Ensjøveien 6A

Lekker 4-roms hjørneleilighet med utleiedel! Balkong med gode solforhold og lekker utsikt! Garasjeplass med el-punkt.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 6 950 000

BRA / P-rom
103 m² / 103 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9169066406015 breddegrad, 10.7839088252194 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 6 958 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 6 950 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 6 958 060
Felleskostnader kr 5 229 per måned
Primærrom (P-rom) 103 m²
Bruksareal (BRA) 103 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Ensjøveien 6A
Kommune Oslo
Byggeår 2008
Energimerket Grønn D

Kontakt Hussain for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Ensjøveien 6A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Pen og romslig 4-roms hjørneleilighet fra 2008 med mulighet for utleiedel!
Boligens hoveddel med bad/wc, 2 soverom, åpent kjøkken og stue. Det er en hybeldel bestående av soverom/oppholdsrom og bad/wc med mulighet for kjøkken. Ved utleie er det relativt enkelt å sette inn et kjøkken. Det er hull i veggen inn til kjøkkenet i hoveddel hvor det er ferdig opplegg til vann inn og ut. Det estimeres leieinntekter på ca kr. 9 000,- per måned som gir estimert årlig skattefri inntekt på kr. 108 000,-. Om ønskelig kan leiligheten alternativt også brukes som en stor familiebolig med 3 soverom og 2 bad.

Boligen disponerer garasjeplass med ladepunkt og sydvestvendt balkong på 9 kvm med gode solforhold og flott utsikt mot byen og fjorden. Det er heis i oppgangen, slik at det er trappefri adkomst og heis ned til garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Kvaliteter:
- Garasjeplass med elbil-lader.
- Lekker utsikt og gode solforhold.
- Mulighet for utleiedel som gir skattefri inntekt
- Kjellerbod på 7,8 kvm.
- Ingen forkjøp.
- Oppvarming/varmtvann inkl.
- Sydvestvendt balkong på 9 kvm.
- Attraktiv og sentral beliggenhet.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon og servicetilbud.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet på Ensjø ca. 4 km øst for Oslo Sentrum. Boligen ligger like ovenfor Kampen Park og i ytterkanten av den nye bydelen på Ensjø. Ensjø vokser frem som et moderne boligområde, og skal etterhvert stå ferdig under navnet Ensjø Byen. Det er kort vei til Ensjø T- banestasjon hvor linje 1,2,3 og 4 tar deg ned til Jernbanetorget på ca. 5 min og 60 bussen går fra stoppet Ensjøveien. I nærområdet finner du dagligvareforretninger som Rema 1000 og Kiwi, apotek, Auster frisør og Fresh Fitness treningssenter. Det populære franske bakeriet Boulangerie M ligger 350 meter fra leiligheten og serverer deilige lunsjretter, ferske bakverk og god kaffe. Joker Tiedemannsbyen ligger også i nærheten og holder åpent gjennom hele uken.

For ytterligere servicetilbud kan du spasere til Hasle Torg, her finner du vinmonopol, Fitness.Xpress og Coop Mega. Her går linje 5 Ringen samt flere bussruter i nærheten. Du kan også velge å ta turen ned til Tøyen, hvor du finner mange spennende spise- og utesteder, som blant annet Nord&Natt, Human Mote cocktail bar, Postkontoret og Wasabi Sushi. Her finner du barne- og ungdomsbibliotek samt nyåpnet allmenn bibliotek. Fra Tøyen går også alle byens T-banelinjer.

Det er kort vei til en rekke fri- og grøntområder som for eksempel Tøyenparken og Ola Narr som huser Tøyenbadet, tilbyr mange rekreasjonsmuligheter og store grøntarealer. Botanisk Hage fremstår som en grønn lunge i byen og er en kort spasertur unna. Den ikoniske hagen byr på museum, spennende planteliv og cafè på sommertid . Det er ellers kort vei til hyggelige Kampen som tilbyr flere små og hyggelige forretninger, parkområde og sjarmerende trehusbebyggelse.

Adkomst

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger. Se kartskisse.

Byggemåte

Boligblokk på 5 etasjer og 2 kjelleretasje med garasjeanlegg, oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende dekker i betong og skilledekker i betong.
Fasader er teglsteinsforblendet med beiset trepanel mot balkong og flatt yttertak som er tekket med papp. Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips.

Areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Standard

Leiligheten som er en hjørneleilighet består av entre, egen hybeldel med bad/wc og stue/oppholdsrom med mulighet for tilkobling av kjøkken. Boligens hovedel med bad/wc, 2 soverom, åpent kjøkken og stue med utgang til sydvestvendt balkong på 9 kvm.

Hoveddel:

Entre: Innbydende entre med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Eikeparkett på gulv og malte overflater på vegger.

Bad/wc: Stort, flislagt bad med varmekabler. Flott Innredning bestående av inn-utadslående dusjvegger, skapinnredning m/eikelaminerte fronter, eikebnekeplate og servant, veggskap, innfliset speil, overlys, veggklosett og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med svært god benkplass- og skapplass. Kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate m/fliser over, 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og integrert stekeovn,koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord m.m. Godt med skapplass i garderobeskap. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Soverom 2 er også av god størrelse med plass til seng og øvrig møblement. Flott utsikt fra vindu. Passer ypperlig som barnerom, hobbyrom eller gjesterom. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Stue: Stor og åpen stue med meget gode innredningsmuligheter. God plass til spisebord, sofagruppe m.m. Store vindusflater som bidrar til mye lys og en god romfølelse. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Balkong: Utgang til sydvestvendt balkong på 9 kvm med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Balkongen er utstyrt med PCV- fliser på gulv, belysning og strømuttak.

Potensiell utleiedel:
Boligen har en egen hybeldel med bad/wc bestående av dusj/badekar, servant m/underskap, innfliset speil, overlys og veggklossett. Stue/oppholdsrom med mulighet for tilkobling av kjøkken. Ved utleie er det relativt enkelt å sette inn et kjøkken. Det er hull i veggen inn til kjøkkenet i hoveddel hvor det er ferdig opplegg til vann inn og ut. Det estimeres leieinntekter på ca kr. 9 000,- per måned som gir estimert årlig skattefri inntekt på kr. 108 000,-. Om ønskelig kan leiligheten alternativt også brukes som en stor familiebolig med 3 soverom og 2 bad.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer fra fjernvameanlegg og elektriske varmekabler på begge bad/wc

Tomten

Pent opparbeidede fellesarealer med plen, beplantning, prydbusker, lekeplasser og sittegrupper.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass med ladepunkt. Borettslaget har 2 gjesteparkeringsplasser. Månedlig leie kommer i tillegg til felleskostnader for boligen.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf: 22 86 59 99.

Borettslaget

Normannsløkka Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 992360658 og ligger bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
Ensjøveien 6 A, B , Gårdsnummer 128 og bruksnummer 31.
Borettslaget består av 63 andelsleiligheter.

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Dyrehold tillates mot søknad til styret. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Forsikring

Tryg Forsikring- polisenummer 6654129

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: 1 670 684
Som sekundærbolig: 6 014 462

Felleskostnader

5 229,-
Felleskostnader kr. 5.229 ,- pr./mnd. inkluderer oppvarming/varmtvann (845,-), kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kommunale avgifter. Garasjeplass (260,-) kommer i tillegg til felleskostnader.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen er regulert til boligformål.
Ensjø er et område i stadig utvikling og det pågår og er planlagt flere byggeprosjekter i området.
Området er regulert til byggeområde for boliger med reguleringsplan: S-4224.

Pågående plansaker:
- Oppføring av Ensjøveien 4 med saksnummer: 201616414.
- Oppføring av Ensjøveien 3 og 5 med saksnummer: 201508963.
- Oppføring av Ensjøveien 8-12 med saksnummer: 201809725.

Totale kostnader

6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 958 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Hussain Ahmad

Oppdragsnummer

718200031