Haugerudveien 58

2-roms - stor, innglasset balkong - parkeringsplass - sentralfyring/v.vann - moderisering- stille - sentralt!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,096,463

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,000,000

Fellesgjeld: NOK 79,959

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 16,504

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 3,004

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos

 • Felleskostnader

  3 004,-
  balkongtillegg, parkeringsplass, kabel-tv og internett, trappevask, varmtvann og fyring, felles bygningsforsikring, forretningsførsel og kommunale avgifter

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  kr 79.959,- pr. 01.05.2022

 • Totale kostnader

  3 000 000,- (Prisantydning)
  79 959,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 079 959,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 504,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 096 463,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  :

 • Beliggenhet

  Leiligheten har en svært god intern beliggenhet da den er vendt ut mot et stort, parkmessig opparbeidet fellesareal. Veletablert, populært og stille bilfritt boligområde på Haugerud. Leiligheten har gode solforhold og flott utsyn til grønne fellesarealer. Utgang fra stuen til stor innglasset balkong på ca. 7 kvm. Her bor du godt med få minutters gange til nærbutikk, kollektivtransport, Østmarka og andre servicetilbud.

  Fritidsmuligheter:
  Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei til idylliske Lutvann med badeplass. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

  Servicetilbud:
  Området byr på et godt servicetilbud. Det er få minutters gange til Kiwi Haugerud, samt Haugerud senter med Coop Extra, post, frisør, legesenter, treningssenteret (Bare Trening) og Haugerud T-banestasjon. I nærområdet finner du også Rema 1000 med post, solsenter og Sats treningssenter. Videre er det kort vei til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner du et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter i nærheten.

  Kollektivtrafikk:
  Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen eller sentrum, fra Haugerud T-banestasjon. T-banen bruker ca. 15 minutter fra Haugerud til sentrum. Ellers har du bussholdeplass Haugerud T i Tvetenveien. Her går buss nr. 69, 79, natt- og morgenbuss nr. 2N og Flybussen til Oslo Lufthavn.

  Skoler og barnehager:
  Boligen sokner og har trygg og bilfri gangvei til Trosterud skole (1. - 7. kl.). Haugerud skole (8. - 10. kl.) tar imot elever fra Trosterud skole. De nærmeste barnehagene er Stjernemyra barnehage, Haugerud sentrum barnehage og Solfjellet barnehage.

 • Byggemåte

  Lavblokk over 4 etasjer og underetasje oppført 1968. Fundamentert med etongkonstruksjoner til antatt faste asser/grunn. Støpt betongsåle og grunnmur i etong. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere o leilighetsskillende vegger i armert betong. Yttervegger i murverk/betong og bindingsverk, utvendig forblendet med spekkmurt teglstein. Trepanel på balkongveggene. Flat takkonstruksjon tekket med takpapp/asfaltbelegg. Malte trevinduer med 2-lags glass datert 1995. Originalt finert entredør med smekklås og brevsprekk fra byggeår. Balkongdør i treverk med 2-lags glass datert 1995. Utgang fra stue til nordvestvendt innglasset balkong ca. 7 m². Balkong i stål- og betongkonstruksjon. Terrassebord i impregnert treverk.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i bygningens underetasje og består av entre, bod, bad/wc, soverom, kjøkken og stue/spisestue med utgang til nordvestvendt innglasset balkong på ca. 7 m².
  + Boligen disponerer 1 kjellerbod (nr.0058) på ca. 2,2 m²

 • Areal

  .Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 42 kvm

 • Standard

  Leiligheten har et generelt modernisering- og oppussingbehov. Vedlikehold og standardheving sen er tid: Utskiftning av vinduer og balkongdør i 1995. Balkong innglasset ca. 2001- 2002. Lagt laminatgulv i soverom i 2016. Kjøkken supplert med benkeskap, benkeplate/oppvaskkum, oppvaskmaskin samt
  integrert platetopp/stekeovn i 2016.

  Bad/wc: TG3. Bad/wc er av eldre årgang, trolig fra byggeår. Byggeforskrifter fra før 1997 var gjeldende da badet ble bygget, og gis TG3 grunnet alder og tilstand. Badet har gulvbelegg, tapetserte vegger og himling med malt puss/betong. Badet er utstyrt med gulvmontert toalett, vegghengt porselenservant, ettgreps servantarmatur, speilskap, overbelysning og dusjkabinett, samt opplegg og plass for vaskemaskin. Oppvarming med radiator montert på vegg. Eldre utenpåliggende vannrør i kobber. Avløpsrør i plast. Sluk i støpejern, trolig fra byggeår. Våtrommets tettesjikt er gulvbelegg som er klemt ned i sluk
  og med oppbrett langs vegger.

  Kjøkken: TG2: Delvis originalt kjøkken supplert med IKEA benkeskap i senere tid. Originale overskap med skyvedører og malte glatte fronter. Benkeskap med hvite glatte fronter. Laminerte benkeplater, nedfelt oppvask-/skyllekum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin (smal type), avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap, samt integrert platetopp (2 soner) og integrert stekeovn. Vannrør i kobber. Avløpsrør i plast tilkoblet eksisterende avløp-/soilrør i støpejern.

  Øvrig standard med Parkettgulv i entre og stue/spisestue. Vinylbelegg i kjøkken. Laminatgulv i soverom. Betonggulv i bod. Vegger: Tekstiltapet, tapet og malt glassfiberstrie. Himling: Malt puss/betong i alle rom. Originale finerte innerdører fra byggeår. Garderobeskap i soverom. Diverse hyller i innvendig bod.

  Utgang fra stue til nordvestvendt innglasset balkong ca. 7 m². Balkong i stål- og betongkonstruksjon. Terrassebord i impregnert treverk. Panelt gelender med rekkverk i stål og glass. Panelt vegg mot stue. Innglassing med skyvbare glassfelt. Sidefelt med glassbyggerstein. Utvendig elektrisk solskjerming. Balkong innglasset omkring 2001-02.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Oppvaskmaskin og integrert platetopp/stekeovn, vaskemaskin på bad/wc. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer. Det er i senere tid utført graving/legging av rør for overgang til fjernvarme i borettslaget. Fjernvarme leveres fra Fortum Oslo Varme AS. Kostnader for varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene..

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 112 242 m². Borettslaget har store og frodige grøntarealer som er parkmessig opparbeidet og beplantet med trær, prydbusker, bed, sittegrupper, treningsapparater, lekearealer og asfalterte internveier

 • Parkering

  Det medfølger fast biloppstillingsplass. Borettslaget har også gjesteparkeringsplasser. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Borettslaget

  Haugerud Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948512823, ligger i Oslo kommune bydel Alna og har adresse: Haugerudvn 2 -70 og Stjernemyrvn 2 - 48. Borettslaget består av 578 andelsleiligheter fordelt på 17 bygninger, alle på 5 etasjer inklusive underetasjen.

  - Brl. har egen hjemmeside: www.haugerudborettslag.no
  - Brl. er medeier i Haugerud varmesentral AS.
  - Brl. har egen vaktmester som ivaretar daglig drift og løpende vedlikehold.
  - Brl. har avtale med renholdsfirma om rengjøring av oppganger.
  - Vikenfiber - Altibox er borettslagets nye leverandør av TV- og bredbåndstjenester

  Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:

  2020 Fjernvarme. Nye takvifter.

  2019 Taktekking blokk 14, 15 og 16. Fukt (parkeringsplass mellom blokk 11 og 13).

  2018 Taktekking blokk 11, 12 og 13. Fullført festing av heller på trapper i inngangspartier. Aktivitetsplass for voksne mellom blokk 7 og 11.

  2017 Taktekking blokk 7, 8, 9 og 10 samt påbegynt heller på trapper i blokk 10 og blokk 11.

  2016 Taktekking blokk 2, 4, 5 og 6, ny lekeplass, montering av benker og bord på uteplasser og rehabilitering av fortau langs blokk 1-6.

  2015 Taktekking blokk 1, 3 og 17, støping av uteplasser foran hver blokk, nye sylindre fellesrom i kjeller, ny utebelysning og nye søppelbøtter.

  2014 Utbedring fasader (blokk 11-17), 4 ekstra nedgravde søppelbrønner, nye sylindre kjellerdører og utskifting av takluker.

  2013 Utbedring fasader (teglstensoverdekninger/sprekker i fasader blokk 1-10), nedgravde søppelbrønner og nye sylindre/nøkler til utgangsdører.

  2012 Vedlikeholdsspyling soilrør, rengjøring ventilasjonskanaler, samt nye lamper med lysstyring i alle oppganger.

  2011 Oppgradering av varmestyring, utskifting av 1 varmeveksler i blokk 4.

  2010 Oppussing av 5 oppganger (dugnad).

  2009 Vedlikehold av inngangspartier.

  2008 - 2009 Oppsett av trafikkbommer.

  2007 - 2009 Utbedring av balkongene på grunn av lekkasjeproblem.

  2006 - 2007 Ny utebelysning.

  2005 - 2006 Oppgradering av undersentralene (fyring/varmtvann)

  2005 Takutbedringer.

  2004 Oppussing av 33 oppganger (dugnad).

  2003 Oppgradering av de elektriske hovedtavlene.

  2002 - 2003 Oppgradering av leke- og samlingsplasser, oppgradering av kjøreveien og nye røykvarslere & brannslanger.

  2001 - 2003 Nye innglassede balkonger og nye inngangspartier (begge sider).

  1995 - 1996 Vindusutskifting.

  1989 - 1990 Utbedring av fasader

 • Dyrehold

  Borettslaget tillater dyrehold med mindre dyret gjør skade på borettslagets eiendom eller er til vesentlig sjenanse for andre beboere. Hundehold er tillatt under forutsetning av at eieren undertegner og etterlever en spesiell erklæring. Dyr kan kreves fjernet om ikke regelverket følges

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705210153

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erik Dahlin

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål