1 av 24

Erich Mogensøns vei 24

Lys og trivelig 2-roms m/stor innglasset balkong. Flott utsikt. Heis. Oppvarming og v.vann inkl. Nær off.komm og marka!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,391,010

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,200,000

Fellesgjeld: NOK 176,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,010

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,327

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Nordberg Eiendomsforvaltning AS, tlf: 22 64 61 20

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos Fremtind forsikring med polisenummer 20745362.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 643 117,-
  Som sekundærbolig: kr 2 315 221,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader kr 4 327,- pr. mnd. inkluderer bl.a. kabel-TV kr. 254,-, Internett 250 mb/s kr. 167,-, lån kr. 650,-, heislån kr. 358,-, a-konto fyring og varmtvann kr. 1 100,-, komm. avgifter, felles forsikring, vaktmestertjeneste, renhold av fellesarealer, samt felleskostnader kr 1 798,-

  A-konto fyring og varmtvann. Oppgjør foretas 1 gang pr år. Avregninger for foregående år sendes ut innen juni.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 175 596- pr. 31.12.2021

  Andel fellesformue kr. 4 066,- pr. 31.12.2021

 • Garantiordning

  Borettslaget har ikke sikringsordning.

 • Totale kostnader

  3 200 000,- (Prisantydning)
  176 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 376 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  5 650,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 010,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 391 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten har en fin beliggenhet med fin utsikt til nærområde, deler av Groruddalen og ned mot Oslofjorden. Balkongen er orientert mot sydvest med svært gode solforhold, også kveldssol.

  Etablert og attraktivt boligområde på Linderud med kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og t-bane, idrettsanlegg og Linderud senter med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. I tillegg er det kort vei til Lillomarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

  Linderud Senter ligger kun et par minutters gange fra leiligheten og tilbyr et godt utvalg av butikker og servicetilbud som postkontor, vinmonopol, matbutikker, frisør, apotek, treningsmuligheter, tannlege m.m. Større sentre finnes på Storo- og Alnabru. På Økern er det planlagt et nytt sentrum for bydelen med blant annet storsenter, kino, badeland og barnemuseum.

  Leiligheten er beliggende i et område med svært godt kollektivtilbud. Meget kort gange til Linderud t-bane. Med t-banen tar det ca. 15 minutter å komme til Jernbanetorget. Linje 4 Vestli-Bergkrystallen via Nydalen og linje 5 Vestli-Sognsvann via Ringen. For øvrig gode bussforbindelser i Trondheimsveien (linje 22, 25, 31, 33, 153, 301, 309, 321, 363), samt flybussekspressen.

  Linderud Idrettsplass innbyr til aktiviteter som fotball, friidrett, håndball, innebandy og ski. Like ved ligger ett av Oslos fineste gods - Linderud gård - med sitt flotte hageanlegg. Gården arrangerer også en rekke utstillinger og konserter. Ytterligere rekreasjonsmuligheter i nærområdet med bl.a. Bjerkedalen park med flott beplantning, fossefall, promenader, paviljong, sandstrand og dam med bademuligheter. I tillegg er det kort vei til badedammen på Tonsenhagen. Kort vei til Lillomarka med fantastiske turområder, skiløyper om vinteren og idylliske badevann på sommerstid. Linderudkollen med fine tur- og skiløyper ligger også i nærheten. En kort kjøretur unna ligger alpinsenteret Oslo skisenter/ Grefsenkollen.

 • Bebyggelse

  Linderud borettslag II består av 344 leiligheter fordelt på 4 høyblokker. Området rundt består hovedsakelig av lav blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger.

 • Adkomst

  God adkomst fra Erich Mogensøns vei via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Høyblokk på 14 etasjer og 2 kjelleretasjer som er oppført i mur og betongkonstruksjoner. Leilighets skillende vegger og dekker i armert betong, utvendige fasader med platekledning og flatt yttertak antatt tekket med papp/folie. Bygningen er fundamentert på faste og komprimerte masser med støpt gulv i kjelleretasje. Vinduer og skyvebalkongdør med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1986/87. Brann- og lydklassifisert entredør. B-30 og 35 dB klassifisert dør. Sydvestvendt innglasset balkong på 8,5 m² med belysning og elektrisk drevet solgardin. Trappefri adkomst med heis. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Innhold

  Lys og trivelig leilighet med arealeffektiv planløsning i byggets 4.etasje. Trappefri adkomst med heis. Leiligheten har en alminnelig innvendig standard og inneholder: entré med adkomst til walk-in-garderobe, bad/wc, soverom med adkomst til kleskott, kjøkken, samt stue med utgang til innglasset balkong. Det medfølger kjellerbod på 2 m². Fellesvaskeri i kjeller.

  Entré: Praktisk gang med laminat på gulv og malt miljøtapet på vegger. Malt himling. Porttelefon. Brann- og lydklassifisert entredør. Adkomst til garderoberom med hyller og oppheng for klær.

  Bad/wc: Vinylfliser på gulv og malte vegger. Malt himling. Dusjkabinett. Gulvstående toalett. Underskap med hvite grepløse fronter med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speilskap og belysning. Borettslaget har utført rehabilitering av avløpsrør/soilrør ved påføring av innvendig "strømpe" inne i rørene. Ved rehabilitering av baderom oppfordres det til å ta kontakt med borettslagets styre. Iht. "samlet regelverk for Linderud borettslag II" får ingen bytte sluk på egen hånd, fordi dette krever spesialkompetanse.

  Soverom: Godt soverom med laminat på gulv og malt miljøtapet på vegger. Malt himling. Adkomst til kott/garderobe. Garderobeskap.

  Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Kullfilterventilator over kokesonen. Spiseplass i tilknytning. Laminat på gulv og malt tapet på vegger. Malt himling. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger.

  Stue: Romslig stue med god plass for sofagruppe. Laminat på gulv og malt tapet på vegger. Malt himling. Stuen har gode lysforhold med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor balkong.

  Balkong: Stor sydvestvendt og innglasset balkong med gode solforhold og fint utsyn. Utelampe og stikkontakt. Elektrisk solskjerming. Trefliser på gulv.

  Verdt å vite:
  - A-konto varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene.
  - Opplegg for oppvaskmaskin på kjøkken.
  - Stor innglasset balkong med gode solforhold og fint utsyn.
  - Kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.
  - Linderud senter i umiddelbar nærhet.
  - Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift.
  - Rask avklaring av forkjøpsrett!
  - Trappefri adkomst med heis.
  - 1 kjellerbod.

 • Areal

  Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 44 kvm

 • Standard

  Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) i Tilstandsrapport av Rune Kristiansen Takst AS. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten

  TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Våtrom > Bad generelt > Bad. Det er avvik: Badet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Manglende membranløsning.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger. Det er avvik: Vurdering er basert på alder. Mer enn halvparten av forventet brukstid for røranlegg er oppbrukt.
  Tekniske installasjoner > Ventilasjon. Det er avvik: Avtrekk fra kjøkken er plassert over overskap. Det er en åpning i foring mot taket. Det er ikke vurdert om dette har effekt på avtrekket og hvordan muligheten for rensing av anlegget er.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Selger opplyser at sikringsskapet ble oppgradert i 2015. Det anbefales alltid kontroll av el-anlegget, da takstmannen ikke har autorisasjon inne el-kontroll.

  TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Vindu/balkongdør er nå ca. 35 år. De har normal bruksslitasje.
  Innvendig > Overflater. Det er avvik: Noe skader på gulv i kjøkken.
  Tekniske installasjoner > Vannbåren varme: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.

 • Utstyr

  Boligen disponerer en kjellerbod, heis, kabel-TV med Internett, dørcalling med døråpner samt bruk av fellesvaskeri etter gjeldende regler.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 41 423 m². Fellesarealene er meget pent opparbeidet og beplantet med gressplen, prydbusker, trær, sittegrupper, lekeplasser, samt asfalterte internveier.

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen. Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Parkering

  Borettslaget disponerer p-plasser og garasjer som kan leies. Plasser tildeles etter lister/ansiennitet. Borettslaget har 6 ZAPTEC ladestasjoner som alle med El-bil kan benytte. Forøvrig gate- og gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Linderud Borettslag II med org nr. 955 592 611. Gnr: 88 bnr: 300 i Oslo

  Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.linderudbo.no/L2/

  Borettslaget har tidligere foretatt flere rehabiliteringsarbeider. Rehabiliteringene omfattet bla. montering av nye vinduer, ny fasadekledning og montering av nye balkonger. Takene ble lagt om i 2002/03. Det ble i 2005 foretatt utskifting av stigeledninger for kaldt- og varmtvann i blokkene. I 2009 ble det utført rehabilitering av avløpsrør fra bad og kjøkken etter Dakki-metoden (rehabilitering av avløpsrør/soilrør ved påføring av innvendig "strømpe" inne i rørene. Det er i senere tid utført rehabilitering av heiser, utskifting av alle kloakkrørene under kjellergulvet i hele borettslaget, samt etablert ladeplasser for el-biler, m.m. For øvrig utfører borettslaget løpende vedlikehold av bygningsmassen. For nærmere opplysninger vedrørende utført og planlagt vedlikehold, se årsberetningen.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler. For enkelte hunderaser fordres likevel fremleggelse av gjennomgått dressurkurs.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Følgende ferdigattester foreligger:
  - Erich Mogensøns vei 20 - 24 - Boligblokk - Arkivkort (brukstillatelse) - 1965
  - Erich Mogensøns vei 20 - 24 - Boligblokk - Kledning av gavlfasader - ferdigattest 1981
  - Erich Mogensøns vei 20 - 24 - Utskift vinduer og balkongdører, mm - Ferdigattest - 1990
  - Erich Mogensøns vei 20 - 24 - Utvidelse balkonger - Ferdigattest - 1998

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

  Det foreligger planer om utvidelse av Linderud senter med forretninger og boliger. For ytterligere informasjon, vennligst se plan- og bygningsetatens sine sider.
  Sak 201903460: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=201903460 (saken er avsluttet)
  Sak 202000978: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=202000978

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæring, nabolagsprofil, reguleringskart, samt energiattest). Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705220112

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Kun intern forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Meldefrist for beboere i borettslaget er 05.10.2021, kl. 12:00. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ved eierskifte må kjøper godkjennes av styret.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 3 lån:

  Lån 1 - Handelsbanken
  Annuitetslån
  Terminer p.a.: 12
  Effektiv rente er 2,69%
  Restløpetid 26 år og 5 mnd.
  Saldo pr. 30.08.2022 er kr. 7 240 039-.

  Lån 2 - Handelsbanken
  Annuitetslån
  Terminer p.a.: 12
  Effektiv rente er 2,69%
  Restløpetid 19 år og 1 mnd.
  Saldo pr. 30.08.2022 er kr. 23 141 746,-.

  Lån 3 - Handelsbanken
  Annuitetslån
  Terminer p.a.: 12
  Effektiv rente er 2,68%
  Restløpetid 14 år og 11 mnd.
  Saldo pr. 30.08.2022 er kr. 41 105 732,-.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rolf Olsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål