Haugerudhagan 82

Pen 2-roms - Balkong på 8 m2 - Garasjeplass med ladestasjon - Kort vei til T-bane, senter og marka - Ingen forkjøpsrett

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 800 000

BRA / P-rom
35 m² / 35 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9248422823314 breddegrad, 10.856356569832 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 657 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 800 000
Andel fellesgjeld kr 849 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 2 657 060
Felleskostnader kr 5 457 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 35 m²
Bruksareal (BRA) 35 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Haugerudhagan 82
Kommune Oslo
Byggeår 2007
Energimerket Rød D

Nabolagsprofil, Haugerudhagan 82

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Attraktivt, rolig og etablert barnevennlig boområde med store fri-, leke- og sportsarealer avskjermet fra trafikk på Haugerud. Gangavstand til buss, T-bane, drosjeholdeplass, butikker, Tveita senter med alt av forretninger og servicetilbud, skoler med alle trinn, barnehager, SATS/Elixia og Bare trening treningssenter, ridesenter, idrettsanlegg m.m. Østmarka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer og vinter i umiddelbar nærhet. Her finner du fine lysløyper og turstier, klatremuligheter, badeplasser med mer.

Lavblokk på 4 etasjer og kjelleretasje med garasjeanlegg som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader er kledd med trepanel og flatt yttertak tekket med papp. Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips. Grunnmur i betongkonstruksjon som er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår. Brannklassifisert glass på soverom ut mot fellesgang og ytterste vindu kan ikke åpnes. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår og entredør type B-30/db35 fra byggeår som er brann- og lydklassifisert.

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

Dette er en lys og arealeffektiv leilighet med standard fra byggeår 2007. Leiligheten har platebelagte veggoverflater, eikeparkett på gulv, kjøkkeninnredning med slette folierte fronter og pent flislagt bad/wc med varmekabler. Fra stuen er det utgang til hyggelig sydvendt balkong på ca. 8 kvm. Borettslaget ligger fint til innerst i blindvei med nærhet til Haugerud senter og Tveita senter. Kort vei til både T-bane og bussforbindelser. Ønsker velkommen til hyggelige visninger!

2-roms leilighet i byggets 2.etasje.
Bruksareal 35 m2. Primære rom 35 m2 består av entré, bad/wc, åpent kjøkken, stue og soverom.

Entré:
Velkommen inn! Romslig entré med garderobeskap, dørcalling med åpner. Her er der parkett på gulv, malte veggoverflater og malt himling.

Soverom:
Soverom med plass til seng og mulighet for garderobeskap.
Det er ikke rømningsvei fra vindu i soverom som vender mot fellesgang, kun gjennom innedør. Glassoverflate på vinduer er ca. 0,4 kvm. Rommet er prosjektert og benyttes som soverom og omtales i taksten som soverom.

Bad/wc:
Pent flislagt bad/wc fra 2007 med varmekabler i gulvet. Bad/wc består av vegghengt wc, servant med underskap, innfliset speil med overlys, inn-/utadslående dusjdører og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med slette laminerte fronter, laminat benkeplate med sprutplate over, 1 ½ oppvaskkum, kjøkkenventilator med kanal ut, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Stue:
Lys og åpen stue med store vindusflater som gir rikelig med sollys. I stuen er det plass til både sofagruppe og spiseplass. Parkett på gulv, malte veggoverflater og malt himling.


Balkong:
Hyggelig balkong med fint utsyn. Balkongen er sydvendt og er på ca. 8 m2 med tregulv, belysning, strømuttak og elektrisk markise.

Hvitevarer:
Alle hvitevarer medfølger boligen.

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på bad/wc.

Andel i 37.917 m2 eiet tomt felles for borettslaget. Trivelig og barnevennlig fellesområde som er pent opparbeidet med asfalterte gang- og stikkveier, grøntarealer, bed med beplantning, prydbusker, sittegrupper og lekeplass.

Leiligheten disponerer en garasjeplass med ladestasjon for el-bil i felles garasjeanlegg.

Gjesteparkering, for øvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Borettslaget har også 9 garasjeplasser til utleie for kr 300,- pr mnd. Leies ut etter venteliste.
Borettslaget har også ladeplass for el-biler. Mellom garasjene til 80 og 82 er det fire ladeplasser fordelt på to ladestolper med 11kW effekt og type 2-plugg.

Legg merke til at styret velger å kalle disse plassene ladeplasser og ikke parkeringsplasser. Du må benytte plassen som en «bensinstasjon» der bilen flyttes straks etter lading. Dette er altså ikke tenkt som en parkeringsplass nummer 2 for de som har elbil.

OBOS

Borettslaget ligger innerst i blindvei med nærhet til Haugerud senter og Tveita senteret med et utvalg av forretninger, matbutikker, bank, post, apotek, vinmonopol, serveringssteder og forretninger. T-bane og bussforbindelse ved begge sentrene.

I nærområdet finnes barnehager og skoler i alle trinn, turveier, treningssenter og kort vei til Østmarka med badevann, flotte tur og rekreasjonsmuligheter i nærheten både sommer og vinter.

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere. Beboere plikter å registrere sine utegående kjæledyr. Hundehold medfører dugnadsansvar for å holde borettslagets områder fritt for hunders etterlatenskaper.

Se husordensreglene for nærmere informasjon.

IF Skadeforsikring - polisenummer 807691.

5 457,-
Felleskostnadene inkluderer kapitalkostnader lån (3.694,-), kabel-TV tjenester (436,-), garasjeplass (210,-), brannsikring (50,-), felleskostnader (1.032,-),vedlikeholdsfond (35,-), vaktmestertjenester, felles forsikring og kommunale avgifter.

Ved innfrielse av andel fellesgjeld vil månedlige felleskostnader gå ned med kr 3.694,- og totale felleskostnader vil da bli kr 1.763,-.

Sum andel fellesgjeld kr 849.000,-

Borettslaget har 2 lån i annuitetslån i Handelsbanken:

1) Annuitetslån i Handelsbanken med total lånesaldo kr. 74.886.480,-. Restnedbetalingstid er 27 år 2 mnd. Flytende rente 2,5%.

2) Annuitetslån i Handelsbanken med total lånesaldo kr. 77.482.361,-. Restnedbetalingstid er 26 år 9 mnd. Flytende rente 2,5%. hvorav denne andelen kr. 848.684,-.

Lån nr. 1 gjelder leilighetene 109-161 og lån nr. 2 gjelder 1-108 (denne leiligheten).

Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Fellesgjelden kan dermed innfris i sin helhet, eller med min. kr 60.000,- inntil 2 ganger i året. Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter som kreves inn sammen med felleskostnadene. Dersom andelseier nedbetaler hele fellesgjelden vil månedlige felleskostnader være kr 1.763,- pr mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

1 800 000,- (Prisantydning)
849 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 649 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 657 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler MNEF Israr Ali

705200006