Freserveien 29

Ekslusiv penthouseleil. med utsikt over Oslo. 8 etg. Stor privat vestvendt takterrasse på 25m² - Garasje - IN-ordning

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 9 815 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 5 359 000

Fellesgjeld: kr 4 441 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 9 085

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

 • Forsikring

  Borettslagets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6600639. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Oppstår det skade i leiligheten, skal andelseier sørge for å begrense skadeomfanget mest mulig og prøve å kartlegge årsaken til skaden. Skaden meldes til forsikringsavdelingen i OBOS Eiendomsforvaltning AS på telefon 22868398, eller e-post forsikring@obos.no. Forsikringsavdelingen melder skaden til forsikringsselskapet, bestiller om ønskelig håndverker for reparasjon og sørger for at kostnader knyttet til skaden blir refundert eller betalt av forsikringsselskapet.

  Selv om borettslagets forsikring brukes, kan andelseier belastes hele eller deler av egenandelen dersom forholdet ligger innenfor andelseiers ansvar. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2019:
  Som primærbolig: kr 1 687 898
  Som sekundærbolig: kr 6 076 433

 • Felleskostnader

  9 085,- pr Mnd
  Herav:
  Garasje 300,-
  Felleskostnader 3.485,-(per i dag er både TV og internett inkludert i felleskost)
  Akonto oppvarming 305,-
  Kapitalkostnader OBBK01 4.995,-
  Eiendomsskatt

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 9.629,-. Endringen skyldes innkreving av eiendomsskatt med kr 544,-. Dette beløpet kreves inn 4 ganger pr. år

  IN-lån: For selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Dette betyr at husleie kan endre seg kvartalsvis, uten varsel, basert på renteendringer.

  Tv og Internett leveres fra Telia "Start 30" på TV og bredbånd 100/20. I følge styreleder vil dette mest trolig endres i løpet av de neste måneder, og da trolig uten TV men med fiber og 1000/1000 til hver bolig. Dette for å øke frihet og hastighet. Dette vil redusere felleskostnader ifølge styreleder.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Boligens andel fellesgjeld utgjør kr 4.441.000,- pr 01.08.2021.
  Boligens andel fellesformue utgjør kr 18.287,- pr 31.12.2020.

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  5 359 000,- (Prisantydning)
  4 441 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  9 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 815 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  En sjelden mulighet til å sikre seg en av de fineste leilighetene i populære Kværnerbyen. Leiligheten har en unik beliggenhet. Store rom, og en egen stor privat takterrasse med utsikt over Oslo.

  Toppleiligheten har mye tilvalg utover standard, og gir et svært påkostet utrykk. Dette er byggets penthouse med en unik plassering som gir svært godt med lys. Leiligheten har svært påkostede tilvalg, innehar en høy standard og garasjeplass med mulighet for el-uttak. Denne leiligheten bare må oppleves!

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt til i et fint og populært boligområde i Kværnerbyen.

  Kværnerlia har en flott beliggenhet med fine turområder i nærmiljøet. Det pulserende bylivet i Bjørvika og Oslo Sentrum ligger i umiddelbar nærhet. Friarealene i Kværnerbyen er pent opparbeidet med parkmessig preg.

  Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. Her en helt ny bydel sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga og er flott opparbeidet med parkmessig preg, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for voksne og barn.

  I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

  I Kværnerbyen bor man med gangavstand til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika hvor det er etablert mange tusen nye arbeidsplasser, og byens nye finansielle tyngdepunkt befinner seg her. I tillegg til den nye Operaen, nytt Deichmanske Bibliotek, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. Nært Middelalderparken og Sørenga hvor det er etablert populært badeanlegg og badestrand. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler

 • Adkomst

  Det er enkelt å komme seg til boligen med kollektivtransport. Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere og yttervegger i betong, yttervegger kledd med teglstein og fasadeplater. Flatt støpt tak med membran/takpapp. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Vinduer i trerammer med 3-lags energiglass fra byggeår. Brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/40db. Balkongdører med 3-lags energiglass fra byggeår.

 • Innhold

  Leiligheten er beliggende i byggets 8.etg. og fremstår med: Parkett på gulvene og malte veggflater. Badene er flislagt på gulv og vegger. Kjøkkeninnredning fra Aubo med håndtak på fronter. Takhøyde i leiligheten er målt opp til 2,83.m. Adkomst til stor terrasse på 25.m² fra stue. Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller, samt garasjeplass nr.164 i felles anlegg.

 • Areal

  Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

  Den opprinnelige boden i leiligheten er i dag ominnredet til ett kontor, og med beregnes som ett p-rom.

 • Standard

  Entre: Hyggelig og lys entré. Det er gode muligheter for sko og klesoppheng. Det er installert Led-lys i entré.

  Kontor: Den opprinnelige boden i leiligheten er i dag ominnredet til ett kontor, og med beregnes som ett p-rom.

  Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Aubo med håndtak på fronter. Laminert benkeplate med enkel oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Lys under overskap, ventilator med mekanisk avtrekk og komfyr vakt. Integrerte hvitevarer med: komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap og vinskap.

  Soverom 1: Meget stort soverom med svært god skapplass og egen utgang til luftebalkong. Soverommet har god plass til stor dobbeltseng. Egen privat ensuite

  bad.

  Soverom 2: Fint lyst rom passer bra til gjesterom og barnerom

  Stue: Lys fin hjørne stue der man kan sitte i sofaen å se utover Oslo. Stuen har god plass til sofagruppe og spisebord.

  Bad 1: Badet er flislagt med varmekabler på gulv. Veggflater på badet er belagt med fliser. Himling på bad fremstår med malte plater og innfelte lys. Innredning og garnityr på bad fremstår med veggmonterte dusjdører, servant på benkeplate med underskap, speilskap, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc.

  Bad 2: Badet er flislagt med varmekabler på gulv. Veggflater på bad er belagt med fliser. Himling på bad fremstår med malte plater og innfelte lys. Innredning og garnityr på bad fremstår med: Veggmonterte dusjdører, servant på benkeplate med underskap, speilskap, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc.

  Balkong: Utgang fra stue til terrasse med gulvflate på ca.25.m². Terrassen er belagt med terrassebord. Over terrassen er det påkostet med en stor el-markise med støttebein.

  Bod: Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller. Kjellerbod med gulvareal på ca.5.m².

  Samtlige bygningsdeler har fått TG 1. Ingen bygningsdeler har fått TG 2 eller TG 3 ihht tilstandsrapport av Takstmann Glenn-Erik Larsen den 02.09.21.

 • Utstyr

  Det er balansert ventilasjon i boligen med tilluft kanaler i oppholdsrom, samt avtrekkskanal fra kjøkkenvifte og bad. Det skal i tillegg være plass for luft gjennomstrømning, mellom terskel og dørblad for sirkulasjon.

  Automatsikringer i sikringsskap plassert på kontor.

  Dørcalling med åpner.

  Det er heis i bygget med adkomst til leiligheter/bod/garasjeanlegg.

 • Oppvarming

  Leiligheten, utenom badet, er oppvarmet med fjernvarmeanlegg, anlegget betjenes via radiatoranlegg.

 • Tomten

  Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker, sittegrupper, trær, hellelagte gangstier, lekeplass m.m. Like utenfor borettslaget, men fremdeles i Kværnerbyen, finner du ett vannspeil med sittegrupper og her renner det en stilig vannkanal gjennom området. Når det er kaldt nok er det skøytebane der om vinteren for barna

 • Parkering

  Garasjeplass 50164 følger leiligheten. Dette er en systemplass. Per i dag koster det, ifølge styreleder, 36.843,- å legge opp lader til plassen.

  Semiautomatisk parkeringsanlegg - Alle som har overtatt sin parkeringsplass i det semiautomatiske parkeringsanlegget har fått opplæring og signert på at opplæring er gitt. Hvis registrert leietaker leier eller låner ut sin parkeringsplass, er denne personlig ansvarlig for at nødvendig opplæring blir gitt til ny bruker.

  Bruksrett til parkeringsplassene kan kun overføres/selges sammen med borettslagsandelen den/de er knyttet til. Plassene er dels finansiert med borettslagets felleslån, og dels ved innskudd fra de opprinnelige andelseiernes side.

  Samtlige parkeringsplasser i garasjekjelleren kan leies ut innad i Kværnerbyen.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 130 andelsleiligheter. Kværnerlia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
  918391479, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Freserveien 19, 21, 23, 25, 27 og 29. Gårdsnummer 236 og bruksnummer 228. Første innflytting skjedde i 2017.

  Styret har hatt gående 4 saker med OBOS dette året. Det har vært tidkrevende og styret har syns det har vært tungt å nå frem til OBOS og bli tatt på alvor.
  - 1. Vanninnsig i U1 og U2 i nr 25 og 21. Her har styret hatt inne Multiconsult som leverte en rapport hvor det ble antatt flere grunner til vanninnsiget og forslag til utredninger av mulige årsaker.
  - 2. Luftkvalitet i leiligheter. Det ble satt opp flere målere i forskjellige leiligheter og rapport konkluderte med at det muligens kan være noe å hente på å innregulere systemet på nytt. Dette vil være en meget krevende operasjon og evt feil som blir avdekket må dekkes av beboer der de er skyld i skade/mangel og byggherre der det blir avdekket at feilen skyldes reklamasjon/feil på produkt.
  - 3. Innglassing av balkongene. Disse ble gjennomgått av AF etter anmodning av OBOS. En rapport fra dem avviste reklamasjon, men de skulle utbedre evt feil og mangler som var meldt inn. Dette har gått tregt pga korona restriksjoner og hjemmebesøk. Styret venter fortsatt på rapport om utbedringer som har blitt foretatt.
  - 4. Støyproblematikk fra Konowsgate. Målinger har blitt gjort og det ble ikke funnet noen mangler på dette punktet så denne er frafalt.
  - 5. Kloakklukt fra sluk på takterrassene i nr 27 og 29. OBOS godtok dette som reklamasjon og det er montert en tilbakeslagsventil på strekket for takvann/overvann i etasje minus 1 i oppgang 27.
  - Styret jobber derfor videre med både vanninnsig og luftkvalitet og har avtalt møte med OBOS på vårparten 2021.

  Styreleder skriver per epost at sakene mot Obos er fremdeles ikke løst, det vil trolig påløpe kostnader om dette ikke løses- men det kan ikke styreleder ikke gi eksakt svar på per 02.09.2021.

  Ny vedlikeholdsavtalen av grøntarealene ble inngått i mars. Dette er en ny utgift da OBOS «sponset» de tre første årene. Styret fikk inn tre tilbud fra forskjellige aktører i markedet. De spriket mellom kr 60.000,- til 300.000 per sesong uten at innholdet var så forskjellig. Styret valgte å gå for de som kunne gi den billigste avtalen og som hadde 3 mnd oppsigelse.

  Driften i 2021 forutsetter en økning av felleskostnadene på 5 % fra 01.01.21.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. - se Husordensreglene for mer informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 2017

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning AS.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Energiavregning: Ja - Techem Norge AS - Avregning for 01.01.-31.12. Strømavlesningsskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside: http://www.techem.no/eier-administrator/eierskifteskjema/

  Det er kun tillatt å benytte el- eller gassgrill ved grilling på balkongen. Ved grilling må det tas særskilt hensyn til naboene.

  Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.

  Andelseiere med takterrasse plikter å gi styret eller den styret utpeker (vaktmester/driftsoperatør) nødvendig tilgang til privat takterrasse for nødvendig vedlikehold, tiltak og utbedring av sedumtak utenfor takterrassen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701210104

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  20-dagers styregodkjenning.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 1 lån. Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld. IN-lån i OBOS banken lånnr. 9820.75.96795. Nedbetaling mulig to ganger i året, pr. 30.03. og 30.09.

  OBBK01-98207596795: annuitetslån med total restgjeld kr 263.377.000,-, hvorav denne boligens andel er kr 4.441.000,-. Restnedbetalingstid 35 år og 11 md. Flytende rente på 1,35 %. Kapitalkostnader 4 995,- per mnd, Lånet har avdragsfrihet til og med 01.07.2022. Estimert endring etter avdragsfrihet er 8 276,- per mnd..

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål