Heimdalsgata 23

Lys 3-roms hjørneleilighet i indre gård. Balkong på 11 kvm. Heis. Fyring og v.vann inkl. IN-ordning. Ingen dok. avgift

Velkommen til visning i Heimdalsgata 23

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 200 000

BRA / P-rom
65 m² / 63 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9156680754419 breddegrad, 10.764422337808 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 651 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 200 000
Andel fellesgjeld kr 436 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 4 651 385
Felleskostnader kr 6 259 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 63 m²
Bruksareal (BRA) 65 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Heimdalsgata 23
Kommune Oslo
Byggeår 2002
Energimerket Grønn C

Kontakt Nils Tore for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Heimdalsgata 23

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Heimdalsgata 23 ligger meget sentralt mellom Grünerløkka, Grønland og Tøyen. Beveger man seg mot Grünerløkka møter man et mangfoldig utvalg av restauranter, kafeer og spennende småbutikker. Går man mot Grønland finner man et spennende utvalg av frukt- og grønnsaksbutikker og et mangfold av restauranter og utesteder.

Rudolf Nilsensplass byr på aktivitet året rundt: kunstgressbane og utendørs bordtennis i sommerhalvåret og skøytebane om vinteren. Botanisk hage med sine flotte parkarealer ligger kun noen kvartaler unna.

Kort vei til turstiene langs Akerselva. Her kan man følge stien ned til Oslos nye og moderne bydel i Bjørvika, Operaen og Sørenga. Oppover strekker turstiene seg gjennom Grünerløkka og helt opp til Maridalsvannet.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med T-bane buss- og trikkelinjer. Det er ca 15 minutters gange til Oslo S og Flytoget.

Byggemåte

Boligblokk med grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Etasjeskillere i betongelementer. Yttervegger med pusset fasade.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Standard

3-roms hjørneleilighet oppført i 2002. Leiligheten har meget god og arealeffektiv planløsning med to gode soverom, stue med spisestuedel mot kjøkken og utgang fra stuen til stor sydvendt balkong på ca 11 kvm. Som hjørneleilighet har boligen flere vindusflater i stuen noe som gjør den lys og luftig. Leiligheten gir et alminnelig godt inntrykk og fremstår med eikeparkett på gulv og flislagt bad. Kjøkken fra byggeåret. Noe modernisering bør påregnes! Det er personheis i felles trappeoppgang til alle etasjer.

Entre: Med 2 skyvedørsgarderober og svært gode lagringsmuligheter. Dørcalling med åpner og entredør som er brann- og lydklassifisert. Eikeparkett på gulv og malte flater på vegger.

Stue: Lys og romslig stue med egen spisestuedel mot kjøkken. Som hjørneleilighet har boligen flere vindusflater i stuen, noe som bidrar til at den oppleves som lys og luftig. Eikeparkett på gulv og malte flater på vegger. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca 11 kvm.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette laminerte fronter, laminat benkeplate. Oppvaskkum, ventilator og plass til oppvaskmaskin. Eikeparkett på gulv og malte flater på vegger. Komfyr og kjøle- og fryseskap på kjøkken medfølger.

Bad/wc: Pent flislagt bad bestående av dusjhjørne, servant med underskap, innfliset speil, skap, wc og opplegg for vaskemaskin. Elektriske varmekabler i gulv.

Soverom: To gode soverom som begge vender mot bakgården. Garderobeskap på begge rom. Eikeparkett på gulv og malte flater på vegger.

Det medfølger 1 kjellerbod.

Leiligheten har TG 1 på fleste punkt, baderom har fått TG 2 satt ut fra alder.

Annet:

* Kabel-TV tjenester fra Telia (GET)

* Automatskringer i sikringsskap.

* Rask avklaring av forkjøpsretten.

* Borettslagets hjemmeside er www.lakkegarden.no

* Borettslaget får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer og elektriske varmekabler på bad/wc. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Felles eiet tomt.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokken når ledig. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Lakkegården Borettslag består av 71 andelsleiligheter, med organisasjonsnummer 984600305.
Borettslaget er en del av Eierseksjonssameiet Lakkegården. Dette består av en samleseksjon bolig (borettslaget), seksjon for barnehage (næring) og 1 næringsseksjon. Alle seksjoner skal bære sin del av fellesutgifter etter brøk.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

30.11.2020

Styregodkjennelse

Vanlig styregodkjenning. Styregodkjennelsen kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se borettslagets husordensregler for ytterligere informasjon.

Felleskostnader

6 259,- pr Mnd
Felleskostnader 2.317,- Oppvarming/varmt vann 728,- Kapitalkostnader 3.214,-
Kjente fremtidige endringer kr 6.375,- fra 01.01.21 og kr 6.496,- fra 01.06.21.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 436.000,- pr 03.11.2020
Andel formue kr 14 204,- pr 31.12.2019

Borettslaget har et annuitetslån i Handelsbanken kr 17.478.673,- med restløpetid 12 år 10 mnd. Flytende rente 1,9%

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslag full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Garantiordning

Med styrets godkjennelse er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier eller person som nevnt i borettslagsloven § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 2004.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Selger har observert skjeggkre i boligen for omlag to år siden. Selger har satt ut limfeller og utført behandling, det har ikke vært observert skjeggkre i senere tid.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål, S-3478.
Det foreligger planforslag på naboeiendommen Urtegata 9 - Planforslag til politisk behandling - Oppføring av kontor og undervisning. Saksnummer 201500149.

Totale kostnader

4 200 000,- (Prisantydning)
436 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 636 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 651 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder Nils Tore Gjone

Oppdragsnummer

713200043