Havreveien 2

Attraktiv & sjelden 4-roms leilighet over to plan. Solrik innglasset balkong & markterrasse på 29 kvm. VV & fyring inkl.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 734 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 5 600 000

Fellesgjeld: kr 119 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 877

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS tlf: 22 86 55 00

 • Forsikring

  Forsikret hos brl.: Fremtind forsikring (Sparebank1/DNB)
  Polisenummer: 6659209
  Innboforsikring står man for selv

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2019:
  Som primærbolig: kr 1 139 471,-
  Som sekundærbolig: kr 4 102 094,-

 • Felleskostnader

  4 877,- pr Mnd
  Varmtvann, fyring, kabel-tv, internett (fibernett) (Telenor), vaktmestertjenester, trappevask, våtromsrehabil., gårdsforsikring og nedbetaling av andel fellesgjeld.

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.877,- pr. md.

  Herav:
  Felleskostnader 3.747,-
  Våtromsrehabil. 1.130,-
  Lånene på våtrom vil være ferdig nedbetalt i 2030. på husleien utgjør de kr. 1130,- pr mnd. Pr leilighet. ref. brl. Hjemmeside.

  Gjennom borettslaget (Telenor) har man avtale om digitalboks kalt T-We-boks 2 med inntil 200 timer lagringskapasitet i HD kvalitet (T-We Boks med opptaker) https://www.telenor.no/privat/tv/t-we/dekoder/, samt 350/350 Mbps bredbåndshastighets internett (fibernett). Gjør oppmerksom på avtalen kan endres underveis av borettslaget

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 119.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.08.2021
  Sum andel fellesformue pr. 31.12.2020, kr. 11.322,-

  Lån nr. 1.: Eika. Restsaldo kr. 76.962,-, annuitetslån, restløpetid: 9 år og 4 mnd., 12 terminer pr. år, flytende rente: 1,48%. Kapitalkostnad: 737,-
  Lån nr. 2.: OBOS. Restsaldo kr. 41.863,-, annuitetslån, restløpetid: 14 år og 1 mnd., 12 terminer pr. år, flytende rente: 1,48%. Kapitalkostnad: 275,-

 • Garantiordning

  Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Totale kostnader

  5 600 000,- (Prisantydning)
  119 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 719 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/ Gebyr for bruk av forkjøspsretten)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 734 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Boligen ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Ryen/ Manglerud.

  Nærhet til Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Østensjøvannet er kjent for sitt yrende fugleliv og en mengde ulike fuglearter, noe som gjør dette til et flott område for barn så vel som for voksne. I tillegg er det gode tur- og friluftsområder på Ekeberg og i Svartdalsskogen/ Alna. Flere skoler og barnehager i nærområdet. To kjøpesentre i umiddelbar nærhet (Manglerud senter ca. 5 minutters gange og Bryn senter, ca. 15 minutters gange) med alt av servicetilbud.

  Kort vei til stor Rema 1000 butikk, Kiwi og Coop Ekstra (søndagsåpen) på Ryen. Døgnåpen Esso/ Deli de Luca ved Ryenkrysset like ved også.

  Kort avstand til buss (70, 71 og 23) og T-bane linje 1 og 4 (Manglerud/ Ryen T-banestasjon) med hyppige avganger til Oslo sentrum (ca. 15 min). Det tar ca. 7 minutter med bil til Oslo sentrum. Stort idrettstilbud i nærområdet med bl.a. fotball, ishockey, innebandy, turn, basketball mm. Innendørs fotballhall og ishockeyhall på Manglerud. Samt Fresh Fitness og SATS på Ryen.

 • Areal

  Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
  7 kvm. tatt med i BRA / BTA. Innglassede balkonger generelt, er å betrakte som S-ROM.

 • Standard

  1. Etasje:

  Entré
  Leiligheten er gjennomgående i 1.etasje og består av romslig entré/ trapperom med praktisk skyvedørsgarderobe for å henge fra seg yttertøy og sette bort sko. God plass til kommode. Dørcalling. Brann- og lydklassifisert entrédør fra 2017 med kodelås fra Yale doorman (satt inn i 2020)

  Soverom
  Soverom 1 med garderobeskap. Soverom ligger inn mot fellesområder. Soverom kan brukes som gjesterom, kontor eller barnerom.

  Baderom
  Baderommet er utvidet og er av god størrelse med varmekabler og senket himling med downlights. Baderommet inneholder baderomsinnredningen som består av servant med underskap og speilskap med lysarmatur. Vegghengt toalett og dusjhjørne med skyvedør. Opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Badet er pusset opp i regi av borettslaget ca. 2005.

  Kjøkken
  Innbydende og pen kjøkkeninnredning fra Sentrum Bygg fra 2016. Takhøy hvit høyglans kjøkkeninnredning. Kjøkken med laminat benkeplate og Kitchen Board på vegg over benk. Integrert ventilator over stekesone med komfyrvakt. Det er montert integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn fra AEG. Frittstående kjøleskap. Røropplegg på kjøkken ble også oppgradert da baderom ble oppgradert i regi av borettslaget. Det er meget godt med skap- og benkeplass.

  Stue
  Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisestuebord. Her har man flere møbleringsmuligheter. I stuen er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Utgang via skyvedør til stor syd- / - vestvendt balkong på ca. 7 kvm. Det er tillatt å grille med gassgrill eller elektrisk grill på balkongen. God plass til utemøblement. Innglasset balkong fra 2017 med innvendig solskjerming fra 2018, lagt nytt balkongteppe i år og lagt opp til dobbel stikkontakt. Innglassing kan skyves til side for å åpne helt opp.

  Underetasjen:

  Underetasjen består av mellomgang med to boder til oppbevaring, hvor en er under trapp og en rett før inngang til soverom med utgang til hagen. Flere i borettslaget har også satt inn WC i underetasjen ( Må søke borettslaget før man gjennomfører endring.) Sistnevnte bod inneholder i dag garderobeskap til oppbevaring av klær og utstyr. Rommet er meget romslig og er tidligere benyttet som kontorløsning. Innvendig kott under trapp er også romslig.

  Soverom
  Soverom 2/ hovedsoverom med to gode garderobeskap og god plass til dobbeltseng.

  Terrassen
  Det er utgang til stor markterrasse, på ca 29 kvm, fra hovedsoverommet. Markterrassen vender mot nord-østvendt og har direkte adkomst til store grøntarealer/ lekearealer med basket - og fotballbane, skøytebane om vinteren og lekeplass. Her har man god plass til hagemøbler som spisegrupper og kafésett. Det er montert utvendig dobbel stikkontakt på terrasse. Ytterste delen før terrasseplatting ble oppgradert med heller, grus og blomsterkasser i år.

  Soverom
  Soverom 3 med garderobeskap. Soverom som kan bruk som gjesterom, kontor eller barnerom. Det er meget god størrelse på alle soverom.

  Annet:
  Fellesvaskeri: Borettslaget har 9 fellesvaskerier som betjenes med magnetkort. Prisen for bruk av en vaskemaskin er kr. 10,-. Dette gjelder også tørkerom (40 min). Havreveien 10 blir nærmeste oppgang.
  En kjellerbod på ca. 4 kvm.
  Felles sykkelbod.
  Automatsikringer plassert i felles oppgang.

  Overflater på innvendige gulv:
  Overflater er belagt med fliser og gulvvarme på baderom, fliser i entré og gang, belegg i kott, parkett i stue og på ett soverom ellers laminat i øvrige rom.

  Overflater på innvendige vegger:
  Overflater er belagt med fliser på baderom, malte slette flater i kott, garderoberom og på kjøkken, tapet i entré og gang ellers malt strie i øvrige rom.

  Overflater på innvendig himling:
  Overflater er belagt med takess-plater med innfelte downlights på baderom, malte slette flater med lyskasse i stue ellers malte slette flater i øvrige rom.

  Følgende har TG 2:

  Vinduer:
  Vinduer er av eldre dato. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
  Balkong/ terrassedør med malte trerammer og tre-lags isolerglass med produksjonsår 1986.
  Balkong/- terrassedør er av eldre dato. Tilstandsgrad settes grunnet alder.

  Ytterdører og porter:
  Dører med normal bruksfunksjon.
  Balkong/- terrassedør er av eldre dato. Tilstandsgrad settes grunnet alder.

  Trapper:
  Innvendig trapp imellom etasjene i trekonstruksjoner.
  Trapp med normal bruksslitasje.
  Tilstandsgrad settes grunnet manglende håndløper.

  Overflater på innvendige gulv - 1. etasje / Bad/wc
  Baderom er opplyst pusset opp i regi av borettslaget i 2005 og har nå passert halvparten av
  forventet brukstid. Overflater med normal bruksslitasje. Synlig membran i sluk.

  Overflater på innvendige vegger - 1. etasje / Bad/wc
  Overflater med normal bruksslitasje.
  Det er foretatt ett fuktsøk med protimeter surveymaster på utsatte områder med normale
  verdier. Tilstandsgrad settes grunnet alder.

  Innredning og garnityr for våtrom - 1. etasje / Bad/wc
  Ingen synlig avrenning fra innebygget sisterne for wc. Dette kan imidlertid være ivaretatt
  ved andre løsninger. Ikke videre kontrollert av takstmannen.
  Det registreres noe svelling i sideplate på servantskap, samt opplyst at skyvedør til
  dusjnisje er defekt. Ellers har innredningen normal bruksslitasje.
  Tilstandsgrad settes grunnet slitasje.

  Luftbehandling, generelt - 1. etasje / Bad/wc:
  Naturlig avtrekk fra baderom.
  Det er manglende spalte for tilluft under dør. Dette bør opprettes for å få sirkulert luften på
  baderommet tilstrekkelig. Tilstandsgrad settes grunnet manglende spalte under dør.

  Overflater på innvendige gulv:
  Overflater med stedvis brukslitasje grunnet elde og bruk.
  Det må alltid påregnes noe overflateoppussing ved kjøp av en brukt bolig.
  Tilstandsgrad settes grunnet slitasje på parkettgulv.
  Se ytterligere kommentarer i vedlagte tilstandsrapport.

  Eier opplyser om senere oppgraderinger:
  2010: Malt opp barnerom i underetasjen.
  2012: Brann- og lydklassifisert entrédør. Satt opp terrasse på baksiden.
  2016: Ny kjøkkeninnredning levert fra Sentrum Bygg. Hvitevarer fra AEG. Lagt opp nye strømkurser til kjøkken, samt div. elektrisk arbeid. Arbeider ble utført av Abildsø Elektriske. Malt barnerom og lagt nytt gulv.
  2017: Innglasset balkong
  2018: Markisen ble skiftet. Innvendig solskjerming.
  2019: Skiftet ut alle innvendige dører i 1. etasje.
  2020: Kodelås fra Yale doorman ( satt inn i 2020 )
  2021: Ytterste delen før terrasseplatting ble oppgradert med heller, grus og blomsterkasser. Nytt balkongteppe fra 2021.

 • Utstyr

  Kjøleskap medfølger ikke boligen ved salg.
  Vitrineskap medfølger ikke boligen ved salg.
  Vaskemaskin / tørketrommel medfølger ikke boligen ved salg.
  Garderobeskap som er tilstede medfølger boligen ved salg.

 • Oppvarming

  Varmekabler på bad. Forøvrig er leiligheten oppvarmet med sentralfyring (bergvarme). Fyring og varmtvann er inkludert i de månedlige felleskostnadene, lave strømutgifter.

 • Tomten

  Eiet tomt på ca. 8 734,2 kvm som er felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet og beplantet med gressplener, asfalterte internveier, lekeplasser og sittegrupper.

 • Parkering

  Borettslaget disponerer parkeringsplasser. Det vil medfølge to parkeringsoblat som registreres inn via app ( nytt elektronisk system fra 2020. Se hjemmeside til brl.) pr. leilighet som kan benyttes til disse oppstillingsplassene. Borettslaget har også 79 garasjeplasser. Depositum for garasjeplass er kr. 12 000,- + om. Leie kr 300,- pr måned. Se venteliste på hjemmesiden: http://storgaarden.no/0063/praktisk-informasjon/garasje. Offentlig ladestasjon like ved Havreveien 40. Det lagt opp til lademulighet for garasjene og utendørslading mellom Havreveien 9 og 11. Det er inngått avtale om elbil-lading med Ladeklar (Hafslund). Ladeklar vil i løpet av noen uker fullføre arbeidet med ladeplassene. Når ladeplassene er klare vil det bli sendt ut informasjon på vibbo og på infoskriv. Det vil bli 9 plasser utenfor Havrevn. 9 som har ladeplikt med maks 16 timers parkering (det må benyttes urskive som legges i vindu slik som på offentlig el parkering). På de andre 7 plassene utenfor Havrevn 11, vil det ikke bli ladeplikt i første omgang. Ref. Brl. Hjemmeside. Forøvrig vanlig gateparkering etter stedets regler.

 • Borettslaget

  Storgården Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950385529, og ligger i bydel 13 Østensjø i Oslo kommune med følgende adresse:
  Enebakkvn 160-182
  Havrevn 1-3 9-11
  Havrevn 2-40
  Raukevn 1-5 6-10
  Byggvn 1-3-5-7

  Borettslaget består av 551 andelsleiligheter.
  Se også mer info om borettslagets hjemmeside: http://www.storgaarden.no/

  Inntekter
  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 25 619 735

  Kostnader:
  Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 19 988 043.

  Resultat
  Årets resultat på kr 4 370 580 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til
  egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

 • Dyrehold

  Etter søknad. Det må søkes styret om å holde hund eller katt også for dyr i pensjon. Se borettslagets side for mer info eller husordensregler som ligger tilgjengelige på finn annonsen og borettslagets hjemmeside: http://storgaarden.no/0063/praktisk-informasjon/dyrehold

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest på blokk foreligger.

 • Diverse

  Større vedlikehold- og rehabiliteringshistorikk:
  2020: Fase 2 av taktekking i lavblokkene i Havreveien 22 - 40. Skiftet ringetablå i alle lavblokkene. Taktekking på garasjer. Nytt betalingssystem i fellesvaskerier. Oppdatert ventilasjon på tak - Enebakkveien 164.
  Byttet lysarmaturer i kjellergang lavblokker i Enebakkveien, Raukveien og Byggveien
  2019: Taktekking Havreveien 2-20 Asfaltert rundt lekestativ i Havredalen samt tettet en del hull i asfalten flere steder i borettslaget. Byttet sand på volleyballbanen. Kjøpt inn nytt huskestativ i enden av Havredalen.
  2018: Utskifting av låssystem med brikker og døråpnere. Oppgradert lekeområde.
  2016: Heiser, varmepumper (bergvarme) og oppgradert alle lekeplasser
  2015: Varmepumper og heiser i høyblokkene. Skiftet sand i sandkassene og opprettet ny uteplass v/ Raukveien.
  2014: Berederrom og varmepumper i høyblokkene. Utebelysning i Havredalen. Belysning i Enebakkveien og Byggveien.
  2013: Brannslukningsapparater. Garasjene. Gangsti & parkeringsplasser
  2012: Fibernett / IK-system/ Varmtvann/ Fyrhuset.
  2011: Dører, bord, belegg, brannvarsler.
  2010: Havredalen, uteareal, vedlikehold, traktor.
  2009: Trapp utearealer vedlikehold.

  Se innkalling til generalforsamling 2021. S.26 - 29. Ligger som link.

  Vedlikehold og investeringer 2020:
  Fase 2 av taktekking i lavblokkene i Havreveien er gjennomført. Dette gjelder Havreveien 22-40.
  Skiftet ringetablå i alle lavblokkene.
  Taktekking på garasjer.
  Nytt betalingssystem i fellesvaskerier.
  Oppgradert ventilasjon på tak - Enebakkveien 164.
  Fjerning av div. trær og busker + lagt ut bark langs husvegger (Enebakkveien og
  høyblokkene).
  Byttet lysarmatur i kjellergang lavblokker i Enebakkveien, Raukveien og Byggveien (startet
  slutten av 2020 og ble fullført i Januar 2021).

  Planlagte investeringer og vedlikehold 2021:
  Skifte alle garasjeporten m/automatiske døråpnere.
  Vedlikehold Fyrhuset (Havreveien 5).
  Skifte ut lysarmatur i fellesarealer.
  Installasjon av elbilladere utendørs og infrastruktur til dette i samtlige 81 garasjer.

  På ekstraordinær generalforsamling 20.10.20 ble det vedtatt at styret skal legge frem en tidsplan for gjennomføring av fasaderehabilitering innenfor borettslagets driftsbudsjett, samt innhente anbud på kostnader til fasaderehabilitering. Dette skal legges frem for Generalforsamlingen høsten 2021 som skal ta stilling til om fasaderehabilitering skal igangsettes eller om normal vedlikeholdsplan skal følges.

  Ekstraordinær generalforsamling vil bli avholdt 20.september 2021, kl. 17.30 - Ligger tilgjengelig for nedlastning via finn annonsen.
  Der vil alle innkomne forslag bli presentert og stemt over.
  A) Rehabilitering av fasader
  B) Parkeringsplasser
  C) Kameraovervåkning
  D) Belysning ved uteplass i Raukveien 1
  E) Automatisk loggføring av bruk av døråpnerbrikker
  F) Markiser

  Info fra styreleder og storgården Brl vedrørende ekstraordinær generalforsamling gjennomført idag: Til informasjon så ble forslag om rehabilitering av fasader nedstemt. Det samme gjelder også alle de andre innkomne forslag som var opp til avstemming. ref. mail fra styreleder. 20.09.2021

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål, off. bygning (Storgården barnehage), boliger/ offentlig formål (sykehjem/ dagsenter m.m/ forretninger (nærbutikk).
  https://od2.pbe.oslo.kommune.no/

  Gjelder: Byggveien 8 - Området reguleres til: Bebyggelse og anlegg - kontor, Grønnstruktur - vegetasjonsskjerm
  https://nye.obos.no/bedrift/naringseiendom/prosjekter/byggveien-8 / https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/showregbest.asp?planid=12820042

  Ryensvingen 8 - Bolig og næringsbygg
  På den seks mål store tomta i Byggveien har OBOS Forretningsbygg planer om å bygge 10 000 kvadratmeter moderne og funksjonelle kontorlokaler.

  Reguleringssak - 201507831
  Enebakkveien - Ryenkrysset - Sandstuveien - Sykkelrute E6. Jobbes med å etablere sykkelvei langs Enebakkveien.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest forside og nabolagsprofil. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Finn.no: Visningstekst

  For å hindre spredning av coronavirus, vil de oppsatte visninger gjennomføres individuelt, ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt for oppmøte slik at du slipper å stå og vente når andre er inne. Dersom oppsatt tidspunkt ikke passer, ta kontakt for å finne et alternativt tidspunkt. Vi henviser til bilde nr 4 for nærmere informasjon. Velkommen til visning!

 • Oppdragsnummer
  702210074

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  21.09.2021

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler André Johannessen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål