeparkett på gulv, malte overfalter på veggene og malt himling.

Bad/wc:
Flott flislagt bad fra ca. 2011 med varmekabler i gulvet, dusjsone med vegg i glassbyggerstein, servant med flislagte hyller, speil, overlys, veggklosett og opplegg for vaskemaskin.

Wc:
Praktisk separat wc som består av servant med underskap, overskap med speilfronter og klosett fra 2020. Her er det fliser på gulv, vegger og malt himling.

Soverom:
4 luftige soverom med skyvedørgarderobe fra 2016 på et av soverommene. Her er det eikeparkett og laminat på gulvene, malte overflater på veggene og malt himling. Soverommet ved siden av kjøkkenet kan med enkle grep gjøres om til et stort spiseplass ved behov.

Kjøkken:
Flott og moderne kjøkken med tidsmessig innredning fra 2011 med slette høyglansfolierte fronter, laminat benkeplate med fliser over, dobbel oppvaskkum, ventilator i stål og glass og integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin med stålfront, mikroovn og kjøl-/fryseskap. Fra kjøkkenet er det også utgang til en innglasset balkong på ca. 7m² med flott utsyn. Her er det også en praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter. Balkongen som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2014-2016.

Stue:
Leiligheten har en romslig stue med god plass for både sofagruppe og spiseplass. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys. Her er det eikeparkett på gulv, malt overflater på veggene og malt himling. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 11m² med gode solforhold, belysning, strømuttak og flott utsyn. Balkongen som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2014-2016.

Hvitevarer:
Alle integrerte hvitevarer medfølger leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og kjøkken, ellers panelovner.

Tomten

Andel i 17 941 m2 eiet tomt. Borettslaget har velstelte fellesarealer med asfalterte internveieier, gressplener, beplantning, lekearealer, sittegrupper, m.m. Meget skjermet og barnevennlig uten biltrafikk innenfor borettslagets område. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det medfølger fast biloppstillingsplass i garasjeanlegg under blokken.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 22 86 55 00.

Borettslaget

Øvre Furuset borettslag.

Hjemmeside: www.ovrefurusetbrl.no

Borettslaget som har adresse Jerikoveien 85-99 består av 160 andelsleiligheter.

- Fellesvaskeriet er i Jerikoveien 89 A - 99 A og 99 B.
- Borettslaget er medeier i sameiet Furuset vaktmestersentral.
- Borettslaget har avtale med Rydje Renhold AS om vask av fellesarealer.
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Større vedlikehold og rehabilitering

2013 - 2016:
Ekstra ordinær generalforsamling ble avholdt 07.02.13. Her ble det vedtak om rehabilitering av alle blokkene; 87, 89,91,93,97 og 99. Prosjektkostnadene ble beregnet til kr 70. mill. Styret inngikk avtale med Asplan Viak AS, 18.04.13, til å ta hånd om prosjektering, og prosjekt- og byggeledelse. Styret valgte entreprenør Nygaard bygg AS og entreprenøren startet arbeidet våren 2014. Foruten etterisolering, nye balkonger m/innglassing, m.m. ble det satt inn nye dører til hver leilighet, og alle har fikk montert lys på balkongene og i bodene. Det ble også montert nye ringetablå (ringeapparater) med kamera til alle leilighetene. Entreprenør Nygaard bygg AS avsluttet og ferdigstille rehabiliteringen våren/sommeren 2016.

Etter rehabiliteringen ble det avdekket en rekke feil og mangler på arbeidet som ble utført og det ble en tvist med Nygaard bygg som var utførende entreprenør etter rehabiliteringen. Nygaard bygg ble slått konkurs i prosessen. Borettslaget inngikk videre et forlik med Asplan Viak som var prosjekterende entreprenør. Det opplyses fra styreleder at borettslaget skal utbedre de feilene fra dette prosjektet og er i kontakt med konsulent angående dette. Det foreligger ingen kostnadsoverslag for dette utbedrings prosjektet d.d.

2005 - 2010:
I denne perioden har varmtvannsberederne og sentrifuger i vaskeriene blitt byttet. Gulv i vaskeriene er blitt fornyet, poletsystemet er skiftet ut med kortsystem. Nytt dekke på gulvene i garasjene. Alle vinduene og terrasse dørene er skiftet.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Dyrehold

Det er tillatt å holde en hund eller katt under forutsetning av at andelseier undertegner erklæring om dyrehold. Se for øvrig husordensreglene for nærmere informasjon om dette.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 87883456. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Felleskostnader

6 025,-
inkluderer garasjeplass, varmtvann, kapitalkostnader, trappevask, kabel-TV tjenester fra GET, vaktmestertjenester og felles forsikring

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 485.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2020

Borettslaget har et annuitetslån i Handelsbanken:

Lånenr.: 2HANDE-94937033677
Restsaldo: kr. 73.906.661,-
Restsaldo andel: kr. 484.502,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Kapitalkostnad kr 1.901,- pr.mnd.
Rente, flytende: 1,5%
Rest løpetid: 25 år 9 mnd
Terminer p.a.: 2

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

3 690 000,- (Prisantydning)
485 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 175 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 190 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Israr Ali

Oppdragsnummer

705200158