Erling Michelsens vei 21 G

Ende rekkehusleilighet over 2 plan - Sydvest vendt terrasse og hage - Garasje - Barnevennlig område - Nærhet til marka

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 367 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 000 000

Fellesgjeld: kr 352 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 541

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf: 22 86 55 00

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos Tryg Forsikring med polisenr. 6594687.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr 26.913
  Som primærbolig: kr 1 028 749
  Som sekundærbolig: kr 3 703 496

 • Felleskostnader

  4 541,-
  inkluderer kapitalkostnader, kabel-TV tjenester og internett (100Mbit), vaktmestertjenester, parkering (150,-), felles forsikring og kommunale avgifter.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 352.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.06.2021

  Annuitetslån restsaldo: 44.450.617,-
  Rest løpetid: 26 år 5 mnd.
  Antall terminer: 12
  Rente: Flytende 1,58%

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

 • Totale kostnader

  4 000 000,- (Prisantydning)
  352 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 352 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 367 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Kollektivtrafikk:
  Det er kort vei til Oslo sentrum med offentlig kommunikasjon. T-banestasjonen på Ellingsrud senter ligger ca. 10 minutters gange fra huset. Her stopper også buss nr. 33, samt natt og morgenbuss nr. 2N. På bussholdeplassen Furuset skole stopper et stort utvalg busser, blant annet flybussen til Oslo Lufthavn.

  Servicetilbud:
  I gangavstand fra boligen finner man Rema 1000 med post i butikk. Ellingsrud Senter ligger også rett i nærheten og inneholder Kiwi, Narvesen, frisør, café og tannlege. Om man ønsker å besøke et av de større kjøpesentrene i området kan man ta turen til Furuset senter, Metro senter, Triaden og Strømmen storsenter.

  Fritidsaktiviteter:
  Området byr på et mangfold av fritidsaktiviteter. Det kan blant annet nevnes fotballbane tilhørende Ellingsrud idrettslag, treningssenter på Furuset senter og nyere flerbrukshall på Ellingsrud. Borettslaget ligger rett ved Markagrensen med sine turstier direkte inn i Østmarka. På vinterstid har man preparerte skiløyper fra Ellingsrudjordet, inn mot Mariholtet og videre inn i Østmarka. Ellingsrud ridesenter ligger ikke langt unna, samt diverse aktiviteter hvis man tar turen til 4H gården på Lindeberg. Videre kort vei til SNØ hvor verdens mest avanserte skihall har åpnet nylig, med en størrelse på ca. 40 000 kvadratmeter er det skapt en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

  Skoler og barnehager:
  Dette er et meget barnevennlig boligområde med kort gangavstand til barnehager og barne- og ungdomsskole. Boligen sokner til Bakås skole (1-7kl.) som ligger et par hundre meter unna med bilfri gangvei. Ellingsrud skole (8-10 kl.) tar imot elever fra Bakås skole. Det ligger også flere barnehager i nærheten; Frydenlund barnehage (1-6 år), Smedbakken barnehage (1-6 år) og Furustien barnehage (10mnd. - 6 år).

 • Byggemåte

  Lavblokk/rekkehusbebyggelse på 3 etasjer og loft som er oppført i tre og betongkonstruksjoner. Yttervegger er kledd med liggende panel og gavlvegger er forblendet med teglstein og yttertak i saltakkonstruksjon som er tekket med takplater.

  Det er i 2018 utført rehabilitering av utvendig bygningsmasse med etterisolering og ny panelkledning, og utskifting av vinduer og ytterdører. Da dette er et borettslag med flere enheter gjøres det ikke undersøkelser av utvendige bygningsdeler som yttertak (inkludert loft), yttervegger, grunn og fundamenter m.m. Borettslaget er ansvarlig for felles og utvendig vedlikehold.

 • Areal

  Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

 • Standard

  Sjarmerende og koselig rekkehusleilighet over 2 plan. Boligen har god standard, fin planløsning og garasjeplass i garasjerekke. Boligen ligger i et populært og barnevennlig område. Leiligheten består av 1. etasje med entre, trappegang, kjøkken og stue og 2. etasje består av trappegang, bad/wc, innredet rom og 2 soverom. Boligen som er en endeleilighet disponerer syd- og vestvendt hagedel med gressplen, terrasseplatting, asfaltert adkomst, utebod og lagringsplass på inngangside.

  3-roms rekkehusleilighet over 2 plan. Bruksareal 86m². Primære rom 86m².
  Boligen disponerer garasjeplass i garasjerekke. Kabel-TV-/internett fra Telia (100Mbit),


  1. etg:
  Inngangsparti:
  Flott inngangsparti med en koselig syd- og vestvendt hagedel med gressplen, terrasseplatting, utebod og lagringsplass på inngangside.

  Entré:
  Entré med belegg på gulv,mate veggoverflater og malt himling.

  Kjøkken:
  Stort kjøkken med hyggelig spiseplass ved vinduet. Kjøkkeninnredning fra 2013 med slette folierte fronter, heltre benkeplate med plater over, 1 1/2 oppvaskkum, uttrekksventilator og integrert oppvaskmaskin. Her er det parkett på gulv, malt strie på veggene og malt himling.

  Stue:
  Stue med plass til sofagruppe og mulighet for en spiseplass Her er det også en koselig peisovn. Det er store vindusflater som gir rikelig meg lys. Parkett på gulv, malt strie på veggene og malt himling.


  2. etg:
  Bad/Wc:
  Bad med flislagt gulv, fliser i dusjsone, ellers malt våtromstapet på veggene. Bad/wc består av badekar med forheng, servant med underskap, overskap med speilfronter og lys, wc, skap, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 198 liter fra 2010.

  Soverom:
  Luftige soverom med garderobeskap på begge soverom. Her er det laminat på gulv, malt strie på veggene og malt himling.

  Innredet rom:
  Her er det laminat på gulv, malt strie på veggene og malt himling. Det er mulig å få satt inn et vindu på 60x60 på gavlveggen.

 • Oppvarming

  Med unntak av peisovn er leiligheten elektrisk oppvarmet med stråleovn på bad/wc og panelovner.

 • Tomten

  Felles eiet tomt for borettslaget. Tomten fremstår som representativ, ryddig og pent opparbeidet med felles plen- og grøntområder, beplantning og prydbusker, sittegrupper og lekeplasser samt asfalterte og bilfrie internveier og adkomstarealer

 • Parkering

  Det følger med en garasje i felles garasjerekke.

  Styret jobber med ladestruktur og lademuligheter for elbil for hele borettslaget. Det er også lademulighet på felles parkering i Erling Michelsens vei og tilbys gjennom Oslo Kommune.

 • Borettslaget

  Nordre Fjeldstad har i 2017-2019 utført et stort løft av bygningsmassen. Dette innebærer hovedsakelig etterisolering av fasader med 10 cm. mineralull, ny vindsperre og utskifting av trepanel. Flere gavlvegger i teglstein er skiftet eller reparert. Det er også montert nye vinduer, nye inngangsdører og balkongdører. Inngangsdørene har fått nye takoverbygg. Ventilasjonsviftene og veggventilene er skiftet. Det er utført brannsikringstiltak i luftespalten i raftene på taket, og ventilasjonen av de kalde loftene er forbedret med flere luftehatter. Det er skiftet elektriske armaturer mm. utvendig.

  Rehabilitering/større vedlikehold: Borettslaget er i ferd med å avslutte (09.01.20) vedlikehold av vinduer/balkongdører, overflatebehandling, betongskader, vedlikehold av tak m.m. Borettslaget planlegger å oppgradere garasjer, samt å drene hus i 2020.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å anskaffe hund eller katt. Den som anskaffer hund eller katt plikter å rette seg etter borettslagets regler for dyrehold som finnes i husordensreglene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Borettslaget har en nyrenovert fellesrom som beboerne i Nordre Fjeldstad kan leie for kr. 250,- pr. hverdag og kr. 500,- pr. helg inkl. lørdag og søndag.

  http://www.nordrefjeldstad.no/

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705210102

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Israr Ali

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål