Feltspatveien 45

Moderne og pen 2-roms leilighet med stor innglasset balkong! Delikat utvidet baderom. Åpen kjøkkenløsning. Bør sees

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,900,000

BRA / P-rom
57 m² / 47 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8675094118704 breddegrad, 10.8217948362057 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

NOK3,111,147

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,900,000
Andel fellesgjeld NOK196,000
Omkostninger NOK15,147
Totalpris NOK3,111,147
Felleskostnader NOK2,225 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 47 m²
Bruksareal (BRA) 57 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Feltspatveien 45
Kommune Oslo
Byggeår 1958
Energimerket Rød F

Kontakt André for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Feltspatveien 45

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv, sentral og rolig beliggenhet med kort vei til både dagligvarebutikk, handlesenter og offentlig kommunikasjon - her bor du både naturnært og sentralt! Lambertseter senter kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek og flere spisesteder - bla. Jordbærpikene, Kaffebrenneriet, Bakerens kone og Samson. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Her ligger også buss- og drosjeholdeplass, i tillegg til Bergkrystallen T-banestasjon, hvor linje nummer 1 og 4 enkelt tar deg ned til Oslo sentrum på ca. 18 minutter. Det er bare en kort kjøretur til mathuset Jacobs på Holtet eller til nye Sæter Torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, flere kaffesteder, samt spisestedene Egon og Burger King.

Selv om man har nærhet til diverse butikker og senter, kan nærområdet også by på ulike trenings- og turmuligheter. Lambertseter bad og Lambertseter idrettsanlegg ligger få minutters gange fra leiligheten. Videre ligger nærmeste treningssenter, SATS, i umiddelbar nærhet på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller spasertur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt i så måte. Denne starter ved "Grisern", rett nedenfor idrettsanlegget, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er et område som passer alle!

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 62 kvm der balkongen utgjør 10 kvm. (S-ROM) (Gulvareal på ca. 8,5 kvm.)

Standard

Entré:
Lys og innbydende entré med varmekabler i gulv. Godt med oppbevaringsplass i stor og praktisk skyvedørsgarderobe. Godt med lagringsmuligheter for klær og sko, mm. Entréen er videre utstyrt med dørcalling med kamera fra 2011.

Baderom:
Utvidet og lekkert baderom som er utstyrt med varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2015 og har senket himling med downlights (LED). Baderommet inneholder: dusjhjørne med regnfalldusj og to svingbare dusjdører, vegghengt toalett, høyskap med glatte, folierte fronter, heldekkende servant med underskap, speilskap med lysarmatur. Meget gode lagringsmuligheter for toalettartikler på baderommet. Videre er badet utstyrt med opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken:
Lyst og lekkert kjøkken med takhøy Norema kjøkkeninnredning fra 2014. Kjøkken er utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøle-/fryseskap. Ventilator med kullfilter over stekesone. Det er også montert Aqua-stopp på oppvaskmaskin og komfyrvakt på kjøkkenet. Laminat benkeplate med underlimt kum i rustfritt stål. Innbydende kjøkken med god skap- og benkeplass. Der er åpen kjøkkenløsning mot stuen som gjør kjøkken og stue meget luftig og lys. Det er montert kjøkkenøy/ halvøy mot stuen med underskap. Godt oppbevaring. Samme utførelse som resten av kjøkkeninnredningen. Kjøkken ble montert av tidligere eier av boligen.

Stue:
Tiltalende og lys stue med lakkerte tregulv. God plass til sofagruppe, sofabord og spiseseksjon. I stuen har man store vindusflater som gir godt med lys inn. I tillegg har man pipeløp i stuen med mulighet for å koble til ildsted ved ønske om det. Stuen ligger skjermet og rolig til. Fra stuen har man utgang til en stor innglasset balkong på ca. 10 kvm ( gulvareal 8,5 kvm). Det er montert tregulv i impregnert trevirke på betongdekke, terrassevarmer/ stråleovn, utelys og stikk kontakt på vegg. Balkongen vender mot øst og hvor man da har morgen sol. På balkong har man også meget god plass til utemøbler og bord. Man har også mulighet for å skyve innglassing til side ved ønske om det.

Soverom
Soverom, hvor man har god plass til dobbeltseng, kommode og nattbord. Stor skyvedørsgarderobe til oppbevaring av klær. Soverom er av god størrelse. Soverom ligger skjermet og rolig til.

En meget attraktiv leilighet hvor man kan flytte rett inn i.


Annet:
- To kjellerboder på hhv. 3,5 og 3 kvm. Samt stor loftsbod på 15 kvm med skråtak. Dersom andelseier ønsker strøm i boden sin til fryser, må det søkes styret om dette. Strømtillegg vil bli ilagt felleskostnadene.
- Felles sykkelbod. Sykler og barnevogner skal plasseres i sykkelboden.
- Sikringsskap med automatsikringer i felles oppgang.

Overflater på innvendige gulv:
Flislagt gulv i entré/gang og på bad.(60 x 60 cm fliser)
3-stavs hvitpigmentert eikeparkett på soverom.
Lakkert tregulv (tilfarergulv) i stue.
Gulvvarme (kabler) på bad og i entré/gang.
Stedvis noe gulvknirk i stue, ikke unormalt ved tilfarergulv. (Ref. tilstandsrapport)

Overflater på innvendige vegger:
Glatte, malte veggflater.
Flissatte vegger på bad (30 x 60 cm fliser).

Overflater på innvendig himling:
Glatte, malte himlingsflater (plater og betonghimling).
Downlights (led) på bad.
Takhøyden ble i stue målt til ca. 2,52 m.

Tilleggsinfo om boligen:
Kan også informere at leilighetens opprinnelige planløsning er noe endret ved at opprinnelig vegg mellom stue og kjøkken er revet. Det ble samtidig etablert soverom. Leiligheten var opprinnelig 1-roms. Endringene ble utført av tidligere eiere.
Opprinnelig en 1 roms leilighet som er gjort om til en 2-roms av tidligere eier.

Utstyr

Kjøleskap og vaskemaskin skal ikke medfølge boligen ved salg.

Oppvarming

Gulvvarme (kabler) på bad og i entré/gang. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Panelovner som er tilstede på visning medfølger boligen ved salg.
Varmtvann via sentralanlegg. ( Akonto varmtvann kr. 141,- )
Pipeløp i stue med mulighet for å koble til ildsted. Etablering og tilkobling av ildsted må utføres av fagfolk og kontrolleres av de rette instanser.

Individuell avregning av varmtvann er vedtatt innført av generalforsamlingen, men ordningen har ikke trådt i kraft. Fra 01.07.2016 er akontobeløp for varmtvann ilagt med kr 3,- pr m2. Ista avregner forbruk av varmtvann (felles beredere i kjeller) en gang i året, normalt per 30.05. Tilgodebeløp refunderes andelseiere konto, eventuell merforbruk innkreves via husleien. Strømavlesningsskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside www.ista.no Det er ikke bestemt når første avregning vil finne sted. Mer informasjon vil bli gitt i ordinær generalforsamling våren 2018.
Ref. brl hjemmeside: http://bergkrystallenborettslag.no/0079/beboerinformasjon/vannmalere1

Tomten

Felles eiet tomt på 62 448 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, grøntområder, beplantning, lekeapparater og sittegrupper.

Parkering

Borettslaget har ca. 100 parkeringsplasser som leies ut til beboerne. Ønsker du å leie parkeringsplass kontakter du Obos Lambertseter for å sette deg på venteliste.
Mulighet for leie av biloppstillingsplass eller garasje via styret.
Borettslaget har parkeringsplasser til utleie. Utleie administreres av forretningsfører. Det er venteliste
Borettslaget har 6 garasjer til utleie. Utleie administreres av styret.
Ellers gateparkering etter gjeldende regler.
Ref. http://bergkrystallenborettslag.no/0079/beboerinformasjon/parkering/parkering
http://bergkrystallenborettslag.no/0079/praktisk-informasjon/parkering

Det ble på ordinær generalforsamling 2019 vedtatt å etablere noen ladeplasser for EL-bil.
Styret har i generalforsamling i april 2019 fått fullmakt til å etablere ladestasjoner for ladbare kjøretøy på eksisterende biloppstillingsplasser, samt foreta nødvendige omrokkering på eksisterende p-plasser.

Forretningsfører

OBOS Tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslaget består av 481 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Bergkrystallen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950201746, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse:
Bergkrystallen 1-37
Bergkrystallen 2-20
Feltspatvn 30-64 31-45
Gårds- og bruksnummer: 159 / 115
Første innflytting skjedde i 1953. Tomten, kjøpt i 1986 er på 71 819 m2.
Se mer info om på borettslagets hjemmeside: http://bergkrystallenborettslag.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

16.09.2019

Dyrehold

Hold av husdyr. Side. 4 Husordensregler for Bergkrystallen Brl:
Det er tillatt å holde hund.
For hundeholdet gjelder følgende bestemmelser:
1. Det forutsettes at eier av hunden er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde hund. Hunden skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
2. Eier av hunden må straks fjerne ekskrementer som hunden måtte etterlate på eiendommen.
3. Eier av hunden er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som hunden måtte påføre person eller eiendom.
4. Kommer det inn skriftlige berettigede klager over at et hundeholdet sjenerer naboer med lukt, bråk, etc. eller på annen måte er til ulempe, for eksempel gir allergiske reaksjoner eller skaper redsel eller angst, kan styret kreve hunden fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. I tvilstilfeller avgjør styret etter forhandling med partene hvorvidt en klage er berettiget.
Se også link brl. hjemmside: http://bergkrystallenborettslag.no/0079/praktisk-informasjon/dyrehold/husdyr

Forsikring

Borettslaget har felles byggforsikring.
Forsikret hos brl.: Tryg Forsikring.
Polisenummer: 6599371
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 785 090,-
Som sekundærbolig: kr 2 826 322,-

Felleskostnader

2 225,- pr Mnd
Akonto varmtvann, trappevask, kabel-TV/Bredbånd (ATM Com og RiksTV), vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kapitalkostnader, drift og vedlikehold.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.225,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.034,-
HMS 50,-
Akonto varmtvann 141,-

Info Kabel-tv via RiksTV og internett via ATMCom:
http://bergkrystallenborettslag.no/0079/beboerinformasjon/tv-og-internett/tv
http://bergkrystallenborettslag.no/0079/praktisk-informasjon/tv-og-internett/bredband
I samarbeid med vår leverandør av TV-signaler tilbyr borettslaget også bredbånd. 3 mb/s er inkludert i husleien.
Gjør oppmerksom på avtaler og både tv og bredbånd kan endres av borettslaget underveis.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Borettslaget har tre lån på denne andelen som utgjør ca. kr. 196.000,- pr. 01.08.2019
Lån nr. 1 hos Husbanken: Restsaldo kr. 16 214,-, annuitetslån, 2 terminer pr. år, restløpetid: 11 år og 8 mnd., flytende rente: 1,61%
Lån nr. 2 hos OBOS: Restsaldo kr. 120 851,-, annuitetslån, 12 terminer pr. år, restløpetid: 27 år og 1 mnd., flytende rente: 2,15%
Lån nr. 3 hos OBOS: Restsaldo kr. 58 494,-, annuitetslån, 12 terminer pr. år, restløpetid: 38 år og 4 mnd., flytende rente: 2,15% Avdragsfrihet til og med 01.12.2022. Estimert økning kr. 92,- Ref. boligopplysninger mottatt den 22.08.19

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Kun arkivkort på ferdigattest på boligblokken foreligger. Noe utydelig utskrift.

Diverse

Større vedlikehold og rehabilitering:
2017-2018 Omtekking av tak med stålplater og vask av tak med betongtakstein.
2017-2018 Rehabilitering av piper. Piper over tak mures om, ikke alle, men etter tilstand. Innvendig piperehabilitering.
2017-2018 Vask og utbedring av fasader. Vask av balkongplater og fasade, lokale utbedringer.
2017-2018 Overflatebehandling av balkonger.
2017-2019 Utomhus/grøntplan. Generalforsamlingen vedtok i 2014/2015 en grøntplan/utomhusplan, som medfører at uteområdes settes i stand med en totalkostnad på ca. 8-12 millioner kroner. Styrets plan er at arbeidene skal finansieres over løpende drift og ikke medføre ingen økning av felleskostnadene. Arbeidene er påbegynt.
2017-2018 Vask av tak med betongtakstein. Omtekking av tak med stålplater og vask av tak med betongtakstein.
2017 Oppstart av arbeid med rehabilitering av piper, tak, balkonger og fasade
2015 Oppstart av utemiljøprosjekt
2013-2016 Våtromsrehabilitering.

Pågående arbeid:
Rehabilitering av piper, tak, balkonger og fasade ble vedtatt av generalforsamlingen i april 2017. Arbeidene er påbegynt. Kostnaden er estimert til ca. kr 45.000.000, og finansieres ved låneopptak i OBOS-banken. Lån er bevilget med kr 45.000.000, etter siste delutbetaling med 6 millioner 08.01.2019 gjenstår ca. kr 7 millioner av lånerammen. Planen er å ta ut ytterligere 3 millioner lånerammen i 2019, det vil da gjenstå ca. kr. 4 millioner av lånerammen. Lånet er avdragsfritt i prosjektperioden. (Vil medføre økning på f. gjeld på sikt ved utbetaling fordelt på 481 andelseiere i Bergkrystallen Borettslag)

Generalforsamlingen vedtok i 2014/2015 en grøntplan/utomhusplan, som medfører at uteområder settes i stand med en totalkostnad på ca. 8-12 millioner kroner. Styrets plan er at arbeidene med grøntplanen skal finansieres over løpende drift og ikke medføre økning av felleskostnadene. Arbeidene er påbegynt.

I ordinær generalforsamling 3. april 2019 fremmer styret forslag om utskifting av vinduer og dører, med økonomiske konsekvenser som er tatt inn bak i innkallingen, i samme innkalling ligger også økonomisk analyse basert på løpende drift. Generalforsamlingen besluttet at utskifting av dører og vinduer skal foretas samlet. Se fra side 44 i Innkalling til generalforsamlingen 2019 for mer informasjon med hensyn til endring f. kostand/ f. gjeld og informasjon pågående arbeid.
Med lånefinansiering over 30 år og med dyreste alternativ som har et kostnadsestimat på kr 38.187.650 er det estimert en økning i felleskostnadene med 4 % fra 01.07.2020, ytterligere 10 % fra 01.01.2023, deretter inflasjonsjustering med 3 % fra 01.07.2024, 3 % fra 01.01.2026 og 3 % fra 01.01.2028.
Ligger også som link på finn annonsen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål, parkeringsplasser, forretningsbygg, barnehage og friområde like ved.

Totale kostnader

2 900 000,- (Prisantydning)
196 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 096 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/ Gebyr for bruk av forkjøpsretten)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 111 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Oppdragsnummer

702190081