Fjordvegen 25 A

Lys og lekker 3-roms ved Mjøsa med hage og garasjeplass. IN-ordning!

Uteplass hage mot vest

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 590 000

BRA / P-rom
85 m² / 81 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.7744753662695 breddegrad, 11.0871767641985 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 409 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 1 811 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 3 409 060
Felleskostnader kr 8 500 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 81 m²
Bruksareal (BRA) 85 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Fjordvegen 25 A
Kommune Stange
Byggeår 2007
Energimerket Rød D

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Fjordvegen 25 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Sandvika med gode solforhold og umiddelbar nærhet til Mjøsa. Kort vei til Vikasentret med diverse forretninger og servicetilbud og ca. 3,5 km til Hamar sentrum. Rett utenfor døra har du flotte tur og rekreasjonsmuligheter langs Ottestastien og Mjøsa, kort vei til Hiasstranda og Atlungstad golfklubb.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt ringmur. Antatt jord og morenemasser. Yttervegger er utført i trebindingsverk, antatt isolert med 20 cm mineralull. Vinduer og terrassedør med 3-lags isolerglass og trekarmer fra 2006. Etasjeskillere med trebjelkelag. Brann og lydisolert ihht byggeårets forskrifter. Flat takkonstruksjon av tre, utført med plassbygde takkonstruksjoner, tekket med takpapp.

Innhold

Entré/gang:
Flislagt entré med gulvvarme, downlights i himling og praktisk skyvedørsgarderobe.

Stue:
Lys og innbydende stue med downlights i himling. Flott gasspeis som gir hyggelig varme på kalde dager. Direkte adkomst til hage.

Soverom:
To gode soverom med garderobeskap.

Bad:
Pent flislagt bad med baderomsinnredning, servant, veggmontert dusj, veggmontert wc og opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:
Flott kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer. Innredning i laminerte skrog og laminat benkeplate med oppvaskkum, blandebatteri, over- og underskap med slette fronter i hvitlakkert utførelse. Skapmontert ventilator, integrert stekeovn, keramisk koketopp (to plater med gass), oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bod:
Varmtvannsbereder på 200 liter, vannmåler og stoppekran

Uteplass mot vest:
Takoverbygd stenlagt uteplass på ca.12 kvm med solskjerming. Direkte adkomst til privat hageflekk. Utgang fra kjøkken til takoverbygd stenlagt uteplass på ca. 7,5 m2.

Uteplass mot øst:
Flott stenlagt frokostplass med morgensol.

Boder:
Praktisk bod rett ved inngang med gode oppbevaringsmuligheter samt én nummert bod i garasjekjeller som medfølger boligen ved salg.

Areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 85 kvm

Standard

Lys og lekker 3-roms ved Mjøsa med hage og garasje. Leiligheten har god planløsning og fremstår med moderne fargevalg, i tillegg er boligen påkostet med bl.a. integrerte hvitevarer, downlights i himling og screening på uteplass. Flott stenlagt uteplass mot vest med takoverbygg, ettermiddagssol og direkte adkomst til privat hageflekk. Fra kjøkken er det utgang til østvendt takoverbygd uteplass med morgensol.
Det medfølger en bod ved inngang og én nummeret bod i kjeller.

Overflate:
Gulv: parkett, vinylbelegg og keramiske fliser.
Vegger: malte flater (kjøkken og stue ble malt i 2017) og keramiske fliser.
Himling: Malte plater i alle himlinger.

Tilstandsrapport
Alle de vurderte bygningsdelene i tilstandsrapporten er gitt tilstandsgrad 1.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i gang, stue, kjøkken og baderom. Panelovner. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Tomten

Felles tomt for borettslaget. Liten hage med plen og noe beplantning utenfor terrasse. Belegningsstein foran inngang. Fellesarealer er opparbeidet med plenarealer, beplantning og prydbusker. Asfaltert innkjøring og parkeringsarealer. Interne gangstier med asfalt og belegningsstein. Lekeplass på eiendommen. Gode lys og- solforhold.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i garasjekjeller, i tillegg har borettslaget 12 frittstående plasser til utleie etter venteliste. Egen gjesteparkering.

Dyrehold

Dyrehold er tillat så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hund skal føres i bånd på borettslagets eiendom og interesseområde.

Felleskostnader

8 500,- pr Mnd
bygningsforsikring, kabel-tv, forretningsførsel, garasje, a.konto gass, nedbetaling fellesgjeld, renovasjon, eiendomsskatt m.m. (Herav gass kr 250,-, felleskostnader 4.768,- avsetn. vedl. fond 175,-, a-konto vann/kloakk 300,- kapitalkost. lån2 3.007,-)

Lånevilkår

Lån 1
Restgjeld: 1.760.000
Rente: 1,75% flytende
Restløpetid: 39 år
Type: Annuitet
Avdragsfrihet: 01.10.2038
Estimert økning/endring etter avdragsfrihet kr 5.878,-

Lån 2
Restgjeld: 50.513
Rente: 1,75% flytende.
Restløpetid: 5 år
Type: Annuitet
Kapitalkostnader kr 896,- pr. mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Villavent sentralstøvsuger.
Montert utvendig persienne i 2017.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

1 590 000,- (Prisantydning)
1 811 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 401 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 409 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200138