Gunnulvs vei 4

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet-God planløsning-Peisovn-Balkong-Barnevennlig-Kort vei til Tveita Senter.

OBOS Eiendomsmeglere v/Tone Kristine Vik Skomdal har gleden av å presentere Gunnulvs vei 4!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 380 000

BRA / P-rom
69 m² / 69 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9201791784864 breddegrad, 10.8455947030707 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 639 777

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 380 000
Andel fellesgjeld kr 244 223
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 3 639 777
Felleskostnader kr 4 665 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 69 m²
Bruksareal (BRA) 69 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Gunnulvs vei 4
Kommune Oslo
Byggeår 1965
Energimerket Rød D

Kontakt Tone Kristine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Gunnulvs vei 4

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

OBOS Eiendomsmeglere ved Tone Kristine Vik Skomdal har gleden av å presentere en lys og fin 3-roms leilighet fint beliggende i 2.etasje i Smalvollskogen Borettslag. Leiligheten har en gjennomgående god planløsning med bla. innbydende entre, to gode soverom, fliselagt baderom og wc, lyst og fint kjøkken med plass til lite spisebord og romlig og hyggelig stue med store vindusflater, peisovn og utgang til sydvestvendt balkong på ca. 9 kvm. Leiligheten disponerer i tillegg 1 bod på ca. 3,5 kvm på etasjeplan, 2 kjellerboder på ca. 1,5 kvm og 3,8 kvm, samt bruk av felles sykkelbod og fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et hyggelig boområde på Tveita med store grøntarealer og få minutters gange til Tveita senter med ca. 70 butikker, T-bane og bussholdeplasser. Området byr på flere fritidsmuligheter med kunstgressbane, skoler, barnehager, lekeplasser, treningssentre og fine turstier i Østmarka.

Fritidsmuligheter:
Østmarka byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. I nærheten ligger SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall. Det er en kort gåtur til Tveten gård som har søndagscafé, eldrecafé og et variert tilbud av underholdningsarrangement.

Servicetilbud:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Fra boligen er det gangavstand til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 til Oslo sentrum fra Tveita senter. Med buss har man valget mellom buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia, buss nr. 76 mellom Helsfyr og Hauketo og buss 58 fra Tveita til Nydalen om Bjerke. Fra Tvetenveien går også buss nr. FB6 og UE1 til Oslo lufthavn, samt natt- og morgenbuss nr. N2 mellom Østerås T og Lørenskog sentrum.

Skole og barnehage:
Boligen sokner og har gangavstand til Tveita barneskole. Haugerud skole tar imot elever til ungdomstrinnet. Rundt boligen er det et godt utvalg av barnehager, nærmeste barnehage er Smalvollskogen.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, samt panelte flater mot balkong. Yttertak i pulttakkonstruksjon, antatt tekket med papp. Det er utført yttertak- og fasaderehabiliteringer i borettslaget fra 2010-2012. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vindu i stue med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1988. Vinduer på kjøkken og begge soverom med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2012. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1988 og original finert entredør.

Areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm iht. vedlagte takstpapirer.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår med malte slette veggoverflater, laminat på gulv, kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og bad og wc med malte fliser på gulv og vegg. Baderom fremstår med eldre standard og det anbefales dagens løsning med dusjkabinett og ikke dusjing rett på overflater. Det er vedtatt at bad/wc skal rehabiliteres i regi av borettslaget og for mer informasjon vedrørende oppstart, kontakt styret/borettslag.

Entre: Velkommen inn! Romslig entre med plass til å henge fra seg yttertøy. Dør-calling med åpner.

Baderom: Består av dusj på vegg m/forheng, servant m/underskap, speil og overlys. Vaskemaskin på bad med flesibel vanntilkobling og avløp til dusjsone. Separat wc med servantinnredning og wc. Det skal i februar 2021 utføres utskifting/vedlikehold av vann- og avløpsrør og det er vedtatt at det skal utføres rehabilitering av bad/wc i borettslaget.

To romslige soverom: God plass til senger, nattbord og annet møblement. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Det andre soverommet er også av god størrelse og har plass til seng, nattbord og garderobe.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, 1 stk. malt originalt høyskap, laminat benkeplate m/fliser over, enkel oppvaskkum og varmtvannsbereder i benkeskap. Innredning er malt i 2020 og benkeplate og oppvaskkum er fra 2020. Plass til lite spisebord under vindu hvor du kan nyte en fantastisk utsikt.

Stue: Lys og stor stue med mange møbleringsmuligheter. I stuen er det store vindusflater som sikrer god med naturlig lys. Dette gjør at leiligheten føles luftig og gir en god atmosfære. Stuen er av god størrelse og er innredet med sittegruppe med tilhørende møbler, peisovn m/steinfliser på bakvegg og utgang til sydvestvendt balkong på ca. 9 kvm med tremmegulv fra 2020 og elektrisk markise. Det er tillatt med elektrisk grill på balkongen.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat i entre, kjøkken, begge soverom og stue. Malte fliser på bad og wc.
Vegger: Steinfliser på del av vegg i stue, ellers malte slette overflater i entre, kjøkken, begge soverom og stue.Malte fliser på bad og wc.
Himlinger: Malte overflater i alle rom.

Følgende bygningsdeler har fått TG 2 ihht tilstandsrapport utført av Takstpartner Eikum, 05.01.2021.
Vinduer: Normal bruksfunksjon på vindu og tilstandsgrad er satt grunnet alder.
Ytterdør: Normal bruksfunksjon på dører og tilstandsgrad er satt grunnet alder.
Piper, plassbygde ildsteder: Peisovn fungerer tilfredsstillende og tilstandsgrad settes grunnet alder på pipeløp og ildsted.
Overflater på innvendige gulv(bad): Det opplyses at fliser er malt i 2020. Eldre fliser og uvisst angående membranløsninger i gulv, anbefales derfor bruk av dusjkabinett og ikke dusjing rett på gulv. Tilstandsgrad settes grunnet dette
Overflater innvendige vegger(bad): Det opplyses at fliser er malt i 2020. Eldre fliser og uvisst angående membranløsninger på vegg, anbefales derfor bruk av dusjkabinett og ikke dusjing rett på vegg. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
VVS-installasjoner, generelt: Tilstandsgrad settes grunnet alder på sluk og røropplegg. Det skal i februar 2021 utføres
utskifting/vedlikehold av vann- og avløpsrør og det er vedtatt at det skal utføres rehabilitering av bad/wc i borettslaget.

Utstyr

Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester fra Get og røykvarsler.
Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.
Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 40 Amp. som er plassert i felles trappeoppgang. Leilighetens elektriske anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg.

Oppvarming

Med unntak av peisovn er leiligheten elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc, ellers panelovner.

Tomten

Eiet felles tomt med et areal på 78 987 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, bilfrie asfalterte internveier, lekeplass, gjesteparkering m.m.

Parkering

Borettslaget har 109 biloppstillingsplasser og 178 garasjer til utleie. Disse fordeles etter ventelister, og administreres av vaktmester. I tillegg har borettslaget 23 gjesteplasser. Ellers gateparkering etter gjeldende regler. Det er montert ladepunkt for el-bil på borettslagets parkeringsområder.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Smalvollskogen Borettslag ligger i etablert boligområde på Tveita, 8 km nordøst for sentrum.
Sjekk ut borettslagets hjemmeside for mer informasjon: www.smalvollskogen-borettslag.no.
Kort vei til Tveitasenteret med god offentlig kommunikasjon, forretninger, banker, apotek, post og serveringssteder. I nærmiljø finnes også Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter, samt skoler, barnehage og idrettsanlegg.
Borettslaget som har adresse Gunnulvs vei 2-36 og Lavrans vei 1-21 og 2-36, består av 376 andelsleiligheter, fordelt på 20 blokker med 4 etasjer. Første innflytting skjedde 15.12.1964.
3 fellesvaskerier som brukes etter gjeldende regler.

Større vedlikehold og rehabilitering:
1989 Skiftet vinduer.
1994 Renset avtrekkskanaler.
1994/95 Utbedret støttemur.
1996 Oppført nye balkonger.
1997 Istandsatt grøntanlegget.
1998 Asfaltert, innglasset balkonger, oppgradert lekeplassene, rehabilitert sikrings-skap i vaskerier og oppgradert kabelnettet.
1999 Malt vinduer.
2000/01 Skiftet defekte bommer. Rehabilitering av el-anlegg i blokker og garasjeanlegg.
2002 Ferdigstilt rehabilitering av elanlegg, skiftet postkasser, skiftet tavler i vaskeriene, montert punktbelysning i garasjene, utbedret sandsilo. Utført til-standsvurdering forprosjekt trinn 1.
2003 Skiftet defekte porttelefoner, tekket dårlige garasjetak og høytrykkspylt alle avløp. Utbedret innervegg i enkelte leiligheter grunnet fukt. To vannlednings-brudd i Lavrans vei utbedret. Utført ENØK-analyse.
2004 Skiftet defekte porttelefoner i 3 blokker og tekket tak på 8 garasjer. Utbedret innervegg i enkelte leiligheter grunnet fukt. Et vannledningsbrudd utbedret (mot Sigrid Undsets vei). Utført forprosjekt trinn 2 - fasaderehabilitering.
2005 Beiset garasjer to strøk, byttet porttelefoner i Gunnulvs vei 34 - 36, et vann-ledningsbrudd utbedret Lavrans vei 2 - 4, fjernet asbest på rørbend i kjeller, renset overvannskummer, merket utvendige hovedstoppekraner.
2006 Skiftet defekte porttelefoner i 3 oppganger. Utbedret innervegg i en leilighet grunnet fukt. Tekket tak på 10 garasjer. Nye garasjeporter.
2007/08 Rehabilitering av samtlige fellesvaskerier.
2009 Forarbeid rehabilitering av fasader.
2010-12 Rehabilitering av fasader.
2013 Oppgradering av lekeplasser, beplantning, maling av søppelskur, nye pipehatter, samt nye gjerder mot Gunnulvs vei.
2014 Maling av trappeoppganger og ny LED-belysning. Nye søppelstativ på ute-området. Nytt gjerde nederst i Lavrans vei.
2015 Maling av trappeoppganger. Utskifting av pipehatter. Byttet resterende port-telefoner.
2016 Etterfylling av pukk rundt blokker og under balkonger. Maling av lekeapparater.
2017 Utskifting av balkongfronter.
2018 Avfallsbrønner, vedlikehold av garasjene, vedlikehold/skiftet skiferheller i inngangspartier, samt etablert 8 ladeplasser til el-bil.
2019 Utbedring av bunn- og utrekksledninger. (utvendig)

På generalforsamlingen 27.11.19 stemte andelseierne for vedlikehold av innendørs rørsystemer og komplett modernisering av baderom og wc.
Komplett modernisering av røranlegg, baderom og wc er vedtatt og arbeidet starter våren 2020. Det vil medføre et låneopptak anslått til ca. kr 90 millioner fordelt på 376 andelsleiligheter med en nedbetalingstid på 30 år. Detaljert fremdriftsplan vil bli utarbeidet etter generalforsamlingsvedtak. Alle andelshavere vil i god tid før oppstart av prosjektet få utdelt et informasjonshefte. Informasjonshefte vil inneholde viktige datoer, tidslinje, hva du må huske på før - og frem til oppstart, hvordan dette berører deg og din leilighet, arbeidstid og gjennomføring av prosjektet, oversikt over utstyr som leveres, utstilling/visningsbad i forbindelse med tilvalg.

For ytterligere informasjon se borettslagets hjemmeside: http://www.smalvollskogen-borettslag.no

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er tillatt å holde hund eller katt dersom det avgis en spesiell erklæring til borettslaget. Gjelder dette deg så sjekk ut erklæringen og regelverket på forhånd.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Protector - polisenummer 1455806.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr ,-
Som sekundærbolig: kr ,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.665,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.465,-
Balkongfronter 100,-
Kabel-tv 100,-

Felleskostnader inkluderer kapitalkostnader, tillegg balkongfront, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, felles forsikring, kommunale avgifter og trappevask

Det er vedtatt utskifting/vedlikehold av vann- og avløpsrør, samt rehabilitering av bad/wc i borettslaget og oppstart for prosjektet er i mai 2020. Dette vil medføre en økning i andel fellesgjeld og felleskostnader. Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 4.763,-.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 242.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 31.12.2020. Andel fellesformue kr 5.594,-

Lånevilkår

Borettslaget har totalt 3 lån:

Lån I :
2HANDE-94927020852
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 72.267.304,-
Restsaldo andel: kr. 187.814,-
Rente, flytende: 1,55%
Rest løpetid: 20 år 10 mnd.
Kapitalkostnader: 880,-

Lån II:
2HAND2-94927027512
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 2.738.936,-
Restsaldo andel: kr. 7.120,-
Rente, flytende: 1,55 %
Rest løpetid: 6 år 8 mnd.
Kapitalkostnader: 94,-

Lån III:
2HAND3-94927035795
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 17.984.015,-
Restsaldo andel: kr. 46.739,-
Rente, flytende: 1,55 %
Rest løpetid: 29 år 6 mnd.
Kapitalkostnader: 174,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 380 000,- (Prisantydning)
244 223,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 624 223,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 639 777,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Eier har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæringsskjema, tilstandsrapport, nabolagsprofil og energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Tone Kristine Vik Skomdal

Oppdragsnummer

705200211
Til toppen