Freserveien 29

Kværnerbyen: Ekslusiv penthouseleil. med utsikt over Oslo. 8 etg. Stor privat vestvendt takterrasse på 25m² Garasje

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 740 000

BRA / P-rom
95 m² / 95 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9026493693554 breddegrad, 10.7873529505611 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 9 195 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 740 000
Andel fellesgjeld kr 4 440 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 9 195 147
Felleskostnader kr 12 253 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 95 m²
Bruksareal (BRA) 95 m²
Etasje 8
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Freserveien 29
Kommune Oslo
Byggeår 2018
Energimerket Grønn C

Ingen treff

Kontakt Erik for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Freserveien 29

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til i et fint og populært boligområde i Kværnerbyen

Kværnerbyen har en flott beliggenhet med fine turområder i nærmiljøet. Det pulserende bylivet i Bjørvika og Oslo Sentrum ligger i umiddelbar nærhet. Friarealene i Kværnerbyen er pent opparbeidet med parkmessig preg.

Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. Her en helt ny bydel under utvikling sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga og vil bli flott opparbeidet med parkmessig preg, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for voksne og barn.

I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

I Kværnerbyen bor man med gangavstand til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika hvor det vil etableres mange tusen nye arbeidsplasser, og byens nye finansielle tyngdepunkt vil befinne seg her. I tillegg til den nye Operaen som står ferdig, er det planlagt nytt Deichmanske Bibliotek, gondolbane til Ekeberg, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. Nært Middelalderparken og Sørenga hvor det er etablert populært badeanlegg og badestrand. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler

Tilsammen er det planlagt ca. 1.600 boliger i Kværnerbyen. Det er åpnet to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. I treningssenteret er det full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området

Bebyggelse

Tilsammen er det planlagt ca. 1.600 boliger i Kværnerbyen. Det er åpnet to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. I treningssenteret er det full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området

Adkomst

Buss 32 går fra Voksen Skog via Røa, Lysaker og Aker Brygge før den har endeholdeplass i Kværnerbyen. Reisetid fra Oslo S er ca. 5 minutter (Nationaltheateret 8-10 minutter). Andre bussruter er tilgjengelig fra Galgeberg (rute 20, og 37, 100 og 110) og Konowsgate (rute 34, 70 og 74). Trikk 18 og 19 i Schweigaardsgate. Nærmeste T-bane er Ensjø som ligger nord-vest for Kværnerbyen. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg.

Det finnes to ulike typer bysykkelstativ i Kværnerbyen; vanlige bysykler og elektriske bysykler.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygget er oppført med bæresystem hovedsakelig i betong med utvendig tekket med panel og plater. Balkonger i betong. Rekkverk i klart eller opalisert glass.

Innhold

Leiligheten er beliggende i byggets 8.etg. og fremstår med:
Parkett på gulvene og malte veggflater.
Badene er flislagt på gulv og vegger.
Kjøkkeninnredning fra Aubo med håndtak fronter.
Adkomst til stor vestvendt terrasse på 25.m² fra stue.
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller, samt garasjeplass i felles anlegg.

Areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

Standard

En sjelden sjanse i Kværnerbyen. Dette er byggets penthouse med en
unik plassering som gir svært godt med lys. Med god størelse, store rom og en svært stor privat takterrasse på toppen med
utsikt over Oslo.
Leiligheten har svært påkostede tilvalg, innehar en høy standard og garasjeplass med mulighet for el-uttak. Denne
leiligheten bare må oppleves!

Entrè: Stor luftig entrè med stor garderobe fra Garderobemannen med inngang til begge
soverom, bad og stue


Bad: Areal effektivt bad med delikate fliser i tidsriktig farger. Her er det meste gjort som tilvalg. Regndusj. Farger og stilen er inspirert slik at man får en spa opplevelse.

Kjøkken: Meget lekkert kjøkken fra Aubo med håndtak fronter.
Skjøtefri mineralbenkeplate av Getacore med enkel oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Lys under overskap, ventilator med mekanisk avtrekk og komfyr vakt. Integrerte hvitevarer med: komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap og vinskap.


Hovedsoverom: Meget stort soverom med svært god skappass og egen utgang til luftebalkong.
Soverommet har god plass til stor dobbeltseng. Egen privat ensuite
bad.


Soverom 2:Fint lyst rom passer bra til gjesterom og barnerom

Stue: Lys fin hjørne stue der man kan sitte i sofaen å se utover Oslo. Stuen har god plass til sofa gruppe og spisebord.

Utgang fra stue til sydvendt terrasse med gulvflate på
ca.25.m². Balkongdekke er belagt med terrassebord av tre.

Adkomst fra ett soverom til en mindre luftebalkong.

Bod i kjeller.

1 garasje plass i lukket automatisk anlegg.

Utstyr

- TG 1 på hele leiligheten.

- Bygget er bygget under TEK10.

- Det er balansert ventilasjon i boligen med tilluft kanaler i oppholdsrom,
samt avtrekkskanal fra kjøkkenvifte og bad.

- Automatsikringer i sikringsskap plassert på kontor

- Vinduer i trerammer med 3-lags energiglass fra byggeår.

- Brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/40db.
Balkongdører med 3-lags energiglass fra byggeår.

- Det er heis i bygget med adkomst til leiligheter/bod/garasjeanlegg.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg,
anlegget betjenes via radiatoranlegg.

Tomten

Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker, sittegrupper, trær, hellelagte gangstier, lekeplass m.m. Dreieskivakvartalet borettslag i Kværnerbyen er premiert av Oslo kommunes hagepremieringskomite for sitt vakre utearea. Like utenfor borettslaget, men fremdeles i Kværnerbyen, finner du ett vannspeil med sittegrupper og her renner det en stilig vannkanal gjennom området. Når det er kaldt nok er det skøytebane der om vinteren for barna

Parkering

Det medfølger parkeringsplass markert med nr. 164 til leiligheten
i felles garasjeanlegg under bygget. For kr 25.000 er det mulig å få uttak til elbil.

Ellers parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS 22 86 55 00

Borettslaget

Kværnerlia Borettslag

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.09.2019

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse er påkrevet av ny eier.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6600639.

Felleskostnader

12 253,- pr Mnd
Garasje 300,-
Eiendomsskatt 859,-
Felleskostnader 3.222,-
Akonto oppvarming 388,-
Kapitalkostnader OBOS01 8.140,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Fellesgjeld, kapitalkostnader og eventuell avdragsfrihet:
Lånenummer: OBOS01-98207596795
Restsaldo: 4.440.000,-
Kapitalkost: 8140,-
Avdragsfrihet til 01.07.2022
Estimert endring etter avdragsfrihet: 7 028,-
Rente: 2,20%

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Oppbevares på meglers kontor og forevises ved forespørsel

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig

Totale kostnader

4 740 000,- (Prisantydning)
4 440 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 180 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 195 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder Erik Tharaldsen

Oppdragsnummer

701190157