1 av 26

Erlends vei 44

Lys og gjennomgående 3-roms med stor innglasset balkong. Nytt bad og wc (2019). Pipeløp. V.vann inkl. Modernisering!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,080,004

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,700,000

Fellesgjeld: NOK 363,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,610

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos, tlf. 22 55 86 00

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos if skadeforsikring med polisenummer 1554251. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 926 212,-
  Som sekundærbolig: kr 3 334 361,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4 610,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader kr 4 072,-
  A-konto varmtvann kr 250,-
  Trappevask kr 113,-
  Bredbånd kr 175,-

  I tillegg inkluderer felleskostnadene kabel-TV, vaktmestertjeneste, gartnertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, fellesvaskeri, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

  Borettslaget har avtale om akonto varmtvann. Forbruket måles individuelt iht. faktisk forbruk og avregnes en gang pr. år.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 363 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr.01.10.2022. Andel fellesformue kr. 12 316,- pr. 31.12.2021.

 • Garantiordning

  Ja

 • Totale kostnader

  3 700 000,- (Prisantydning)
  363 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 063 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 080 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten er beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde på Tveita. Fra leiligheten og balkongen er det hyggelig utsyn til grønne fellesarealer. Gode solforhold på balkongen med ettermiddag- og kveldssol.

  Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett ved Tveten gård og Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). Godt utvalg av også andre kjøpesentre i nærheten, blant annet IKEA, Alna Senter, Manglerud og Bryn Senter.

  Fra boligen er det kort vei til skoler i alle trinn. Området sokner til Tveita barneskole, Haugerud Ungdomsskole og Hellerud Videregående. Flere private og kommunale barnehager i området.

  Rett bak borettslaget finner du Tveita parsellhagelag. En grønn oase midt blant boligblokkene. I 1999 ble parsellhagelaget tildelt prisen for beste grøntanlegg av Oslo kommune. I 2009 var parsellhagen en av tre nominerte til Oslo kommunes Folkehelsepris.

  For den aktive er her mange muligheter for både innendørs og utendørs trening. Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka. Nærmeste treningssenter er S.A.T.S. Hellerud og Bare Trening på Haugerud.

  Mangfold av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet som bl.a. skitrekk i Jerikobakken på Lindeberg, ridesenter ved Alnaparken, fritidsklubb på Trosterud, svømmehall på Furuset, samt Furuset Forum med is- og håndballhall.

  Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Kort vei til både Tveita og Hellerud T-banestasjon med hyppige avganger og kort reisetid til sentrum. Det tar ca. 8 minutter å gå til Hellerud T-bane hvor både linje 2 og 3 går. T-banen tar deg til Jernbanetorget på ca. 12 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

  Til søndagsturer eller til annonserte aktiviteter finner du bl.a. Tveten Gård, som kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang. Her er det lett å trives!

 • Bebyggelse

  Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse. Lohøgda borettslag består av 777 andelsleilighet fordelt på 15 blokker. Området rundt består hovedsakelig av småhus og blokkbebyggelse.

 • Adkomst

  God adkomst fra Erlends vei via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort vei til offentlig kommunikasjon (t-bane og buss). Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger

 • Byggemåte

  Lavblokk oppført med bærende betongkonstruksjoner. Leilighetens skillende vegger og skillende dekker i betong. Fasader kledd med plater og forblendet med teglstein. Trepanel på balkongveggene. Flatt yttertak tekket med papp/folie. Innvendige taknedløp. Det pågår vindusutskifting i borettslaget. Vinduer og balkongdør i denne leiligheten vil bli byttet i januar 2023. Brann- og lydklassifisert entredør B-30/40dB. Borettslaget utfører løpende vedlikehold av bygningsmassen. For ytterligere beskrivelse av byggemåte, vennligst se vedlagte tilstandsrapport. Se også under pkt. borettslaget for mer informasjon om borettslagets pågående og fremtidige vedlikehold.

 • Innhold

  Lys, gjennomgående og romslig leilighet med god planløsning. Leiligheten har et nyere bad og wc som ble totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2019. For øvrig har leiligheten en noe eldre innvendig standard med behov for tidsmessig modernisering. Leiligheten inneholder: en praktisk entré med adkomst til stor innvendig bod på ca. 4 m², 2 gode soverom, lekkert flislagt baderom og wc med elektrisk gulvvarme og innfelte downlights i himling, kjøkken med hyggelig spiseplass, samt romslig stue med pipeløp og utgang til stor balkong med ettermiddag- og kveldssol. Det medfølger en kjellerbod.

  Entré: En romslig og god gang med laminat på gulv. Brystningspanel og malt miljøtapet på vegger. Malt himling. Brann- og lydklassifisert entrédør. Porttelefon.

  Innvendig bod: Praktisk bod med teppe på gulv og malte vegger. Malt himling. Innredet med hyller og oppheng for klær.

  Bad: Lekkert baderom med fliser på gulv og vegger. Elektrisk gulvvarme. Malt himling med innfelte downlights. Stor dusjnisje med nedsenket dusjgrube og innfellbare glassdører. Innredning i hvit utførelse med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speilskap over servant. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin kan medfølge etter nærmere avtale. Baderom ble totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2019 med nye rør, sluk, membran, rør i rør system, gulvvarme, fliser og sanitærutstyr.

  Sep.wc: Fliser på gulv og vegger. Malt himling med innfelte downlights i himling. Elektrisk gulvvarme. Veggmontert klosett. Fordelerskap over klosett. Servant med underskap og ettgreps blandebatteri. Rommet ble totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2019 med gulvvarme, fliser og sanitærutstyr. .

  Soverom I: Godt soverom med garderobeskap. Laminat på gulv og malte vegger. Malt himling.

  Soverom II: Romslig soverom med garderobeskap. Teppe på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.

  Kjøkken: Trivelig kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning med fyllingsfronter og takhøye skapskrog. Lysarmatur under overskap. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Fliser over benk. Opplegg oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin, komfyr, samt kjøl- og fryseskap medfølger. Parkett på gulv og malt miljøtapet. Malt himling.

  Stue: Lys og romslig stue med god plass for sofagruppe og spisebord. Parkett på gulv og malt miljøtapet på vegger. Malt himling. Pipeløp med mulighet for å montere peisovn. Fra stuen er det utgang til usjenert og solrik balkong med hyggelig utsyn.

  Balkong: Nordvestvendt og innglasset balkong på ca. 7,8 m². Usjenert balkong med ettermiddag- og kveldssol. Fint utsyn til nærområdet.

  Boligen disponerer: Det medfølger kjellerbod på ca. 2,8 m². Fellesvaskeri i kjeller.

 • Areal

  Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 82 kvm

 • Standard

  Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 3 (TG 3) og 2 (TG 2) i Tilstandsrapport av Rune Kristiansen Takst AS. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten:

  TG - Store eller alvorlige avvik:
  Kjøkken skal i denne type blokker, normalt ha permanent avtrekk ført via luftesjakt/kanal, ut over yttertak. Inn mot badet er det en innkassing med ventilasjons-sjakt. I denne leiligheten er denne ventilen blendet bak overskap. Kjøkkenet har med dagens løsning ikke permanent avtrekk. Manglende ventilasjon, blir vurdert til TG-3.

  TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Overflater. Det er avvik: Brukslitasje på teppe. Brukslitasje på parkett. Vegger har stedvis moderniseringsbehov.
  Innvendig > Pipe og ildsted. Det er avvik: Det bemerkes at det er satt tapet på pipeløp. Dette hindrer visuell kontroll/tilgang til pipeløpet.
  Innvendig > Innvendige dører. Det er avvik: Brukslitasje på de gamle dørene.
  Innvendig > Garderobe. Det er avvik: Brukslitasje på det gamle skapet.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Det anbefales alltid kontroll av el-anlegget, da takstmannen ikke har autorisasjon inne el-kontroll.

  For ytterligere beskrivelse av overnevnte bygningsdeler, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Oppvaskmaskin, komfyr, samt kjøl- og fryseskap. Vaskemaskin på bad medfølger kun etter nærmere avtale med selger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Elektrisk gulvvarme i bad og wc. For øvrig oppvarming med elektriske panelovner. Pipeløp i stuen med mulighet for ildsted.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 100.020 m². Fellesarealene er skrående mot nordvest og er dels naturtomt, dels pent opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, lekeområder, sittegrupper med grillplasser, sykkelskur, asfalterte internveier, parkering, tørkemuligheter, m.m. Borettslaget har gjort store opprustninger når det gjelder utenomhusområdene.

  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Borettslaget har 120 garasjer og 324 parkeringsplasser. Styret tildeler parkeringsplasser etter ventelister.

  Det er parkeringsmuligheter i gata eller omkringliggende gater etter gjeldende bestemmelser.

  Det er 10 ladestasjoner i Sigrid Undsets vei - nedenfor Kristins vei 21 og Erlends vei 28, ved trafostasjonen. På generalforsamlingen i 2019 ble det vedtatt at de skal utrede behovet og innhente løsninger for flere lademuligheter i borettslaget.

 • Borettslaget

  Lohøgda borettslag - www.lohogda.no

  Lohøgda Borettslag består av 777 andelsleiligheter, fordelt på 15 blokker og 94 oppganger. Byggearbeidet ble påbegynt april 1964 og første innflytting i borettslaget fant sted mars 1965.Borettslaget har adresse: Erlends vei 1 - 29 og 2 - 72 og - Kristins vei 1 - 43 og 2 - 42.

  - Kabel-TV og bredbånd fra Telenor. Modem og dekoder følger boligen ved salg og skal stå igjen i boligen.
  - Det er 27 fellesvaskerier i Kristins vei og i Erlends vei.
  - Trappevask utføres av Øko-Rent A/S.
  - Felles låsbar sportsbod ute.
  - Felles tuftepark med treningsapparater. Parken ligger på oversiden av Erlends vei 38.

  Pågående og fremtidig vedlikehold:
  Borettslaget har nylig avsluttet våtromsrehabilitering med en låneramme på kr 170 millioner. Prosjektet startet i oktober 2018 og ble ferdigstilt april 2021. Hele lånet utbetalt og fordelt som fellesgjeld på de 777 andelene i borettslaget.

  Rapport fra OBOS Prosjekt fra april 2016 viste at det er behov for å skifte vann- og avløpsrør innen 5 år. På den ekstraordinære generalforsamlingen den 3.4.2017 ble det vedtatt å gjennomføre prosjektet med å skifte ut alle originale vann- og avløpsrør, samt modernisere bad og wc-rom. OBOS Prosjekt AS avd. Oslo har gjennomført forprosjektet og bistått med informasjonsmøter og selve gjennomføringen av den ekstraordinære generalforsamlingen. I tillegg til våtromsprosjektet ble det også vedtatt omlegging til felles varmt tappevann med energibrønner og varmepumper, som anslås å gi en besparelse på ca. kr. 600 000,- i året. Bergvarmeløsningen med tilhørende varmepumper vil trolig dekke ca. 40-60 % av energibehovet til oppvarmingen av felles varmt tappevann.

  Etter våtromsprosjektet var ferdig våren 2021, sto utskifting av vinduer for tur i borettslaget. Vindusutskifting er igangsatt. Vinduene og balkongdøren er byttet i denne leiligheten. Estimert kostnad for vindus- og solcelleprosjektet er ca. kr 60 millioner. Borettslaget har fått innvilget lån på kr 60 millioner. 6 delutbetalinger er vedtatt. Delutbetaling nr. 1 med kr 10 millioner fant sted pr. 03.11.2021. Delutbetaling nr. 2 med kr 10 millioner fant sted 02.03.2022. Delutbetaling nr. 3 med kr 10 millioner fant sted 27.04.2022. Delutbetaling nr. 4 med kr 10 millioner fant sted 01.07.2022. Delutbetaling nr. 5 fant sted 04.08.2022 med kr 10 millioner. Fellesgjeld er oppdatert. Styret regner med at vindusutskifting er ferdigstilt i løpet av 2023.

  Etter vindusutskiftingen er ferdigstilt, i 2023/24 planlegges det for et nytt prosjekt i forbindelse med oppgradering av inngangspartier inkludert skifte av porttelefonanlegg som er høyst påkrevet, da dagens anlegg er utgått og det er problemer med å få tak i deler. I tillegg bør trappoppgangene males og skader på vegger utbedres. Det er mange utvendige trapper som begynner å bli dårlige. I tillegg bør det samtidig vurderes universell utforming og få rekkverk også på veggene i oppgangen. Det antas en total sum på mellom kr 40-50 millioner. I tillegg vil/kan det komme investeringer rundt el-bil ladeanlegg (forslag fra styret nedstemt på ordinær generalforsamling i juni 2021). Styret jobber videre med et prosjekt med ladestasjon i Erlends vei. Et prøveprosjekt solceller på tak er fullført i Erlends vei 46-60. På ordinær generalforsamling 30.05.2022 ble styret gitt fullmakt til videre installasjon av solcelleanlegg for de resterende blokkene. Investeringen gjøres innenfor ordinært driftsbudsjett, eller med låneopptak hvis dette viser seg være mer økonomisk lønnsomt.

  Styret har 30.05.2022 søkt om lån kr 30 millioner til nødvendig, løpende vedlikehold. (Utskifting av utebelysning på gangveier og fasader. Oppgradering av Gimle og styrekontoret. Utvide solcelleanlegg på tak. Eventuelle tiltak rundt etablering av infrastruktur ladeanlegg til garasjer).

  Felleskostnadene ble økt med 5 % fra 01.10.2022 som følge av renteendringer og høye energipriser.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt mot søknad til styret og utfylling av dyreerklæring. Se husordensreglene.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest på bygning. Det foreligger ferdigattest på baderom, datert 14.12.2021, ferdigattest på fasadeendring, datert 7.3.2008, samt ferdigattest kledning gavler, datert 16.04.1982. .

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæring, nabolagsprofil, reguleringskart, samt energiattest)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705220140

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  28.11.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 3 lån:

  Lån I:
  EIKA4-152054025
  Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 78 075 726,-
  Restsaldo andel: kr. 107 106,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 3,30%
  Rest løpetid: 20 år
  Kapitalkostnader: 611,- pr. mnd.

  Lån 2:
  OBOS01-98207695955
  Serielån, 12 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 137 043 078,-
  Restsaldo andel: kr. 187 983,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 3,30%
  Rest løpetid: 26 år og 7 mnd.
  Kapitalkostnader: 1 118,- pr mnd.

  Lån 3:
  OBOS02-98207982423
  Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 49 287 390-
  Restsaldo andel: kr. 67 590,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 3,30%
  Rest løpetid: 29 år 1 mnd.
  Kapitalkostnader: 302,- pr. mnd.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rolf Olsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål