Gladengveien 6B

Lekker 3-roms hjørneleilighet i 4.etg | Moderne bygg fra 2013 | Stor solrik balkong | Heis | IN-ordning | Bør oppleves!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 6 006 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 940 000

Fellesgjeld: kr 2 051 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 5 339

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf: 02333

 • Forsikring

  Gjensidige Forsikring, polisenummer 86623565.

 • Eiendomsskatt

  Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 70 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,0 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

 • Felleskostnader

  5 336,-
  Akonto oppvarming/energi (323,-), kabel-TV tjenester, kapitalkostnader lån, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kommunale avgifter.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld ca. kr. 2 051 000 (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2021.
  Andel felles formue kr 8 562,- pr. 31.12.2020

 • Totale kostnader

  3 940 000,- (Prisantydning)
  2 051 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 991 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 006 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Gladengveien 6B; En meget pen 3-roms hjørneleilighet i nyere bygg fra 2013! Leiligheten har stor hjørnebalkong med formiddag- og ettermiddagssol og som endeleilighet har boligen vinduer på 2 stuevegger noe som bidrar til at den oppleves som svært lys og luftig.

  Leiligheten har en god planløsning med to store gode soverom, praktisk innvendig bod, romslig baderom og stor stue med åpen kjøkkenløsning. Bør sees!

  Entré/gang: Med muligheter for oppheng og oppbevaring av sko og yttertøy i garderobeskap. Parkett på gulv og malte slette vegger.

  Stue: Stor og tiltalende stue med god plass til både sofa og spisestuebord. Som endeleilighet har boligen store vindusflater på 2 stuevegger noe som bidrar til en lys og luftig atmosfære. Fra stuen er det utgang til sydvest- og sydøstvendt balkong på hele 13 kvm. Parkett på gulv og tapet og malte slette vegger.

  Kjøkken: Pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Oppgradert kjøkkeninnredning med slette tidsriktige fronter med integrerte håndtak. Pen laminat benkeplate med underlimt 1 1/2 oppvaskkum. Det er integrert stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fin naturlig plass til lite spisebord ved inngangen til kjøkkenet. Parkett på gulv og malte slette vegger.

  Bad/wc: Delikat flislagt bad/wc med varmekabler, downlights og opplegg for vaskemaskin. Badet har god størrelse og består av inn-/utadslående dusjvegger, servant med underskap, speil med lys og wc.

  Soverom 1: Stort hovedsoverom på ca. 14 kvm med god plass til dobbeltseng. Rommet har skyvedørsgarderobe til klesoppbevaring. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger. Dette soverommet har 2 vinduer som gir mulighet for et ekstra rom.

  Soverom 2: Et godt soverom på over 13 kvm og rikelig med garderobeskap. Rommet egner seg ypperlig som barnerom, hjemmekontor eller gjesterom. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

  Uteplass: Fra stuen er det utgang til sydvest- og sydøstvendt balkong på 13 kvm. Balkongene er utstyrt med belysning og strømuttak.

  Annet:
  - IN- og sikringsordning.
  - Kjellerbod på ca. 5,2 kvm.
  - Telia er leverandør av kabel-TV og internett til borettslaget.
  - Borettslaget har egen hjemmeside: www.ellipsen.no.
  - Automatsikringer i sikringsskap.
  - Personheis i felles oppgang.
  - Balansert ventilasjon i leiligheten.
  - Lave kjøpsomkostninger. Ingen dokumentavgift.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger flott til som hjørneleilighet i 4.etg. Stor balkong mot sydøst- og sydvest gir meget gode solforhold. Borettslaget ligger på Ensjø, 4 km øst for Oslo sentrum. Ensjø er et område i utvikling og har blitt meget populært.

  Dette er et svært sentralt område med et godt utbygget kollektivt transporttilbud. Fra leiligheten er det kun noen minutters gange til Ensjø T-banestasjon, hvorfra man kommer seg til sentrum på ca. 5 minutter. I tillegg til T-banens fire forskjellige linjer med hyppige avganger, finnes det bussholdeplass med bl.a. buss nr. 21 og 28 i nærområdet. Fra leiligheten er det gangavstand til flybussen som går fra Ensjø t-bane til Gardermoen.

  Bilister har enkel adkomst ut på Ring 3 ved Økern, Østre Aker vei og E6 i retning Gardermoen og sentrum.

  I Gladengveien på nedsiden av leiligheten finner du Rema 1000 med søndagsåpen butikk, Kiwi, apotek, frisør, Fresh Fitness og koselig gastrobar. I enden av Gladengveien finner man nye Ensjø Torg med blant annet T-banestasjon, bakeri og Spar-butikk.

  Man er også kun en kort spasertur unna Hasle Torg hvor det finnes et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud, deriblant Coop Mega, Vinmonopol, Baker Hansen, apotek, treningssenteret Fitness Xpress, frisørsalong og Hasle Sushi Bar.

  Turelskerne finner flotte tur- og rekreasjonsområder ved Valle Hovin, Jordal, Vålerenga og Kampen. Det finnes flere skoler og barnehager i området, bl.a. Hasle skole, en helt nyrenovert skole som gjenåpnet august 2019. Nærområdet byr også på et godt treningstilbud for store og små gjennom flere treningssentre, idrettslag, Jordal, Valle Hovin og Valhall idrettsanlegg.

  Ensjøbyen gjennomgår en renessanse; området har gått fra å være en bydel dominert av bilforhandlere til et knutepunkt hvor det er planlagt 7 000 nye leiligheter, 150 forretninger, 42 grøntområder, 450 barnehageplasser, ny grunnskole og seks kilometer med tur- og sykkelstier. Det skal utformes flere parker og bilfrie avenyer i området og Hovinbekken renner nå hele veien fra Hasle T-banestasjon til Ensjø T-banestasjon.

 • Byggemåte

  Boligblokk på 6 etasjer og 2 under-/kjelleretasjer som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader med malte pussisolerte fasader, flatt yttertak tekket med papp og innvendige lettvegger i bindingsverk og gips.

 • Innhold

  Entré, bad/wc, 2 soverom, innvendig bod, kjøkken og stue. I tillegg 1 kjellerbod på 5,2 kvm.

 • Areal

  Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

 • Standard

  Balansert ventilasjon i leiligheten med avtrekk fra ventilator på kjøkkenet og automatisk avtrekksvifte på bad/wc og tilluftsventiler i stue og begge soverom.

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport av Takstpartner Eikum:
  Gulv - Noe riper i parketten i entré, stue og kjøkken og tilstandsgrad settes grunnet dette.

  Øvrige punkt i tilstandsrapporten har fått TG0 og TG1.

 • Oppvarming

  Leiligheten oppvarmet med radiatorer og sentralvarme fra fjernvarmeanlegg, samt varmekabler på bad/WC. A konto fyring og varmtvann kr. 323,- er inkludert i felleskostnadene. Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. Dette innebærer måling og avlesing av varme og vannforbruk i den enkelte boenhet. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år / pr kvartal mot innkrevd á kontobeløp.

 • Tomten

  Andel i 5.246 kvm eiet tomt felles for borettslaget. Borettslaget består av 152 stk. leiligheter fordelt på fire blokker. Fellesarealene er pent opparbeidet med beplantning, asfalterte gangarealer og hyggelig lekeplass. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Leiligheten har mulighet til å leie garasjeplass i byggets kjeller gjennom Park Nordic. Leiere får ikke tildelt fast plass, men parkerer på en av de tilgjengelige ledige plassene i garasjeanlegget. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

 • Borettslaget

  Styrets arbeid:

  I 2017 ble alle hvite yttervegger spylt med varmt vann under høytrykk. Vanlig intervall er fem år, men med alt grave- og bygningsstøv rundt oss, ble fasadene mer møkkete enn forutsatt.

  Ref. styrets årsberetning er det kartlagt omfang og påvist skjeggkre. Det er gjennomført første gang bekjemping av skjeggkre i nesten alle leiligheter samt andre gangs behandling for å være mer sikre på at vi ikke får en ny forekomst. Dette er i hovedsak finansiert av forsikringsselskapet, med egenandel betalt av borettslaget. Ref egenerklæringen er det i denne leiligheten påvist skjeggkre. I regi av borettslaget har teknikere fra Nokas plassert ut åte i alle leiligheter og fellesarealer. Dette ble gjennomført i oktober 2020 og gjentatt i april 2021. Etter dette har det ikke blitt observert skjeggkre i leiligheten.

  Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.

  Takrenner under 71 balkonger: Det settes opp vannrenner under balkonger.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt mot søknad til styret, se borettslagets husordensregler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest fra 03.02.2014.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål bevertning, forretning, industri og allmennyttig formål, se vedlagt reguleringsplan. Ensjø er et område i stadig utvikling og det pågår og er planlagt flere byggeprosjekter i området. Blant annet er tomtene på østsiden og vestsiden av borettslaget regulert til boligformål.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705210147

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  21.09.2021

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Det er 20 dagers styregodkjenning.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har et annuitetslån med følgende betingelser; restsaldo kr 162.585.129,-, restløpetid 32 år 4 mnd. 1,35 % flytende rente pr. 02.09.2021. Lånet er avdragsfritt t.o.m. 01.03.2023.

  Når borettslaget begynner å betale avdrag på lånet. er det estimert at potensiell økning i felleskostnadene fra 01.03.2023 vil være på ca. kr. 4.473,- pr. mnd.

  Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 01.04.21 beholdes uendret. Da fremtidige endringer i lånebetingelsene vil kunne medføre endringer i den informasjon som fremkommer av tabellen, må man utvise forsiktighet med å bruke beregningene som grunnlag for økonomisk planlegging eller investeringer. Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt. Dersom fellesgjelden innfris gjennom IN-ordningen blir det heller ingen økning.

  Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Dersom man ønsker det kan fellesgjelden innfris i sin helhet eller med min. kr 60 000,- inntil to ganger i året 30.05 og 30.11 (etter avtale med forretningsfører). Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter, som kreves inn sammen med felleskostnadene. Dersom hele fellesgjelden innfris, vil felleskostnadene reduseres med ca. kr. 2.450- pr. mnd. Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere informasjon

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Therese Eng

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål