Holteåsen 34

Innholdsrik og pen enebolig m/ godkjent sokkelleilighet | Barnevennlig og rolig beliggenhet i blindvei | Garasje |

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 7 190 670

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 7 000 000

Omkostninger: kr 190 670

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Totale kostnader

  7 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
  --------------------------------------------------------
  190 670,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 190 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Pen og innholdsrik enebolig med sokkelleilighet i et populært boligområde på Buskogen, Kråkerøy i Fredrikstad. Eiendommen ligger med gode lys- og solforhold, i rolige og barnevennlige omgivelser i en blindvei.
  Boligen har en fin planløsning og fremstår som velholdt og fortløpende vedlikeholdt og har pent opparbeidede utearealer med terrasser, steinlagt gårdsplass samt gressplen og beplantning. Boligen gir et helhetlig inntrykk med vegger gjennomgående malt i lyse og trivelige farger, malte himlinger med innfelte downlights og eikeparkett og laminat på gulv.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Buskogen, Kråkerøy i et etablert og attraktivt boligområde. Boligen har en god intern beliggenhet på feltet og ligger i rolige og barnevennlige omgivelser i en blindvei.
  Det er forholdsvis kort vei til barne- og ungdomsskole og barnehage ligger bare noen hundre meter unna. Det er flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet og det er kort vei til fine badeplasser på f.eks Tangen og Enhus.
  Fra boligen er det gang- og sykkelsti til Lunde barneskole og til Kråkerøy ungdomsskole med fotballbane og idrettshall. Gang- og sykkelsti går også hele veien inn til Fredrikstad sentrum .

  Nærmeste dagligvareforretning finnes ved "Glommen Brygge" like ved Kråkerøybroen. Her er det Kiwi og Coop Extra samt diverse forretninger, som bl.a. konditori, frisørsalong, apotek, blomsterforretning og treningssenter. Rema 1000 på Værsteområde ligger også sentralt til for dagligvarehandel. Forøvrig er Værsteområde under stadig utvikling og her finner man i dag bl.a. sportsforretninger, bank, legevakt, apotek, Wang toppidrettskole og høgskolen.

  Busstopp med forbindelse til sentrum og utover mot Hvaler kun noen minutters gange unna.

 • Bebyggelse

  Enebolig overhalvannen etasje med sokkelleilighet.

 • Adkomst

  Fra Fredrikstad sentrum: Følg RV 108 Kråkerøyveien over Kråkerøy broen, mot Hvaler. Kjør denne ca. 2 km til du får ett skilt merket Alshus inn til venstre. Denne veien heter Barkedalen Rv 455. Følg denne og ta deretter til høyre inn Buskogen. Følg veien opp bakken forbi barnehagen, og så til høyre inn Holteåsen. Leiligheten er beliggende rett frem.

 • Byggemåte

  Enebolig bygget i 2001. Bygningen antas fundamentert med betong til stedlige masser. Grunnmur av lettklinkerblokker. Etasjeskillere av trebjelkelag og undergurten til takstoler. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning.
  Takkonstrukjson med takstoler av tre, saltak takform, tekket med takstein
  For ytterligere informasjon vises det til verdi- og tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

 • Innhold

  1. etg.: Entré, gang, bod, garderobe, soverom, vaskerom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 24 m2.
  Loftsetasje: Gang og 2 soverom hvorav et har utgang til balkong på ca. 12 m2.

  U.etg/sokkelleilighet.: Entré/gang, boder, 3 soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.

  Garasje på ca. 30 kvm med uinnredet loftsrom.
  Gulvflate loftsrom er målt til 14 m2.

 • Areal

  Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 209 kvm

  Loftsetasjen har skråtak som begrenser måleverdig arealer etter reglene i NS 3940. "Gulvflate" er målt til 34 m2.

  I underetasje er det kun et soverom som er byggemeldt. To av soverommene har litt lite dagslysinnslipp og mangler ekstra rømningsvei.

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Pen og innholdsrik enebolig med sokkelleilighet i et populært boligområde på Buskogen, Kråkerøy i Fredrikstad. Eiendommen ligger med gode lys- og solforhold, i rolige og barnevennlige omgivelser i en blindvei.
  Boligen er oppført i halvannen etasje, og har i tillegg en sokkeletasje med en egen boenhet og egen inngang.
  Boligen har en fin planløsning og fremstår som velholdt og fortløpende vedlikeholdt og har pent opparbeidede utearealer med terrasser, steinlagt gårdsplass samt gressplen og beplantning. Boligen gir et helhetlig inntrykk med vegger gjennomgående malt i lyse og trivelige farger, malte himlinger med innfelte downlights og eikeparkett og laminat på gulv.
  Boligen har vannbåren varme i alle gulv i underetasjen, bortsett fra i boder, og på vaskerom og bad i 1. etasje. Det er varmefolie i gulv i både stue og på kjøkken.
  Det er ventilasjonsanlegg med mekanisk avtrekk og sentralstøvsuger er installert.

  Av oppgraderinger utført i senere tid kan det nevnes bl.a:
  I 2015 -2016 ble kjøkken pusset opp med ny innredning og hvitevarer. I vindfang på kjøkken og i stue ble det utført oppussing av overflater på vegger og himlinger og installering av varmefolie i gulv og LED downlights i himlinger. Det ble installert ny peisovn i stuen, satt inn ny foldedør mot terrassen og innerdører i 1. etg. ble skiftet ut.
  På samme tid ble det laget lagringsbod under trapp i 1. etg., montert ny garasjeport med elektrisk åpner og utebelysing ble oppgradert. Det ble gjennomført el-sjekk av elektrisk anlegg i hoveddelen i 2017.
  I 2019 ble sokkelleiligheten pusset opp med nytt kjøkken, nytt gulv og maling av overflater på vegger og i himlinger. Det ble også utført elsjekk på elektrisk anlegg i leiligheten.
  Det er nylig utført service og filterbytte på ventilasjonsanlegg.

  Utvendig ble boligen malt i 2017 og det ble gjennomført takfornying av taktekke i 2020

  Hoveddel:
  Vindfang/hall:
  Inngangspartiet er skjermet og overbygd, og herfra kommer man inn i vindfang og videre inn i hall. Fra vindfang er det direkte adkomst til en praktisk bod med god lagringsplass, som også fungerer fint som et garderoberom.
  Fra hallen er det adkomst til øvrige som i 1. etasje samt trappen til loftsetasje.

  Stue og loftstue:
  Stuen er romslig og har god plass for møblering av sofamøbler og sittegruppe. Det er varmefolie i gulv og en nyere vedovn som varmer godt. Store vinder sørger for mye naturlig lys - og det er direkte adkomst til solrik terrasse.

  Terrasse/uteplass:
  Fra stuen kommer man ut på en solrik terrasse vendt mot syd. Terrassen er stor med god plass for møblering av utemøbler og deler av terrassen har overbygg som skjermer fint for vær og vind. Det er montert terrassevarmer og markise for solskjerming.
  Via det ene soverommet i loftsetasjen er det utgang til en usjenert og solrik balkong hvor det også er fin utsikt mot nærområdet.
  På fremsiden av boligen er det også en fin uteplass med plass med plass for en liten sittegruppe.

  Kjøkken:
  Stort kjøkken med god benk- og skapplass med takhøye overskap som utnytter plassen godt. Pen kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum, samt vitrineskap. Det er montert Kitchenboard og belysning mellom benk- og overskap. Blandebatteri med kolbe for kokende vann, integrert induksjonstopp, mikrobølgeovn, komfyr m/pyrolyse, fryseskap og oppvaskmaskin. Frittstående side by side med vanndispenser og fryseskuff. Ventilator over kokeplass.
  Det er montert waterguard under oppvaskmaskin og kjøleskap, samt komfyrvakt.

  Vaskerom:
  Vaskerommet har adkomst via kjøkken og utgang ut på balkong ved inngangspartiet. Praktisk rom med god plass for hyller og oppbevaring og opplegg for vaskemaskin.

  Bad / wc:
  Romslig og pent bad med flislagte overflater og vannbåren varme i gulv. Badet er utstyrt med servantinnredning med speilskap, to høyskap, hjørnebadekar og dusjkabinett.


  Soverom og garderobe:
  Boligen har tre romslige og lyse soverom i hoveddelen, hvorav et ligger i første etasje og de to andre i loftsetasjen. Soverom i første etasje ligger praktisk like ved badet, har romslig garderobeskap og balkongdør med direkte utgang til terrassen.
  Soverommene i andre etasje har bodplass i knevegger, og fra det ene soverommet er det utgang til en solrik balkong.

  Bod / Lagringsplass:
  Praktisk og romslig bod ved inngangsparti som også fungerer fint som et garderoberom. Det er også en lagringsbod under trappen og god lagringsplass i knevegger på rom i 2. etasje. I gang i loftsetasjen er det bygget hyller som utnytter plassen godt.
  Stor bod og god lagringsplass i kjelleren og mulighet for å lagre på loftsrom over garasjen.


  Sokkelleilighet:
  Generelt:
  Sokkelleiligheten ble pusset opp i 2019 med nytt kjøkken, nytt gulv og oppussing av innvendige overflater.
  Fin og romslig leilighet med trivelig stue og kjøkken i åpen løsning, pent bad, to soverom samt godt med lagringsplass. Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten bortsett fra i boder.
  Kjøkken har moderne innredning med integrerte hvitevarer og våtromsplater mellom benk- og overskap. Pent bad med flislagte overflater, innredet med servantinnredning med speilskap, høyskap, dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin. Servantinnredning er montert ny i 2021.
  Det er opparbeidet en egen terrasseplatting og parkeringsplass på utsiden av leiligheten.

  I sokkelleilighet er det kun et soverom som er byggemeldt.
  To av rommene som brukes som soverom har litt lite dagslysinnslipp og mangler ekstra rømningsvei.

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport:
  Grunn og fundamenter/drenering:
  Utforede trevegger i underetasjen anses å være risikokonstruksjon med tanke på skjulte feil og/eller mangler. Anbefales å installeres inspeksjonsluker på utsatte steder for å lettere kontrollere evt. avvik.
  Utvendig kledning: I hovedsak grunnet alder
  Vinduer og dører: I hovedsak grunnet alder
  Taktekke: I hovedsak grunnet alder
  Bad 1. etg.: Overflater gulv og vegger: I hovedsak grunnet alder
  Bad u.etg.: Overflater gulv og vegger: I hovedsak grunnet alder.
  Vaskerom: overflater gulv og vegger. I hovedsak grunnet alder. Bom(hulrom) under enkelte fliser.

  Se for øvrig tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

 • Utstyr

  Sentralstøvsuger.
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
  Vannbåren varme

 • Oppvarming

  Elektrisitet og ved. Vannbåren gulvvarme i hele underetasjen, bortsett fra i boder, samt på vaskerom og bad i 1. etg.
  Varmefolie i stue, kjøkken og gang i 1. etg. og nyere vedovn i stuen i 1. etg.

  Det er varmekabler i oppkjørsel og i trappen ved inngangspartiet.

  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Eiet tomt på ca. 744 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, bed og beplantning. Steinlagt i innkjørsel og gårdsplass og asfaltert parkeringsplass ved sokkelleilighet.

 • Parkering

  Parkering i gårdsplass og i garasje.
  Det er opparbeidet egen parkeringsplass for sokkelleiligheten.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 18.02.02

 • Utleie

  Boligen er registrert med 2 godkjente boenheter.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Ut fra hva nåværende eier kjenner til ble det lagt radonsperre ved oppføring av boligen. Dette er iht. opplysninger de har fått fra naboer og tidligere eier.

  Det er et generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

  Det er ingen separat måler for vannbåren varme i sokkelleilighet.
  Målt forbruk inkluderer også bad og vaskerom i 1. etg.
  Varmtvannsbereder og fordelingsskap er plassert i bod/teknisk rom i underetasjen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Ingen tinglyste heftelser.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger i et regulert område og omfattes av:
  - Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032. Formål: Bebyggelse og anlegg
  - Reguleringsplan 416 Holte/Buskogen. Formål: Boliger

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 14.09.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
  Nabolagsprofil, tilstandsrapport, selgers egenerklæring, forside energiattest. informasjon kommune og feiervesen.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

  Copyright
  OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og salgsoppgaven og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

 • Oppdragsnummer
  710210194

Budgivning

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.
  Overtagelse tidligst 15.12.21

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder / Fagansvarlig André Søland

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål