Gamlelinja 25 A

Pent og innholdsrikt rekkehus med fin utsikt, skjermede uteplasser og barnevennlig beliggenhet! Hage og garasjeplass!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 5 650 000

BRA / P-rom
111 m² / 111 m²

Boligtype
Rekkehus

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8371777815676 breddegrad, 10.7831265807623 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 5 952 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 5 650 000
Andel fellesgjeld kr 287 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 5 952 385
Felleskostnader kr 4 252 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 4
Primærrom (P-rom) 111 m²
Bruksareal (BRA) 111 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Adresse Gamlelinja 25 A
Kommune Oslo
Byggeår 1983
Energimerket Lys grønn C

Kontakt Heidi for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Gamlelinja 25 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

- God planløsning
- Svært populært og fint boligområde
- Fin utsikt
- Meget skjermet beliggenhet
- Gode uteplasser
- Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
- Ingen dokumentavgift!

Beliggenhet

Gamlelinja Borettslag er ett av de mest populære borettslagene i bydelen, bl.a pga sin beliggenhet nært til de mange idylliske strendene langs Oslofjorden. Gamlelinja borettslag er et familievennlig boområde med trygge omgivelser for barna med bilfrie internveier og flere lekeplasser.

Holmlia er et godt etablert boområde syd i Oslo. Området er bygget ut fra 1980 og består i hovedsak av borettslag. Dette gir området en god stabilitet og det er lite utleie. Området er bygget opp rundt trivselsprinsippet og her skal man ikke bare bo men også trives. For den aktive kan området by på mye organisert idrett, det er kort vei til svømmehall, slalåmbakke og flere treningssentre, innendørshall og mange fotballbaner. Dessuten kan nærområdet tilby nesten ubegrenset tilgang på natur og grøntområder som turstier og lysløyper. Om man har hund er området meget godt tilrettelagt med egen hundeslette og flotte turområder. Like i nærheten finner du Hvervenbukta, Fiskervollbukta og Ingierstrand som er noen av Oslos mest populære badestrender. Søndre Ås gård med hester, sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter samt Rush trampolinepark ligger i umiddelbar nærhet med gode fritidstilbud.

Videre er det kort vei til offentlig kommunikasjon, skole, barnehager og Holmlia senter som har det meste av servicefasiliteter som apotek, post, vinmonopol, legesenter og tannlege m.m. Dagligvarebutikker i nærheten. Tog fra Holmlia senter som går til Ski, Kolbotn, Oslo S, etc. Holmlia ligger sentralt til med kort vei til både E 6 og E18. Man kommer seg til Oslo sentrum med bil på ca. 15 minutter og tog på ca. 12 min.

Bebyggelse

Hovedsakelig rekkehus og småhusbebyggelse.

Adkomst

Fra Holmliaveien, kjør inn Ravnåsveien. Følg Ravnåsveien helt inn til Gamlelinja. Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Rekkehus oppført i 1983. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i trebjelkelag. Fasader med panelkledning. Saltak tekket med takstein. Ny utvendig kledning i 2013/14.

Areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 111 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

Standard

Innholdsrikt rekkehus over 2 plan med fin utsikt og skjermede uteplasser. Boligen har en god planløsning og består av: Entré, wc, bad, 4 soverom, gang og stue med åpen kjøkkenløsning. Det er utgang til en skjermet terrasse/hage fra stuen og til en sydvestvendt balkong fra det ene soverommet Terrassen fra stuen er på ca. 26 m² og balkongen fra soverommet på ca. 9 m² . Boligen er vedlikeholdt og ble i hovedsak pusset opp i 2016. Boligen fremstår med lyse malte overflater og normal standard. Badet ble modernisert av tidligere eier i 2009. Nytt Kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer i 2016. Nye automater i sikringsskap. Alle vinduer og ytterdører samt kledning ble skiftet i 2014 i brl. regi. Boligen er påbygget med et rom i underetasjen.

Bad med fliser på gulv med gulvvarme. Badet inneholder: Åpen dusjplass med slagdører, badekar, heldekkende servant i skapinnredning og vegghengt toalett.

Kjøkkeninnredning fra Kvik med grå fronter, laminert benkeplate, enkel underlimt oppvaskkum, ettgrepskran med uttrekkbar tut, integrert komfyr med induksjon koketopp, komfyrvakt, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er installert waterguard/automatisk lekkasjestopper til oppvaskmaskinen med fuktsensor på gulv.

Gulvflatene er belagt med: Laminat i entré, soverom og vaskerom. Ny parkett i stue/kjøkken, gang og soverom. Ny laminat i soverom i 1 etg.
Malte veggflater og MDF smartpanel. Sikringsskap med nye automatsikringer: 32 amp hovedsikring med 11 spredekurser samt overspenningsvern.

Det medfølger garasjeplass med mulighet for elbillading og 1 utebod på ca. 5 m².


Følgende har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapporten:
Balkongen, terrassen og baderomsgulvet har behov for vedlikehold og har fått tilstandsgrad 3 pga. en helhetlig vurdering.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:

Radiator i stuen har fått tilstandsgrad 2 pga. at det er behov for service. Anlegget forøvrig fremstår med normal funksjon
Innredning, ventilasjon og fliser på vegger på bad, samt toalett og servant på wc har fått tilstandsgrad 2 bl.a pga. behov for service på servantkranen.
Tilstandsgrad 2 er også gitt på innvendig himling pga bl.a stedvis noe manglende taklist. Det er behov for litt rørlegger/service på opplegg for vaskemaskin.
Kjøkkenet pga. sprekk i koketopp og behov for service på mekanisme til utløpsventil. Kjøkkeninnredningen forøvrig satt til tilstandsgrad 1.


Annet:

Kabel-TV
Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Fjernvarme
Gamlelinja Borettslag får levert fjernvarme fra Fortum Varme AS. (tidligere Hafslund Fjernvarme AS)

Avtale om leveranse av elektrisk kraft
OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med LOS på vegne av selskapene forvaltet av OBOS. Gamlelinja Borettslag er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til fellesanlegg.

Nøkler/skilt
Nøkler og portåpner til garasjen fås kjøpt hos Holmlia Vaktmesterservice, Holmlia Senter vei 18 B, 1255 Oslo. Åpningstiden er kl 08.00 - 15.00.

Vaktmester
Holmlia Vaktmestersentral ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse. Holmlia Vaktmesterservice kan kontaktes på telefon 23 16 93 90.

Vektertjeneste
Borettslaget har avtale med Securitas om vakthold. Dersom andelseier har behov for assistanse kan vektertjenesten kontaktes på 91 66 05 16.

HMS - Helse, miljø og sikkerhet
Internkontroll innebærer at borettslaget er pålagt å vurdere risiko, planlegge, organisere, utføre, vedlikeholde og dokumentere forhold knyttet til helse, miljø og sikkerhet. Styret ivaretar internkontrollen av blant annet brannvern, felles elektrisk anlegg og lekeplassutstyr.

Boligselskapets hjemmeside http://www.gamlelinja.no/

Utstyr

Markise på balkongen fra soverom. Garderobeinnredning med skyvedørsfronter i entré. Garderobeskap i to soverom.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer.

Tomten

Felles eiet tomt på 48 350 kvm. Tomten fremstår som representativ, ryddig og bra opparbeidet med bla. utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer. Felles uteplasser og lekeplasser. Asfalterte adkomstveier. Bilkjøring til og fra boligene kun for av -og pålasting. Borettslaget må regnes som skjermet og barnevennlig innenfor borettslaget område. Gode rekreasjonsmuligheter i området.

Parkering

Alle leiligheter har enten garasjeplass eller biloppstillingsplass. Det er venteliste for ekstra parkeringsplass. Det er opprettet ladestasjoner for El-biler. 84 av parkeringsplassene har oppgradert infrastruktur til el-bil. De som ønsker å anskaffe seg ladestasjon må melde fra til styret. Kostnaden for etablering av ny ladestasjon dekkes av andelseier selv.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS (22 86 55 00)

Borettslaget

Gamlelinja Borettslag med organisasjonsnummer 948288923, og ligger i bydel 15 Søndre Nordstrand i Oslo kommune.
Borettslaget består av 180 andelsleiligheter.
Første innflytting skjedde i 1983. Tomten, kjøpt i 1986 er på 48 350 kvm.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

08.04.2020

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges på kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Dyreeier forplikter seg til å gjøre seg kjent med borettslagets regler, og alminnelige offentlige vedtekter for dyrehold.
Dyrehold må ikke være til sjenanse for naboer eller andre som ferdes i borettslagets område.
Hund(er) og katt(er) skal alltid føres i bånd på borettslagets område av ansvarlig person og holdes unna sandkasser og lekeplasser. Ekskrementer må øyeblikkelig fjernes.

Forsikring

Felles bygningsforsikring i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU med polisenummer 104209.2 er inkludert i felleskostnadene. Andelseier må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig:
kr 1 014 703
Som sekundærbolig:
kr 3 652 930

Felleskostnader

Felleskostnadene inkluderer kommunale avgifter, drift og vedlikehold, kabel-/TV-anlegg, energi/fyring, bygningsforsikring, andel fellesgjeld, foretningsførsel m.m.
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres.

Lånevilkår

Spesifikasjon om selskapets lån og vilkår ihht. foretiningfører i brev datert 05.02.20.

Gamlelinja Borettslag har et lån i Handelsbanken.

Restsaldo: 48.630.357,-
Restsaldo andel: 286.085,-
Rest løpetid: 33 år og 2 mnd.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rentesats: 2,70%
Avdragsfrihet til 01.03.2023.
Estimert endring etter avdragsfrihet: 515,-

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest

Utleie

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Se vedtekter 4-2 - Overlating av bruk for mer informasjon.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Alle bygningsmessige tiltak på eiendommen skal godkjennes av styret i borettslaget og Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune dersom gjeldende kommunale byggeforskrifter krever det.
(1) Påbygging av rekkehusene
For påbygging av rekkehusene gjelder "mindre vesentlig endring av regulerings- og bebyggelsesplan for borettslaget", vedtatt av Plan- og bygningsetaten (Pbe) den 12. juli 2004. Planen finnes i sin helhet på borettslagets hjemmeside.
En andelseier kan med styrets godkjenning for øvrig gjennomføre tiltak på eiendommen som er nødvendige på grunn av funksjonshemming hos en bruker av boligen. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn.
(2) Veiledning for bygningsmessige tiltak i Gamlelinja Borettslag skal følges for ovennevnte tiltak. Veiledningen finner du på borettslagets hjemmeside.
(3) For andre bygningsmessige tiltak henvises det til Husordensreglenes punkt 2.
(4) Alle bygningsmessige tiltak som en andelseier lar utføre i henhold til vedtektenes punkt 4-3, skal være i henhold til de til en hver tid gjeldende byggeforskrifter. Blir det ved kontroll oppdaget at tiltaket ikke er forskriftsmessig gjennomført, har styret fullmakt til å pålegge andelseier å rette opp alle feil og mangler i tiltaket for andelseiers kostnad og risiko. Dette gjelder selv om det er en tidligere andelseier som har gjennomført tiltaket.

Knivlist, takpendler, lampe på vegg i tvstuen og bokhylle i stuen medfølger ikke ved salget.

Rehabilitering og vedlikehold:

2018 Etablert infrastruktur for el-bil ladning 84 plasser. Oppgradert hjemmesiden.

2017 Omfattende utbedring av Gamlelinja 61 A/B og 42/44. Nytt leketog på lekeplassen på
tunet.

2016 Omfattende utbedring av to lekeplasser på nedre gangvei. Ny utebelysning. Nye
felles postkasser.

2015 Avsluttet gjenstående arbeider etter rehabiliteringen. Utbedret omfattende
vannskade i nr 42 og 44. Etablert 6 ladestasjoner for elbiler.

2014 Beising av store deler av bygningene. Avdekket omfattende råteskader på panel og
konstruksjon som er utbedret. Manglende brannskiller i ca 70 boder utbedret. Skiftet ut
flere trapper og rekkverk. 63-rekken stabilisert med ny støttemur og i tillegg er det gjort
store arbeider med omlegging av ledninger for avløpsvann.

2013 Utskifting av samtlige vinduer og ytterdører. 2-roms leilighetene har fått stuevinduer
som kan åpnes. Skiftet panel og etterisolert alle gavler, samt rettet opp manglende
brannisolering på gavler mellom 2-roms leilighetene. Påbegynt beising av hele
borettslaget (fullføres i 2014). Skiftet alle raftebord. Skiftet alle motorer til
avtrekksvifter og renset alle avtrekkskanaler.

2012 Eiendomsmassen er nå 30 år, og det merkes på at det har måttet gjøres mindre
utbedringsarbeider på flere av leilighetene. Det har ikke vært igangsatt større
enkeltstående vedlikeholdsarbeider i 2012, da styret har prioritert å forberede den
store jobben med utskifting av vinduer og ytterdører, etterisolering m.m. som har
planlagt oppstart våren 2013.

2011 Tre store lekeplasser er oppgradert med nytt utstyr.
Det er etablert permanente fartsdumper.
Man har foretatt en tilstandsvurdering av dører, vinduer og kledning i borettslaget.

2010 Det er gjennomført en rekke rehabiliteringsoppgaver i borettslaget i 2010. Den
største vedlikeholdsoppgaven var rehabilitering av en terrasse i Gamlelinja 48 B og
C. Her ble det blant annet skiftet membran, lagt nytt gulv og rekkverk.
Av andre arbeider i borettslaget nevnes skifting av trapper for adkomst til leiligheter,
bytting av vindskier, utbedring av skader etter lekkasjer med videre.

2009 Takstein er renset og mose fjernet. Ødelagte taksteiner er skiftet.
Det er montert nytt overvåkingsutstyr i begge garasjene.
Utskliende masse er sikret ved nr. 63.

2008 Gowens Engros har montert optisk og ionisk røykvarsler i alle leiligheter. Der er
også levert et nytt brannslukkingsapparat og et brannteppe. Dette vil bli kontrollert
periodisk.
Nytt lyspunkt ved snuplassen på midtre linje.
Det er montert flere fartsdempere.
Alle kummer er slamsugd.

2007 Alle boliger er beiset.

Varmeveksler er skiftet til en modell med høyere ytelse.
Målere for varmt tappevann er skiftet i hver leilighet.
En bolig er utbedret etter sig i grunnkonstruksjonen.
Et tak er skiftet.

2006 Alle veier og parkeringsplasser er asfaltert. Det er lagt kantstein ved innkjøringen til
nedre gangvei. Det er bygget ny parkeringsplass for 8 biler ved innkjøringen til Gamlelinja.
Toget er pusset opp og flyttet og inngangspartiet er renovert og beplantet.
Ny infrastruktur med en kombinert fiber- og kobberkabel for det offentlige telenettet
er installert. Det er satt opp nye bommer i gangveiene.

2005 Betongkonstruksjonen i parkeringsanlegg er rehabilitert. Både det frittstående
garasjeanlegget og garasjen under husrekke nr. 51 og nr 53, og mellom husrekke
nr. 49 og nr. 51 er tettet for lekkasjer. Det elektriske anlegget til motorvarmer ute er
gjennomgått og oppgradert. Varmekabler i gangveien er kontrollert og termostater
skiftet.

2004 Borettslaget ble påført store kostnader i forbindelse med rehabilitering av fuktskader
på et tilbygg til en av boligene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Området er regulert til byggeområde for boliger, tomt for offentlige bygninger (barnehage).trafikkområde, friområde, fellesareal (avkjørsler, parkering og gangveier)

Totale kostnader

5 650 000,- (Prisantydning)
287 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 937 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 952 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 31.03.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæring, energimerking, reguleringskart)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF Heidi Furset

Finn.no: Visningstekst

Kontakt megler i forkant av visning for og booke tid. Vi tar forhåndsregler sånn at du kan komme på trygg visning!

Oppdragsnummer

704200008