Freserveien 35

Nyere og moderne 3-roms selveier - Garasje medfølger - Stor balkong - Lave felles utgifter - Oppvarming og v.vann inkl.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 700 000

BRA / P-rom
68 m² / 65 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9021805696655 breddegrad, 10.78847564404 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 4 829 070

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 700 000
Omkostninger kr 129 070
Totalpris kr 4 829 070
Felleskostnader kr 3 356 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 65 m²
Bruksareal (BRA) 68 m²
Etasje 2
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Freserveien 35
Kommune Oslo
Byggeår 2016

Kontakt Houssam for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Freserveien 35

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

OBOS Eiendomsmeglere ved Houssam Zrelli har gleden av å presentere en 3-roms selveier med garasje i kjeller og felles takterrasse med flott utsikt. Leiligheten framstår som moderne og pen med en gjennomgående god standard. Planløsningen er luftig med god plass til å invitere familie og venner. Videre er balkongen meget romslig og på hele 8m².

Nøkkelinformasjon:
- Flott 3-roms fra 2016.
- Den eneste leiligheten i etasjen.
- Fantastisk utsikt fra takterrassen.
- Gode vindusflater i hele leiligheten sørger for mye naturlig lys.
- Stor balkong på hele 8m².
- Romhøyde målt i stuen til 281 cm.
- Hovedsoverom med utgang til mindre balkong.
- God størrelse på samtlige rom.
- Flott beliggenhet, skjermet - men sentralt.
- Barnevennlig.
- Oslo sentrum er like i nærheten.
- Garasje, bod på samme etasjeplan som leiligheten og takterrasse.

Beliggenhet

Svært sentralt og fint beliggende leilighet hvor du kan flytte rett inn og nyte livet med balkong med gode solforhold, god standard og flotte friområder.

Kværnerbyen ligger sentralt, skjermet og rolig til mellom Vålerenga og Ekebergåsen, og er utviklet på Kværner Brugs gamle tomt hvor flere av de gamle lokalene og detaljene er ivaretatt. Området har blitt forvandlet fra et industriområde til en av Oslos mest spennende boligprosjekter. Kværnerbyen er i dag et livskraftig bomiljø med arbeidsplasser og rikt kulturliv. Alnaelva er gjenskapt som et vakkert vannspeil gjennom boligområdet og om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøyteis. Det som kjennetegner Kværnerbyen er en sammensetning av trivelige og velfungerende borrettslag og sameier med pent opparbeidende fellesarealer. Fellesnevneren for de flotte utearealene er at det er rikelig med beplantning av blomster, trær og prydbusker. Dette skaper en grønn og frodig oase midt i byen. Her er det godt å bo!

Kværnerbyen byr på koselig kafè, Piece Of Cake hvor de serverer pizza, øl og vin, samt gjennomfører quizkvelder. De selger også fantastiske bakevarer, ferske baguetter, kaffe, te og mineralvann. I tillegg finnes blomsterforretning, stor KIWI butikk, renseri, apotek, frisør, negl- og fotpleie. Treningen kan du gjøre på Fitnessroom i Kværnerbyen. Nærhet til Svartdalsparken og tursti langs Alnaelva helt til Bryn. Gangavstand til sentrum via Gamlebyen.

Skole og barnehage
Vålerenga barneskole (1-7. trinn). De avgir sine elever til Jordal ungdomsskole (8-10.trinn). Kværnerbyen har to barnehager, Fus barnehage og Kværnerdalen barnehage. Skolene og barnehagene ligger innen gangavstand fra leiligheten. For mer informasjon: www.oslo.kommune.no

Nærområde
I nærområdet, nord for Kværnerbyen, ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse, kafeer, forretninger og restauranter. Ekeberg med sitt fantastiske parkanlegg byr på fine søndagsturer og opplevelser. Ekebergrestauranten ligger like ved og har blant annet adkomst fra Ekebergparken. Her kan man sette seg ned med familie og venner og nyte byens beste utsikt.

Den store utviklingen i Kværnerbyen, Bjørvika og Sørenga gjør at bydel gamle Oslo fremstår i helt ny drakt. Fra Kværnerbyen er det gangavstand til Sørenga som kan by på Oslos flotteste utendørs badeanlegg med strand, brygge og stupetårn. Her kan du bade, leie kajakk eller benytte deg av Sørengas mangfoldige servicetilbud. Bjørvika er under utvikling og vil ferdigstille mellom 4-5000 boliger og ca. 20.000 arbeidsplasser. Dette vil blåse nytt liv i bydelen og bli et attraktivt område når det nye Deichmanske hovedbibliotek og en rekke andre aktiviteter og servicetilbud åpner. Den norske operaen trekker til seg i dag et mangfold av turister og besøkende til bydelen.

Bebyggelse

I Kværnerbyen er det i dag bygget ca. 1600 boliger. I nærområdet finnes det matbutikk, treningssenter, renseri, frisør, skomaker, negl- og fotpleie, apotek og café. Kværnerbyen har to barnehager, hvorav våre beboere har fortrinnsrett til den ene. For mer informasjon om området se www.kvaernerbyen.no.

Adkomst

Det er god offentlig kommunikasjon til Kværnerbyen, buss 32 har hyppig avgang og bruker 6 minutter til Bjørvika. Andre bussruter er buss 34, 70, 74 fra Kværner, samt 20 og 37 fra Galgeberg. Trikk 18 og 19 fra St. Halvards plass. Se ruter.no
Fra sentrum er det kun omlag 10 min sykkeltur. I Kværnerbyen har du bysykler og elsykler for leie.

Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Innhold

Entré, stue med utgang til romslig balkong, åpen kjøkkenløsning med spiseplass, to romslige soverom med utgang til mindre balkong fra hovedsoverom, bad og bod.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Standard

Leiligheten holder gjennomgående god standard. TG 1 på alle punkt i tilstandsrapporten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer og elektriske varmekabler på bad. A-konto varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene!

Parkering

Det medfølger garasjeplass parkeringsanlegg. Direkte heisadkomst fra garasje til leilighetplan.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne i.h.t husordensreglene.

Felleskostnader

3 356,- pr Mnd
Drift og vedlikehold, a-konto oppvarming og varmtvann, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles eiendomsforsikring, vedlikehold av fellesarealer, mm.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Utleie

Det er tillatt å leie ut deler eller hele boligen uten begrensninger.

Diverse

Viktig og nyttig informasjon vedrørende din bolig finner du på siden https://boligperm.fdvweb.no/. Velg «Kværnerbakken", din bolig = leilighetsnummer, og registrer deg som bruker.
Det er gjenværende tid av nybyggaranti stilt av OBOS.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området er regulert til boligformål. Se reguleringskart som følger vedlagt i salgsoppgaven.
Området er under bygging og videre utvikling med nye boligprosjekter i Kværnerbyen.
Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak 201714401.
Søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801.
Det planlegges boliger i Enebakkveien 69 (Jøtultomta), sak 200705311.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets regulering.

Totale kostnader

4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-))
--------------------------------------------------------
129 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 829 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 22.02.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Årsoppgaven/generalforsamling, protokoller, vedtekter, husordensregler og reguleringsplaner/kart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Houssam B. C. Zrelli

Oppdragsnummer

703200034