Gladengveien 4M

Moderne 2-roms fra 2013 med markterrasse på 15 kvm. Fyring og vann inklusive. Trappefri adkomst. Rett ved off. komm.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,216,504

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 4,200,000

Omkostninger: NOK 16,504

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 3,243

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

 • Forsikring

  Borettslagets eiendom er forsikret hos Gjensidige Forsikring - polisenummer 86623565.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig kr 1 125 424,-.
  Som sekundærbolig kr 4 051 526,-.

 • Felleskostnader

  3 243,- pr Mnd

  Herav:
  A-konto energi 429,-
  Felleskostnader 2.814,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Det er ingen fellesgjeld på denne leiligheten pr. 01.05.2022.

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  4 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 504,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 216 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Rett ved Ensjø Torg med godt utvalg av butikker, apotek samt Åpent Bakeri. Dagligvarebutikker er KIWI, SPAR og søndagsåpen Rema 1000. Du finner også gode spisesteder på Ensjø.
  Fra Ensjø Torg går T-banen hvor linje 1-4 tar deg ned til byen på ca. 5 minutter. Buss nr 21 går fra stoppet Gladengveien som tar deg til Grünerløkka på 10 minutter.
  En kort spasertur unna finner du også Hasle Torg med et bredere servicetilbud som vinmonopol, apotek, dagligvarebutikker, Baker Hansen m.m. Fra Hasle T- banestasjon går også linje 5.
  Treningssentre både på Ensjø og Hasle Torg.
  Det er flere flotte park- og grøntområder i nærheten bl.a.: Tiedemannsparken, Tøyenparken, Kampen Park og Hovindammen som ligger like ved Valle Hovin.
  Området er fortsatt under endring og vokser frem som et spennende og attraktivt boligområde

 • Byggemåte

  Boligblokk på 6 etasjer og kjelleretasjer som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong eller doble gipsvegger og skilledekker i betong. Fasader med malte pussisolerte fasader, flatt yttertak tekket med papp og innvendige lettvegger i stål bindingsverk og gips. Grunnmur i betongkonstruksjon med støpt kjellergulv.

 • Innhold

  Romslig entré med tilknytning til praktisk, innvendig bod/garderoberom med god lagringsplass. Det er eikeparkett på gulv og malte slette veggflater.
  Stue: Romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til både sofagruppe og spisebord. Eikeparkett på gulv og malte slette veggflater. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt markterrasse på ca. 15 kvm. Belysning og strømuttak på terrasse.
  Kjøkken: Pent og funksjonelt kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter med bøkekanter og 2 stk. fronter med glass. Integrert ovn og kokeopp oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det opplyses at oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap følger ved salg. Fin naturlig plass til spisebord i overgang til stue. Eikeparkett på gulv og malte veggflater.
  Bad: Pent, flislagt bad/wc med varmekabler, downlights og opplegg for vaskemaskin. Praktiske inn-/utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter og WC.
  Soverom: Et godt soverom med fin plass til dobbeltseng. Soverommet er utstyrt med rikelig med garderobeskap i tillegg til muligheter for ytterligere møblering. Eikeparkett på gulv og malte slette veggflater.

  Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på 5 kvm., samt bruk av felles sykkelbod.

 • Areal

  Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 50 kvm

 • Standard

  Følgende bygningsdeler har fått TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Radonsperre.
  Fliser i dusjsone.
  Fuktmåling i dusjsone.

  Følgende bygningsdeler har fått TG2 - Avvik som ikke krever tiltak:
  Parkett i stue/kjøkken og entre.

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader.
  Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  - TG0: Ingen avvik
  - TG1: Mindre eller moderate avvik
  - (TG0 og TG1 gjengis ikke i salgsoppgaven)
  - TG2: Avvik som kan kreve tiltak
  - TG2: Avvik som ikke krever tiltak
  - TG3: Store eller alvorlige avvik

  TG2: Betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon.
  Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid. Det er grunn til å varsle fare for skader på grunn av alder, eller overvåke bygningsdelen spesielt på grunn av fare for større skade eller følgeskade.

  TG3: Denne tilstandsgraden brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid. Det er påvist funksjonssvikt eller sammenbrudd.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrert ovn og koketopp. Det opplyses at oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap følger ved salg. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Elektriske varmekabler på bad/wc. Forøvrig er leiligheten oppvarmet radiatorer med vannbåren varme.

  Balansert ventilasjon i leiligheten med tilluftsventiler i stue/kjøkken og soverom og med avtrekk fra ventilator på kjøkken, ventil i bod og avtrekksventil i himling på bad/wc. Tilluft under dørblad til bad/wc.

  Fordelerskap for varme er plassert i entre med PEX vannrør, stoppekraner, forbruksmåler og avrenningsventil fra skap inn mot bad/wc.

  Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd á kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig /kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS.

 • Tomten

  Andel i meget pent opparbeidet eiet tomt på 5 246 kvm.

 • Parkering

  Parkeringsanlegget i U1 og U2 betjener både næringsvirksomheter og beboerne i Ellipsen borettslag.
  Leiligheter uten rett til leie av plass vil kunne inngå leieavtale med 3 måneders oppsigelse med Ragde Eiendom AS - dersom det finnes ledige plasser. Forespørsel sendes Park Nordic på epost office@parknordic.no , tlf. 21 42 20 00.
  Leiere får ikke tildelt fast plass, men parkerer på en av de tilgjengelige plassene. Et diodesystem med grønt/rødt lys viser hvilke plasser som er ledig/opptatt. Kun noen få plasser er reservert for de leilighetene som fikk adgang til å kjøpe parkeringsplass før innflytting. Disse parkeringsplassene er merket. Ved leie får beboeren elektronisk brikke. Brikken registrerer inn-/utkjøringer og sørger for å heve porten når denne er stengt. For beboere er det tilgang til oppganger/heis direkte fra garasjen.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 152 andelsleiligheter.
  Ellipsen borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 997523385, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
  Gladengveien 4, Gladengveien 6.
  Gårds- og bruksnummer: 129/19.
  Første innflytting skjedde i 2013. Tomten er på 5 000 m2.

  Ellipsen Borettslag er en del av Gladengtunet Eierseksjonssameie. Seksjon nummer 1 er næringsseksjon for parkering, seksjon nummer 2 er næringsseksjon med butikkformål og seksjon nummer 3 er Ellipsen Borettslag (samleseksjon bolig).
  I underetasjen av bygget U1 og U2 er det garasjeanlegg for både næringsvirksomhet og beboere i Ellipsen Borettslag. Garasjeanlegget eies og driftes av Ragde Eiendom AS.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest dater 03.02.2014.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Hjemmesiden www.ellipsen.no inneholder mye relevant informasjon.

  I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Følgende er tinglyst på borettslaget:

  1942/1083-1/105 Bestemmelse om veg
  30.01.1942
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1950/11259-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
  17.10.1950
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1962/5585-1/105 Erklæring/avtale
  11.05.1962
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2007/423581-1/200 Erklæring/avtale
  25.05.2007
  AVTALE I FORBINDELSE MED UTBYGGING.
  AVTALE ANG. REGULERINGSPLAN FOR GLADENGVEIEN 10 M.FL.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2011/1052289-1/200 Bestemmelse om parkering
  15.12.2011
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:35
  Bruksrett til 108 plasser til biloppstilling i felles garasjeanlegg
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  2011/1052289-2/200 Bestemmelse om parkering

  15.12.2011
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:35
  Bruksrett til 4 sykkelplasser i garasjeanlegg
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2011/1052289-3/200 Erklæring/avtale
  15.12.2011
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:35
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:96

  Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2011/1052289-4/200 Erklæring/avtale
  15.12.2011
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:129 Bnr:35

  Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2012/708862-1/200 Elektriske kraftlinjer
  30.08.2012
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Bestemmelse om plassering av nettstasjon nr. 2166
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Overført fra: 0301-129/19
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/310429-1/200 ** Delvis sletting ved arealoverføring
  10.04.2017
  Frafaller pant i areal som skal overføres fra gnr. 129 bnr. 19 til gnr. 129 bnr. 113 ved arealoverføring. Arealet er på 1248m2.
  Frafaller pant i areal som skal overføres fra gnr. 129 bnr. 19 til gnr. 129 bnr. 114 ved arealoverføring. Arealet er på 168m2.

  2013/54051-1/200 Seksjonering
  21.01.2013
  opprettet seksjoner:
  snr: 3
  formål: Samleseksjon bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 10722/18640

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål , friområde, forrretning, bevertning, kontor, almennyttig formål. Utsnitt av reguleringskart er vedlegg til i salgsoppgaven.

  Eieren av tomta der stålverkshallene står, har begynt å prosjektere boliger på den nordre halvdelen av den tomta. Planene forutsetter riving av stålverkshallene. Kolberg Motors har planer om en utvikling av sine eiendommer på Ensjø. Det planlegges også utbygning av eiendommen Ensjøveien 12 (riving av nåværende bygning).

  Området er generell vekst og det må forventes byggaktivitet i området.

  Etter forslag fra Espen Strand i styret ble det utarbeidet et innbyggerinitiativ om å ekspropriere alle Kolbergs tomter for å få igangsatt arbeidet med parkene. Dette med utgangspunkt i bystyrevedtaket fra 2019 som vurderte ekspropriasjon som en mulighet.
  Dette forslaget fikk støtte fra ni boligselskaper rundt Kolbergs tomter. Forslaget ligger an til å bli avvist, men forslaget fremmes i bystyret 23. mars av to partier. Trusselen om ekspropriasjon er et press på både tomteeier og byrådet for å få fortgang i arbeidet.
  Dersom det blir bygging av boligblokker der stålverkshallene nå ligger, har både kommunen og tomteeieren sagt at det ikke gjør at det blir mulig (kommunen) eller ønskelig (tomteeieren) å bygge noe av parkdragene som forutsatt.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  718220041

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget og medlemmer av OBOS. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  19.05.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har følgende lån:
  OBBK01-98207366811 Annuitetslån med restsaldo kr 161.315.129,-. Restløpetid 31 år og 8 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 2,00%. Avdragsfrihet til og med 01.03.2023.

  Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld.
  Denne leiligheten har innfridd sin andel av fellesgjelden.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Wenche Bjerkestrand

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål