Velkommen til Grenseveien 9D ved Per Gunnar Hval.

Grenseveien 9D

Lys gjennomgående pen 2-roms - Skjermet beliggenhet - Vestvendt balkong med gode solforhold - Sentral beliggenhet!

Priser

Totalpris: kr 4 471 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 200 000

Fellesgjeld: kr 256 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 536

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nabolagsprofil, Grenseveien 9D

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til denne 2-roms leiligheten med solrik, attraktiv beliggenhet i et populært og veletablert boligområde på Carl Berner. Nyt lange dager i solen med gode venner på en fantastisk vestvendt balkong. Leiligheten er gjennomgående med vinduer som gir gode lysforhold. Originale slipte tregulv. Her har du nærhet til "alt"! Leiligheten ligger skjermet til, men likevel i umiddelbar nærhet til Carl Berner - et moderne knutepunkt med god dekning på offentlig kommunikasjon med både trikk, buss, T-bane og flybuss. - Særdeles godt kollektivtilbud!

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet på Carl Berner/Ola Narr, i etablert boligstrøk med frittstående blokkbebyggelse. I umiddelbar nærhet ligger Tøyenparken. Det er også mange fine grøntområder som Botanisk Hage, Sofienbergparken, Torshovdalen og Akerselva med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Gangavstand til alle bymessige fasiliteter som kafeer og restauranter, forretninger og parker. Kort avstand til Grünerløkka her finner du alt av spennende caféer, restauranter og et inkluderende folkeliv med alle byens fasiliteter. Carl Berner har et moderne knutepunkt med god dekning på offentlig kommunikasjon med både trikk, buss, T-bane og flybuss. I nærområde finnes det også flere treningssenter med et bredt utvalg.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til boligen med kollektivtransport. Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Blokk i mur/ betong med teglsteinsfasade. Leilighetens skillende etasjeskiller i betong. Saltak konstruksjon tekket med takstein. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse og drenering trolig fra byggeår. Vinduer med 2-lags isolerglass + enkelt glass fra 1983. Vindu i stue med 2-lags energiglass. Finert entredør som er brann og lyd klassifisert. Balkongdør med 2-lags glass.

Innhold

Leiligheten er beliggende i blokkens 4. etasje og består av entre med bod, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Leiligheten fremstår med originale tregulv, malte vegg/himlingsflater (Veggflater malt og himling pusset ned og helsparklet av malerfirma i 2016), kjøkkeninnredning med glatte/profilerte fronter, samt flislagt bad/wc. Leiligheten disponerer en bod i kjeller, samt en bod på loft.

Areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Standard

Entre: Lys og hyggelig entré med innvendig bod/kott.

Bad/wc: Gulvet på bad fremstår med fliser på gulv med varmekabler. Veggflater på bad er belagt med fliser. Himling på bad fremstår med malte takflater samt innfelte downlights. Badet fremstår med dusjplass med glassdører, glass servant, speilskap, opplegg for vaskemaskin og wc. Badet er bygget i 2004. Eier opplyser i egenerklæringen om at det trolig er noe muggsopp i silikon øverst i venstre vegghjørne, i forhold til dør.

Kjøkken: Lyst og romslig kjøkken med god benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning med glatte/profilerte fronter, heltre benkeplate med stålplater over, 1½ oppvaskkum med 1 greps blandebatteri. Ventilator med kullfilter, lys under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Det ble skiftet stikk til komfyr i 2021, samt montert ny vifte og komfyrvakt.

Soverom: Lyst og romslig soverom med god plass til seng og garderobe.

Stue: Lys stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Stuen har også en god vindusflate som sikrer naturlig lysinnslipp i leiligheten.

Balkong: Adkomst til balkong fra stue, på ca 5.m². Terrassedekke er belagt med terrassebord. Balkonger ble oppført i 2014.

Bod: Leilighet har en kjellerbod med gulvareal på ca.5,7. m², merket med nr.460 og en loftsbod med gulvareal på ca.10.m² med skråtak mot gulv, merket med nr.460.

Følgende bygningsdeler har fått TG 2 ihht tilstandsrapport av Takstmann Glenn-Erik Larsen den 31.05.2021.
Vinduer - Leilighet - Vinduene synes å oppfylle tiltenkt funksjon. TG settes ut i fra alder på de eldste vinduer, med gjenværende brukstid.
Innvendige dører - Leilighet - Innvendige dører fremstår med normal funksjonalitet. TG settes ut i fra alder på dører, med gjenværende brukstid.
Overflater på innvendige gulv - Leilighet / Bad - Gulvet fremstår med normal funksjonalitet, og fall mot sluk. Det er synlig membran i sluk. TG settes ut i fra alder på konstruksjon med gjenværende brukstid.
Overflater på innvendige vegger - Leilighet / Bad - Veggflater fremstår med normal bruksslitasje, TG settes ut i fra alder på konstruksjon med gjenværende brukstid.
Overflater på innvendige gulv - Leilighet - Gulvene fremstår med normal bruksslitasje på overflater. Overflater ble slipt og behandlet i 2019. Det er observert noe knirk i enkelte overflater. TG settes ut i fra alder på gulv.
Varme, generelt - Leilighet - Radiatoranlegg fremsto med normal funksjonalitet på befarings dagen. TG settes ut i fra alder på den eldste delen av anlegget. Radiator i stue er av nyere type.

Øvrige bygningsdeler har fått TG 1. Ingen bygningsdeler har fått TG3.

Utstyr

Styret har valg en ny internettleverandør: OBOS OpenNet. Installasjon av nytt utstyr skal starte i våren 2021.

Automat/skrusikringer i sikringsskap plassert i felles oppgang.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer.

Parkering

Borettslaget har fem parkeringsplasser som alle beboere kan disponere, forutsatt at parkeringsbevis ligger godt synlig i frontruten. Beviset signeres ut hos vaktmester årlig, og følger med leiligheten. Det må derfor tas vare på selv om man ikke har bil. I tillegg kan man parkere på plassene til Carl Berner Fysikalske Institutt kl. 18-08 på hverdager, samt i helgene. Mellom blokkene kan man stå i inntil 30 minutter for av- og pålessing. Etter 30 minutter risikerer man å bli borttauet eller å bli bøtelagt. Borettslaget har en avtale med Unipark AS om borttauing og bøtelegging av feilparkerte biler (og biler som ikke har gyldig parkeringsbevis i frontruten) på nevnte plasser, mellom blokkene, samt utenfor T-banen. Kostnader i forbindelse med borttauing tilfaller bileier.

Borettslaget har også tre plasser for el-bil. Disse er for utleie til beboere og eksterne. Eksterne leietakere gis kun adgang når det er plasser tilgjengelig som ikke leies av beboerne. Per dags dato er alle plasser leid ut og det finnes en venteliste.

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Borettslaget har ordinær forretningsførerkontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

Borettslaget

Frydenberg borettslag ligger like ovenfor Carl Berners plass, og består av 148 andelsleiligheter, fordelt på 2 bygninger - Grenseveien 9 og 11. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948322447, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune. Gårdsnummer: 226 og bruksnummer 19 og 20. Første innflytting skjedde i 1936. Tomten, kjøpt i 1986, er på 7857 m2. På borettslagets hjemmesider vil du finne nyttig og relevant informasjon for deg som beboer i Frydenberg borettslag.

Styret ga oppdrag til Multiconsult for utarbeidelse av en tilstandsrapport. Rapporten ble ferdig i November 2019. Rapporten har ikke identifisert kritisk vedlikeholdsbehov utenom uteareal. Det ble på ekstraordinært årsmøte 17.10.2019 vedtatt oppgradering av uteareal. Prosjektet ble vedtatt med en kostnadsramme på 5 500 000,-. I følge forretningsfører er det lånet OBOS05 som knytter deg til dette. Det gjenstår å betale ut halve lånerammen og dette vil da bli økt fellesgjeld, det er ikke planlagt å øke felleskostnadene ytterligger på bakgrunn av dette. Forretningsfører anslår at dette vil øke fellesgjelden med kr. 18 581,- pr. leilighet. Dette er dersom hele lånerammen benyttes, noe man ikke vet før mot slutten av prosjektet. Arbeidet med det nyte utearealet er i gang og den nye hagen begynner å ta form og skal være ferdig før sommer 2021 ifølge årsberetningen.

Sommeren 2020 har SSG/Eltera utført el-sjekk, og alle funn og avvik ble rettet. Styret har også innhentet en tilstandsrapport for varmeanlegg og et tilbud for energibesparende tiltak og forlengelse av levetiden til dette. Det er planen å begynne med arbeidet, så snart varmeanlegget skrus av. Kostnader for dette skal kunne dekkes av vanlig driftsbudsjett ifølge årsberetning.

Det er vedtatt på årsmøte 2021 at styret undersøker ulike leverandører for overgang til mulighet for digitalt låsesystem på hoveddøren i hver oppgang (pris/muligheter) og tar veien derfra.

Planer for neste styreperiode:
- Oppfølging av arbeidet på uteareal
- Oppgradering av varmeanlegg
- Oppfølging av ny internettleverandør
- Flytte hjemmesiden og tjeneste til Vibbo.no
- Innvielsesfest for nytt uteareal
- Gjennomgang forsikringsavtalen
- Permanent losning for sykkelparkering inne.
- Vedlikehold og oppussing fellesareal kjeller/loft

Rehabilitering og større vedlikehold:
2020 - Uteareal oppgradert, Etablering av innendørssykkelparkering, Alle sikringsskapene (til beboerne og fellesanlegg) ble sjekket og rengjort, El-sjekk utført.
2019 - Installasjon av filter og vannbehandlingsanlegg i varmeanlegg blokk 9
2018 - Skiftet vinduer mot Grenseveien, nye støyvinduer
2017 - Utbedringer av avløpsledninger fra bygg til kommunalt nett
2016 - Rehabilitering av oppgangene: nye inngangsdører, nytt porttelefonsystem og nye ringeklokker til alle andeler, nye postkasser, rehabilitering av terrazzogulv, ny belysning, ledninger i oppgangen lagt i kanaler, maling
2015 - Montering av brannvarslingsanlegg i fellesarealer (kjellere, oppganger og loft), samt generell brannsikring av fellesarealer, Rensing av luftekanaler, Montering av nye, låsbare søppelskur, Ferdigstillelse av vindusmaling og kitting (vinduer vest i begge blokker)
2014- Rehabilitering og nyetablering av balkonger, Utskifting av radiatorer i stue i leiligheter der det er blitt montert nye vinduer og dører i forbindelse med balkongprosjektet, Maling og kitting av vinduer mot øst, sør og nord, 10-årskontroll av brannslukkingsapparater i fellesområder og leiligheter
2013 - Oppgradering av borettslagets interne kabelanlegg for TV og internett
2012 - Felt trær i hagen foran nr. 9 samt noen syke trær mellom 9 og 11 Kjøpt inn to nye vaskemaskiner og en ny tørketrommel til vaskeriet
2011 - Oppgradert fellesvaskeri til ny, kortbasert løsning Avviklet vaskeri i nr. 9 Installert toveismålere til fjernvarmen
2010 - Ferdigstillelse av 3 parkeringsplasser med ladestasjon for el-biler, Utbedring av lekeplass med nye husker og oppussing av gamle leker, Innført låsbare søppel- og papirskur, Branntettet på loft i nr. 11
2009 - Gjennomgang og utbedring av el-feil i alle fellesområder
2008 - Avtale med Get/Telia om leveranse av Digital-TV, bredbånd og telefoni, Avtale med Fortum fjernvarme om levering av fjernvarme
2006 - Ettårsbefaring av våtrom, Nøkkelsystem skiftet
2005 - Ferdigstilt våtromsrehabilitering, Tjenesteleilighet pusset opp for utleie, Tak- og fasadekontroll, Branntetting
2004 - Oppstart våtromsrehabilitering
2003 - Installert varmtvannssirkulasjonsledning i nr. 9 Malt gesims
2002 - Nye pulverapparater og brannvarslere, Maling av vinduer, Prøveprosjekt, rehabilitering av våtrom (bad)
2001 - Prøveprosjekt, rehabilitering av våtrom (bad), Installert varmtvannssirkulasjonsledning i nr. 11
1999 - Rensing av luftekanaler, Lagt inn bad i styrerommet
1998 - Utskifting av og loftsdører
1996 - Dører skiftet, Vinduer malt
1995 - Radiatorkraner skiftet ut i andelene
1994 - Alle maskiner i vaskeriene skiftet
1992 - Innvendige elektriske ledninger skiftet
1991 - Ny stigeledninger i gården, Nye piper over tak til fyrrom
1989 - Resterende vinduer skiftet ut
1985 - Ny taktekking, takstein, beslag og takrenner
1983 - Skiftet vinduer mot Grenseveien, nye trelagsglass

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

15.06.2021

Styregodkjennelse

20-dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

Husdyr er i utgangspunktet ikke tillatt i Frydenberg borettslag. Dersom naboene gir skriftlig tillatelse og gode grunner ikke taler mot det, kan styret innvilge tillatelse til å holde husdyr etter skriftlig søknad.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6596647

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 1 070 708
Som sekundærbolig: kr 3 854 549

Felleskostnader

4 536,- pr Mnd
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.536, pr. md.
Felleskostnadene inkluderer drift og vedlikehold, fjernvarme, kabel-tv/internett, felles forsikringer, kommunale avgifter, renter og avdrag, vaktmestertjenester, forretningsførsel, renhold av fellesareal.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Boligens andel fellesgjeld utgjør kr 256 000,- pr 25.05.2021
Boligens andel fellesformue utgjør kr 12 524,- pr 31.12.2020

Lånevilkår

Borettslaget har 5 lån. Det er i utgangspunktet ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld. Borettslagets lån med lånenummer 9820.73.90712 er likevel et IN-lån. Det er mulig å innfri på dette lånet pr. 30.05 og 30.11 hvert år.

OBBK01-98207390712: annuitetslån med total restgjeld kr 12.400.738,-, hvorav denne boligens andel er kr 149.731,-. Restnedbetalingstid 23 år og 7 md. Flytende rente på 1,80 %.
OBBK02-98207582778: annuitetslån med total restgjeld kr 4.325.499,-, hvorav denne boligens andel er kr 31.439,-. Restnedbetalingstid 14 år og 10 md. Flytende rente på 1,80 %.
OBBK03-98207686107: annuitetslån med total restgjeld kr 3.837.612,-, hvorav denne boligens andel er kr 27.895,-. Restnedbetalingstid 4 år og 6 md. Flytende rente på 1,80 %.
OBBK04-98207686115: annuitetslån med total restgjeld kr 3.601.704,-, hvorav denne boligens andel er kr 26.183,-. Restnedbetalingstid 21 år og 11 md. Flytende rente på 1,80 %.
OBOS05-9820792999: annuitetslån med total restgjeld kr 2.736.759,-, hvorav denne boligens andel er kr 19.888,-. Restnedbetalingstid 14 år og 11 md. Flytende rente på 1,80 %. Dette lånet knytter seg opp med oppgraderingen av utearealet. Lånet har en kostnadsramme på 5 500 000,- og det gjenstår å betale ut halve lånerammen. Dette vil føre til økt fellesgjeld. Se punktet om borettslagets økonomi for mer informasjon.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument attestert 08.09.1939.
Dette tilsvarer det vi i dag kjenner som en ferdigattest.

Utleie

Fremleie må søkes om via OBOS og godkjennes av styret. Utleier har fullt og helt ansvaret for at leietager til enhver tid følger regler gitt av borettslaget og står dermed ansvarlig for eventuelle overtredelser.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det er ikke tillatt å benytte andre typer grill eller varmelamper enn elektriske på balkongene.

Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.

Fellesvaskeriet er i Grenseveien 11 E.

Eier opplyser i egenerklæringen om at det er opplyst om at det har vært mus i loftsetasjen i 2018. Ikke meldt om noe etter dette i følge egenerklæringen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

4 200 000,- (Prisantydning)
256 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 456 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 471 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Finn.no: Visningstekst

I OBOS setter vi sikkerhet og trygghet på visning høyt. For å begrense spredning av Koronaviruset ber vi deg derfor melde dere på visning før dere kommer. Dersom du er i "risikogruppen" eller i karantene iht. Helsedirektoratets retningslinjer ber vi deg ta kontakt med megler i forkant av visningen. Merk at salgsoppgave ikke blir delt ut på visning(pga. smittefare), men kan lastes ned digitalt.

Oppdragsnummer

701210073

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål