Velkommen til Jerikoveien 13B!

Jerikoveien 13B

2 -roms terrasseleilighet på Lindeberg|Stor nordvestvendt balkong| utsikt | garasjeplass| sentralt| soverom+ alkove

Priser

Totalpris: kr 3 101 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 990 000

Fellesgjeld: kr 96 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 503

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Jerikoveien 13B!
En romslig 2- roms terrasseleilighet sentralt beliggende på Lindeberg med nærhet til alt man måtte trenge fra turstier og store grønne friområder til butikker, servicetilbud og kollektivtransport som tar deg til Oslo sentrum på kort tid. Borettslaget har en flott opparbeidet tomt med store grønne plener og lekeplass. Boligen har en god planløsning bestående av entré, flislagt bad fra 2012-13, soverom, sovealkove, åpen stue-kjøkkenløsning og stor nordvestvendt balkong med utebod.

Entrè: Stor og luftig gang god plass til oppheng av yttertøy og oppbevaring av sko. Rommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe for ekstra oppbevaring. Dør calling med åpner. Fliser på gulv og malte overflater på vegger.

Bad: Pent flislagt med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med inn-utslående glassvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter og veggskap. Badet ble oppgradert i 2012-2013 med nye fliser, membranløsning og baderomsinnredning, men det foreligger ikke dokumentasjon på dette.

Kjøkken: Pent kjøkken fra 2012-2013. Kjøkkenet er tidløst innredet med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass og er utstyrt med 1 1/2 oppvaskkum og uttrekksventilator. Det er god plass til komfyr og kjøleskap i forbindelse med kjøkkenet. Fliser på gulv og vegger.

Stue: Romslig stue med utgang til nordvestvendt balkong. Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og gir en god romfølelse. Det er plass til både sofa, tv møblement og spisebord i stuen. Fra rommet har man tilgang til nordvestvendt balkong på 12,5 kvm hvor man kan nyte ettermiddag og kveldssolen. Balkongen har et fint utsyn og vender ut mot borettslagets grønne og rolige fellesområder. På balkongen har man også bod på 2 kvm. I stuen er det parkett på gulv og tapet på vegger.

Soverom: Soverom med tilgang fra stuen. Lyst og fint rom med plass til seng og oppbevaringsløsninger for klær. Rommet har vindu som vender ut mot balkongen og de rolige fellesområdene. Parkett på gulv, malte overflater og panel på vegg.

Sovealkove: Soverommet er delt opp slik at man også har en ekstra sovealkove. Denne har tilgang fra entre og har god plass til seng og oppbevaring. Rommet er malt i lyse farger og har parkett på gulv. Panel og malte overflater på vegger.

Annet:

- Automatsikringer i sikringsskap
- Garasjeplass i lukket anlegg i kjeller av bygget.
- Lave omkostninger og ingen dokumentavgift.

Beliggenhet

Leiligheten i Jerikoveien 13 B ligger meget attraktivt til i et flott bomiljø på Lindeberg i Oslo.

Borettslaget Søndre Lindeberg ligger gunstig til sentralt på Lindeberg, med kun et minutts gange til Lindeberg senter. Her finner du dagligvarehandel, apotek, søndagsåpen grønnsakshandel, frisør, kjøreskole, lege og tannlege

Lindeberg er et svært rolig og behagelig område. Bebyggelsen er omkranset av velholdte grøntarealer, og internt på området er det trygge bilfrie gangveier. Det er kort vei til marka med milevis med lysløyper, perfekt for deg som trives i naturen både sommer og vinter. Du rusler raskt inn til Lutvann hvor du finner badeplass og fiskemuligheter, om det frister med litt lengre turer finner du raskt veien til Mariholtet og Nøklevann. Vinterstid kjøres det opp flotte skiløyper til både trening og hygge.

Det er flere skoler i området, Jeriko skole, Skjønhaug skole og Lindeberg barne- og ungdomsskole. Det er også flere barnehager i gangavstand fra leiligheten, nærmeste er Plassen barnehage som ligger på nabotomten til borettslaget. Det finnes et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. skitrekk i Jerikobakken med tilhørende akebakker, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, sandvolleyballbane ved Jeriko skole, Nordre Lindeberg besøksgård, svømmehall på Furuset, Furuset Forum med is- og håndballhall, samt mange andre lag og foreninger.

Inne på borettslagets område er det etablert flere hyggelige tun med lekestativer og benker. Nærmeste treningssenter er Actic på Furuset, Bare Trening på Haugerud, Sats på Hellerud og Lørenskog samt Sats på Kalbakken.

Kun få minutter fra Lindeberg finner du større kjøpesentre som blant annet Tveita og Alna senter og IKEA på Furuset. I motsatt retning har du Metro og Triaden på Lørenskog, og du reiser også raskt ned til Oslo sentrum.

Bebyggelse

Det populære området på Øvre Lindeberg består av rekkehusbebyggelse og terrasseblokker. Søndre Lindeberg Borettslaget har adresse: Jerikoveien 13 - 39. Borettslaget består av 195 andelsleiligheter, fordelt på 4 terrasseblokker og 10 rekkehusrekker med store felles friområder.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Jerikoveien 13 B både med bil, t-bane og buss.

Med t-bane: Benytt linje 2 til Lindeberg stasjon. Reisetiden til og fra sentrum tar ca. 20 minutter. Ta så til høyre ut av senterområdet og borettslaget ligger da som første bebyggelse rett frem. Følg gangvei til venstre forbi første terrasseblokk og boligen ligger da i neste blokk på høyre side ved siden av rekkehusbebyggelsen. Kun 4 minutts gange fra t-banen.

Med buss: Buss 25 og 79 stoppe rett på utsiden, ved Jeriko skole. Fra Karihaugveien kan du ta buss nummer 401 og 411, flybussen og ekspressbusser. Fra boligen er det ca. 7 minutters gange til stoppestedet i Karihaugveien. I helgene går det nattbuss fra Oslo sentrum.

Med bil: Fra Oslo Sentrum, følg E6 til avkjøring mot Lindeberg Øvre og ta til høyre i første rundkjøring. Følg så Jerikoveien rett frem forbi avkjøring til Kløfterhagen og ca. 300 meter over en liten bro. Gjesteparkering rett utenfor boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Lindeberg ligger kun 10 minutter fra sentrum med bil, og reisen til eller fra Oslo Lufthavn tar ca. 35 minutter.

Byggemåte

Terrassert boligblokk på 4 etasjer og kjeller med garasjeanlegg som er oppført med alle bærende konstruksjoner i betong. Yttervegger i teglstein og lettfasader med malt panel og flatt yttertak som er tekket med papp. Innervegger i bindingsverk kledd med plater

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Standard

Følgende har fått TG 2 av takstmann Petter Eikum:

Innvendig dør til bad- Mangler foringer inn mot bad/wc, svelling nede på dørblad og noe overflatebehandling må påregner. TG settes grunnet dette.

Overflater innvendig vegger og gulv på bad/wc- Det opplyses at fliser og membranløsninger er fra 2012/13 og arbeidet er utført av fagfolk. Uvisst hva slags membranløsninger som er benyttet og ingen dokumentasjon på utførte arbeider. Tilstandsgrad settes grunnet dette.

VVS installasjoner bad/wc- Det opplyses at skjult røropplegg er fra 2012/13 og arbeidet er utført av fagfolk. Originalt hovedsluk og ingen dokumentasjon på utførte arbeider. Tilstandsgrad settes grunnet dette.

Kjøkkeninnredning- Det opplyses at kjøkkeninnredning er fra 2012/13. Svelling nede på skapfronter og tilstandsgrad settes grunnet dette.

Overflater innvendige gulv- Noen riper på eikeparkett i stue, utkragede flisfuger i entre mot stue og ikke montertterskellister mot sovealkove eller overgangslist mot kjøkken. Tilstandsgrad settes grunnet dette.

VVS installasjoner generelt- Felles stigevannrør og soilrør er skjult men antas å være fra byggeår. Tilstandsgrad settes grunnet dette.

Oppvarming

Varmekabler på bad/wc, ellers ingen fastmonterte varmekilder.

Tomten

Andel i 30.331 kvm eiet tomt for hele borettslaget. Borettslagets tomt fremstår som ryddig og pent opparbeidet. Det er etablert store grøntområder mellom bygningene med plen, trær, prydbusker, sittegrupper og flotte lekeplasser for barna. Lekeplassene ble oppgradert i 2013/2014. Bilfritt og rolig bomiljø med asfalterte internveier avsperret med bom. Tomten grenser forøvrig til store felles grøntarealer med lekeplasser, fotballbaner og barneskitrekk.

Parkering

Med boligen følger en egen garasjeplass i felles garasjeanlegg under bygningen. Det ble i 2019 etablert infrastruktur for ladestasjoner i garasjene. Kostnaden for etablering og drift vil måtte dekkes av den enkelte. Alle bestillinger skal gjøres direkte til Watt AS.
For øvrig kan man benytte parkering tilknyttet Jeriko skole ved Jerikoveien 27, før og etter skolens åpningstid.

Forretningsfører

OBOS eiendomsforvaltning

Borettslaget

Søndre Lindeberg borettslag.
Hjemmeside: www.sondrelindeberg.no

Søndre Lindeberg brl har god historikk for vedlikehold.
- 2019, Oppussing av oppgangene, nye hoveddører inn til oppgangene, nytt calling anlegg til blokkene. etablering av infrastruktur for ladestasjoner i garasjene samt brannvarslingsanlegg i garasjene med varsling til brann og redningsetaten.
- 2016, Overflate behandling av blokkene.
- 2015, Overflatebehandling av rekkehusene.
- 2013: Oppgradert lekeplasser.
- 2006-1999, Rehabilitering av rekkehus, taktekking av rekkehus, etterisolering og legging av nye tak på blokkene, rehabilitering av blokkene. nytt VVS system og ventilasjonssystem for blokkene. Ny vaktmestergarasje.

Fremtidige arbeider:
Sikring av fuktinnsig i rekkehusene, drenering - som vil koste ca. 12 millioner iflg. årsberetning. Det arbeides nå med innhentelse av anbud for prising.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

15.06.2021

Styregodkjennelse

Ja, ny andelseier krever styregodkjennelse.

Dyrehold

Det er anledning til å holde dyr i borettslaget under forutsetning at beboer gjør seg kjent med og undertegner "Erklæring om dyrehold", som betraktes som en del av leiekontrakten. Brudd på erklæringen er å betrakte som vesentlig mislighold av leiekontrakten, og kan føre til oppsigelse av leieforholdet.
Slik erklæring må også underskrives av borettshavere som påtar seg å passe husdyr for andre utover kortvarig besøk. Erklæringen ligger vedlagt som siste side i husordensreglene.
Er dette aktuelt for deg så sett deg inn i reglene eller konferer megler.
Husk at dyrehold skal være til glede for eier, men ikke til ulempe for naboer.

Forsikring

Søndre Lindeberg har forsikret bygningen i Gjensidige forsikring med polisenr.: 89934239.

Ligningsverdi

Kr. 724 956,- som primærboligverdi for ligningsåret 2019.
Kr. 2 609 842 ,- som sekundærboligverdi for ligningsåret 2019.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 70 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,0 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

Felleskostnader

Kr. 4 503 ,- pr. mnd.

Felleskostnadene økt med 5 % fra 01.04.2020.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 96 000,- pr. 01.05.20.

Lånevilkår

Søndre Lindeberg brl har 2 felleslån:
Lån 1 til Obos med restsaldo på kr. 18 163 750,-. Det gjenstår 11 år og 11 mnd. på betalingen, det betales 12 terminer pr år og lånet har flytende rente på 1,58 %. Annuitetslån
Lån 2 til Obos med restsaldo på kr. 2 815 818,-. Det gjenstår 18 år og 2 mnd. på betalingen, det betales 12 terminer pr år og lånet har flytende rente på 1,58 %. Annuitetslån

Fellesgjeldenden fordeler seg på andel på følgende måte:

Lån 1: restsaldo 89 413,-. 617 ,- pr. mnd. i kapitalkostnad.
Lån 2: restsaldo 12 779,-. 68 ,- pr. mnd. i kapitalkostnad

Det er ikke IN ordning på lånene

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 13. juni 1979

Utleie

Boligen har begrenset adgang til utleie ihht borettslagets vedtekter.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.
Med styrets godkjenning kan andelseierne leie ut hele boligen til andre i inntil tre år. Vilkåret er at andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen først har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.
Samtykke kan bare nektes dersom leierens forhold gir saklig grunn til det.

Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut boligen til andre uten samtykke.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Fra styrets Årsberetning:

Utbyggingsplaner ved Lindeberg senter

Styret har aktivt støttet opp om Aksjonsgruppa som aktivt arbeider for at det ikke skal bli noe av den planlagte utbyggingen av Lindeberg senter. Aksjonsgruppa har gjort en meget solid jobb.
Utbyggingssaken ble stoppet midlertidig fra høsten til nyåret 2019, men etter beslutning fra Byrådet har Plan og Bygnings Etaten startet prosessen på nytt med nytt saksnummer og de samme byggeplaner. Denne gangen ble det bestemt at beboerne skulle involveres i prosessen. Aksjonskomite deltar i nye møter. Saken som ble avsluttet i desember 2018 ble behandlet de siste 7 år med 455 saksnummer hos PBE. Aksjonskomite har scannet for sikkerhets skyld 888 dokumenter med nesten 5.700 sider. Nå starter andre runde som skal gi politikere underlag til avstemning. Aksjonskomite representerer nå 4 borettslag og kan komme med innsigelser under prosessen. Dessverre eventuelle klager må avvente på politisk beslutning. Imellomtid kom opplysning om at lokk over E6 som ble lovet de siste 38 år og skulle utføres langs Lindeberg i 2018 er ikke videre behandlet av myndigheter.


Lindeberg skal fortsette å eksistere ubeskyttet mot helseskadelig støy, som på noen steder overstiger grenser 16 ganger (bekreftet av Bymiljøetaten allerede i 2014). Utearealer er uegnet til rekreasjon. I tillegg kommer støvpåkjenning som er også helsefarlig.

Vi har også kontaktet Byantikvaren i Oslo for å få Lindeberg fredet. Byantikavren er mest interrestert i Lindeberg senter fordi det ikke er blitt endret siden det var nytt.
Hvor står saken nå? Det vet vi ikke helt sikkert, men det er stille fra kommunen og utbygger akkurat nå. Ifølge saksbehandler i Plan- og bygningsetaten vil utbygger komme med et nytt utbyggingsforslag over sommeren 2020. Partene på Lindeberg er forberedt.
Man kan selv følge med på saken under Oslo kommune, Plan og bygningsetatens saksnummer 201817956 - Reguleringssak.
I tillegg til dette ble det sendt henvendelse til Bymiljøetaten om regulering av området rundt bom ved Lindeberg senter. Bymiljøetaten makter ikke å kontrollere nåværende tilstand.

Det er opplyst om at kjøkken og bad er oppgradert av fagfolk i 2012-2013, men at det ikke foreligger noen dokumentasjon på dette.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boliger.

Totale kostnader

2 990 000,- (Prisantydning)
96 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 086 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 101 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 03.06.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

Ansvarlig megler

Ingrid Berdal

Oppdragsnummer

718210060

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål