Romslig balkong ca 9 kvm

Etterstadsletta 71A

Meget pen 3-roms endeleilighet i toppetasje med flott åpen utsikt. Stort lekkert bad. Solrik balkong. Ingen dok.avgift!

Priser

Totalpris: kr 5 276 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 5 200 000

Fellesgjeld: kr 61 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 908

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert borettslag på Etterstad. Det har vært betydelig oppgraderinger av uteområdet. Store trær og grøntarealer omgir området som også har sittegrupper, lekeplasser og turterreng i umiddelbar nærhet. Skjermede og barnevennlige omgivelser, med store, parkmessige fellesarealer og gode muligheter for uteaktivitet.

Ellers er det strandvolleyball-bane, fellesgriller og stor ny lekeplass med benker og bord i parken. Flotte turstier i umiddelbar nærhet langs Alnaelva og Svartdalsparken, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I nærheten er det også store friluftsområder, slik som Østensjøvannet og hele Østmarka. Friarealene på Valle Hovin og Middelalderparken, samt den populære badeplassen på Sørenga, ligger også i relativt kort avstand fra leiligheten. Etterstad kolonihage er like ved. Området er sentralt, samtidig som det ligger godt tilbaketrukket i idylliske omgivelser. Du kommer deg til sentrum med kollektivtrafikk på 15 minutter. Tar du beina fatt, tar det deg 40 minutter.

Servicetilbud:
I nærheten ligger idylliske Vålerenga og Kampen med sjarmerende trehusbebyggelse, og godt tilbud av kaféer og restauranter, så som Galgen, Smia kunstgalleri og Kampen Bistro. Rema 1000 ligger i gåavstand. I tillegg finnes det nærbutikker ved rundkjøringen/avkjøringen på Etterstad og i Etterstadsletta 61. Nærmeste handlesenter er Fyrstikktorget og Bryn Senter, hvor det er en rekke butikker og servicetilbud. Kort vei til Brynseng og Vålerenga skoler, samt mange barnehager. Bydelen har store idrettsanlegg, Valle Hovin og Jordal, som har aktiviteter som ishockey, håndball og fotball. Det er besluttet utvikling av volleyballbane samt ballbane i nærområdet. Sats treningssenter på Kampen. Svømmehall på Tøyenbadet.

Offentlig kommunikasjon:
Området har svært godt kollektivtilbud, knutepunkt på Helsfyr, med buss, t-bane og flybuss samt taxiholdeplass. 37-bussen, med hyppige avganger døgnet rundt, har holdeplass rett i nærheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Frittliggende boligblokk med adkomst til felles trapperom fra asfalterte gangveier. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Støpt betong i bærende konstruksjoner og fasade med spekkmurt teglstein. Valmet tak i betongkonstruksjoner tekket med takstein. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer. Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i 2012. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Lys gjennomgående pen 3-roms endeleilighet med vindu på gavlvegg med flott åpen utsikt.

Leiligheten har en god planløsning som består av:

Entre med plassbygget garderobeskap.

Lekkert stort flislagt bad med gulvvarme og downlights. Dusj på gulv med buede dusjdører i herdet glass. Servant med skapinnredning. Klosett med vegghengt klosettskål. Opplegg for vaskemaskin. Baderom moderniseret i felles regi av borettslaget i 1998, men er så pusset opp av forrige eier. Ifølge selgers egenerkæring er dettet gjort av firma Hammer og Sag A/S i 2013 og selger har overtatt dokumentasjonen på arbeidet fra forrige eier.

To soverom av god størrelse. Skyvedørsgarderobe på begge soverom.

Kjøkken med moderne innredning med blå glatte skapfronter, eik benkeplater, nedfelt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp og kjøl-/fryseskap. Kullfilterventilator i stålhette. Fliser mellom benk og overskap. Ca 120 ltr.
varmtvannsbereder fra 2018 plassert i benk. Olav VVS & bad har skiftet varmtvannsbereder, installert lekasjestopper og koblet til kjøkkenvask og oppvaskmaskin i forbindelse med oppussing av kjøkken i 2018. MP Elektro AS, Powertech elektro Services, Oslo elektor har satt inn nye kurser til kjøkken (MP Elektro AS); Montert taklamper om stikk-kontakter (Powertech elektro services og Oslo elektro ) ifølge selgers egenerklæring.

Stue med nyere moderne peisovn med glass i front som gir rask oppvarming. Pipeløp i borettslaget rehabilitert i 2020. Plass til sofagruppe og spisebord. Adkomst fra stuen til romslig vestvendt balkong på ca. 9 kvm med gode solforhold.

Leiligheten disponerer to kjellerboder på ca 2 kvm og ca 5 kvm og en loftsbod med skråhimling på ca 9 kvm gulvflate i følge tilstandsrapporten.

Fellesvaskeri i 61 D.

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden: www.etterstadsor.no hvor generell informasjon fra styret til andelseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Standard

Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av Jan Berby:
TG 2 er kun gitt på ventilasjon med naturlig opptrekksventilasjon.
TG 3; Det er ingen bygningsdeler registrert med TG 3 innenfor boligens omsluttende vegger.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvarme på bad. Moderne pesiovn i stue.

Tomten

Andel i felles eiet tomt for borettsslaget på 42 685,1 m2. Borettslagets fellesareal er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

Parkering

Parkering er tillatt for borettslagets biler på oppmerkede plasser langs borettslagets adkomstveier, så lenge beboerens bil er registrert elektronisk. Databasen over beboeres biler vedlikeholdes av styret i borettslaget. Begrensning på 2 biler per husstand. Gjesteparkering er forbeholdt gjester og andre besøkende til beboere Etterstad Sør. Det er beboere selv som skal registrere sine gjester elekronisk.

Borettslaget har 62 reserverte parkeringsplasser til leie for borettslagets beboere. Søknad om å få leie parkeringsplass sendes styret pr epost. Borettslaget har også to garasjeplasser til utleie. Plassene fordeles etter ansiennitet. Borettslaget har avtale med P-service vedrørende parkeringskontroll.

Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Etterstad Sør Borettslag består av 301 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950151315, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
Etterstadsletta 51-89
Gårds- og bruksnummer: 237 18

Første innflytting skjedde i 1951.

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
2020 Renovering av pipeløp i hele borettslaget
2019 Ventilrens i alle leiligheter
2018 Rørspyling i alle leiligheter
2018 Vindusutskifting for andelseiere som bestilte denne runden
2018 Nye ladeplasser elbiler
2017 Nye takvinduer
2016 Oppgradering av uteområder
2015- 2016: Opprusting av veier og parkeringsplasser, inngangspartier, uteplasser, grøntområder og nytt avfallsanlegg. Totalrammen ca 18. millioner kroner, prosjektet ble gjennomført innen tid- og kostnadsramme.
2015 Butikklokalene renovert
2015 Lekeplass fornyet
2015 Nytt brannvarslingssystem installert
2014 Ny gressklipper
2013 Diverse rehabilitering
-Nye låser til blokkenes inngangsdører, kjellerdører og loftsdører.
- Flere grantrær, hagtorn og døde trær fjernet.
- Forprosjekt uteområder, vurdering av avløpsrør og drenering
2012 - 2013 Flere mindre partier asfaltert
2011 Ny reguleringsplan for adkomstveier
2011 - 2012 Piper på taket rehabilitert
2010 Diverse rehabilitering
- Lagt duk/jord på skråninger på parkeringsplasser
- Nytt lekeapparat på lekeplassen
- Inspeksjonsrunde i regi av brannvesen
2009 - 2010 Diverse rehabilitering
- Elektriske anlegg kontrollert, og punktvis forbedret
- Flere kloakkrør spylt og renset, og noen byttet ut
2009 Utbedring enkelte uteområder
2008 Mange beboere har skiftet vinduer i Borettslagets regi. Opprettet nye parkeringsplasser
2007 Nye vaskemaskiner og oppussing av vaskeriet Malt garasjeporter
2006 Utplassering av sykkelstativer Maling av vinduer'
2004 Rehabilitering av inngangspartiene
2002 Maling av oppgangene Nye postkasser Ny trapp til vaskeriet
2001 Nye oppgangsvinduer Nytt callingsanlegg Nye entredører
2000 Maling av vinduer og balkongdører
1999 Nye søppelhus Nytt kabelanlegg 32 Etterstad Sør Borettslag
1998 Nye bad Nye tak
1993 Nye balkonger Nye stigeledninger
1989 Rep. av takene over inngangsdørene Utskifting av utgangsdører
1988 - 2009 Diverse rehabilitering
1988 Rep. av kloakkledningene

I brev fra forretningsfører refereres: "Kjente fremtidige rehabilitering og større vedlikehold: På ordinær generalforsaming 11.april 2019 ble det vedtatt låneopptak på inntil 17, 5 mill. for gjennomføring av anbefalte tiltak kommende år iht. tiltaksplan fra OPAK, se åresberettning fra det gjeldene året/ kontakt styret for videre informasjon I juli 2020 ble det søkt og innvilget lån på 17,5 millioner i OBOS banken, lånenummer 98207890294. Lånet delutbetales, og første utbetaling skjedde i juli 2020 og var på 7,5 millioner som er fordelt på alle andeler etter felleskostnadsbrøken. Lånet er avdragsfritt pt. Første avdrag starter å løpe 30.07.24. Borettslaget har i 2018 gjennomført delvis utskiftning av vinduer/balkongdører. Arbeidet fortsetter i 2021. Dette dekkes av de enkelte andelseiere som har bestilt utskifting.

Vedtak fattet på generalforsamling 2018/ 2019 vedrørende salg av fellesareal oppheves. Se protokoll fra ekstraordinær generalforsamling 2020 hvor det ble vedtatt at tidligere vedtak oppheves og at borettslaget ikke vil tillate salg av loftsareal eller kjellerareal til beboelsesareal.

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

17.06.2021

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

§ 8 Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr. Styret skal kontaktes før anskaffelse, og dyreholdserklæring skal underskrives. Dyreholdserklæringen betraktes som en del av husleiekontrakten. Dersom en ønsker å holde mer enn en hund/katt må dette godkjennes av styret.

Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
a) Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene for dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr.
b) Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på borettslagets område. Hunder skal holdes i bånd.
c) Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for skade som dyret måtte påføre person eller eiendom.
d) Kommer det inn skriftlige berettigede klager kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. En berettiget klage kan være at dyreholdet i vesentlig grad sjenerer naboer gjennom lukt, bråk eller på annen måte er til vesentlig ulempe, for eksempel på grunn av allergi, redsel eller angst. I tvilstilfeller avgjør styret, etter forhandlinger med partene, hvorvidt en klage er berettiget.

Se borettslagets husordensregler fremlagt på visning. Husordensregler kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Protector. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 1 102 011,-
Som sekundærbolig: kr 3 967 241,-

Eiendomsskatt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2019 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-ogavift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Felleskostnader

3 908,-
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.908,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 3.326 inkl. felles forsikring, offentlige avgifter, nedbetaling fellesgjeld, kabel-TV, vaktmestertjeneste.
Utskifting vinduer kr 582,-

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: HUS301, annuitetslån
Saldo: kr 5.175.526,-
Løpetid: 3 år 7 md
Rentesats: 0,82 %, flytende rente
Andel av saldo: kr 18.056,-

Lånetype: OBBK01, annuitetslån
Saldo: kr 4.692.386,-
Løpetid: 3 år
Rentesats: 1,90%, flytende rente
Andel av saldo: kr 16.376,-

Lånetype: OBOS01, annuitetslån
Saldo: kr 7.500.000,-
Løpetid: 29 år 8 md
Rentesats: 1,80%, flytende rente
Andel av saldo: kr 26.167,-
Avdragsfrihet til og med: 01.07.2024

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Det ligger en pågående byggesak for Etterstadsletta 77 A - Kjerneboring i betongdekke - Bryting av branncelle (201714210). Det ligger også en pågående byggesak i Etterstadkroken - Etablering av fortau (201914965). Samt en pågående byggesak i Etterstadsletta 86 - Stoppested Etterstad sør - Oppføring av leskur (201918839). Det ligger også en pågående byggesak for Etterstadsletta 5 - Riving av bygg E - Etterstad videregående skole saksnummer 201812774. Det ligger også en pågående byggesak for Etterstadsletta 5 - Ombygging og rehabilitering av bygg D med mellombygg - Etterstad videregående skole saksnummer 201908722. I tillegg ligger det en pågående plansak i Etterstadsletta 48 med flere, der det planlegges driftsbase for t -bane, bolig, næring, gangbro (202005767). For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten. oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

Totale kostnader

5 200 000,- (Prisantydning)
61 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 261 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 276 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (28.05.2021) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Oppdragsnummer

701210071

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål