Lekker 1-roms med usjenert beliggenhet. Velkommen på visning i Enerhauaggata 1!

Enerhauggata 1

Lys meget pen 1-roms. Moderne kjøkken fra 2017. Sovealkove. Balkong. Fyring, varmt vann og internett inkludert.

Priser

Totalpris: kr 3 389 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 350 000

Fellesgjeld: kr 24 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 2 700

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendom med meget sentral og attraktiv beliggenhet i en svært rolig gate på toppen av Enerhaugen/Tøyen ved Botanisk hage. Områdets kombinasjon av å ligge meget skjermet og rolig til, samtidig som man har alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet, er unik. Offentlige kommunikasjoner i gangavstand med bussforbindelse, Oslo S, T-banestasjon på Tøyen, samt flytog og flybuss med avgang til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo Bussterminal. Nærområdet rommer alle butikker man behøver, Oslos beste utvalg av grønnsaker, et yrende uteliv, og restauranter i alle prisklasser. 3 minutters gange unna boligen ligger Tøyengata og Grønland Basar med bl.a. Vinmonopol, døgnåpen matbutikk og bokhandel. Like i nærheten ligger det populære spise- og utestedet Postkontoret samt den flotte Tøyenparken som blant annet huser Øyafestivalen. Gangavstand til sentrum, Oslo city, Grønland, Grünerløkka, Middelalderparken og Bjørvika med Operaen. Skoler i alle trinn samt barnehager i gangavstand. Tur - og rekreasjonsmuligheter i omkringliggende parker, Botanisk hage, Tøyenparken, Klosterenga Kulturpark, Kampen Park, Tøyenbadet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Boligblokk med 5 etasjer, underetasje, kjeller og garasjeplan under bebyggelsen. Adkomst til felles trapperom i 1. etasje. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Yttervegger og bærevegger i støpt betong, forblendet med teglsten og utfyllende fasader i bindingsverk kledd med plater. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer. Gulv i korridorer belagt med belegg. Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i 1989. Balkongdør med treramme og isolerglass produsert i 2011. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Lys pen leilighet med store vindusflater som gir gode lysforhold. Leiligheten har en meget god planløsning og flere tilsvarende leiligheter i borettslaget har endret planløsning ved å flytte kjøkken inn i stue og laget separat sovealkove med vindu.

Leiligheten består av:

Entré med skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

Bad med servant i underskap og dusjkabinett.

Moderne kjøkken type Norema fra 2017. Integrert stekeovn/platetopp/oppvaskmaskin/kjøleskap/fryser. Ventilator og fliser over benk.

Lys stue med sovealkove. Plass til sofagruppe og spisebord. Adkomst fra stue til nordvestvendt balkong på ca. 2,5 kvm.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 2 kvm.

Det er også felles sykkelbod i borettslaget. Det er adgang til fellesvaskeri med moderne vaskemaskiner og tørketromler med høy kapasitet.

T-We dekoder med opptaksmuligheter følger leiligheten - denne boksen har også innholdsrike arkiver, strømmetjenester og smart TV-løsninger. Bredbånd via fiberkabel er inkludert i husleien med en hastighet på 1000/1000 Mbps. Felles sikringsskap i oppgang med automatsikringer. Tilstanden er ikke vurdert, da ansvarlig megler ikke har kompetanse på EL tilsyn.

Calling-anlegg med automatisk åpning av ytterdør. Pent oppusset inngangsparti, trappeoppganger og korridorer i hele borettslaget i 2011. Nye dører i inngangspartier og nye korridordører med dørautomatikk. Installering av kameraovervåking i fellesarealer i 2012. Borettslaget har nytt, moderne lås- og nøkkelsystem og åtte nye heiser i høyblokkene i 2014-2015. Det er også lekeapparater mellom blokkene. Det er etablert parsellhage for beboere (ca. 90). Borettslaget har driftsleder + 2 vaktmestere i 100 % stilling

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden: http://ebrl.no hvor generell informasjon fra styret til andelseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

Se borettslagets hjemmeside www.ebrl.no for mer informasjon.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Areal

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 34 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

Standard

Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av takstmann Jan Berby:
TG 2;
Alder på alder og konstruksjon på baderom, vinduer, innerdører og ventilasjonsanlegg. Alt er gitt pga alder og slitasje på de enkelte bygningsdeler og er kommentert i rapporten under hvert enkelt punkt. Selv om det er gitt en TG 2 er det ikke behov for umiddelbar utbedring av de enkelte bygningsdeler, men enkelte ting kan påregnes utbedring i løpet av noen år.
TG 3;
Det er ingen bygningsdeler registrert med TG 3 innenfor boligens omsluttende vegger.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralt fjernvarmeanlegg.

Tomten

Andel i felles eiet tomt for borettsslaget på 13 059,4 m2. Borettslaget har et stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

Parkering

Borettslaget har 31 plasser ute og 188 garasjeplasser inne som leies ut etter søknad/venteliste ved å henvende seg til garasjeansvarlig i borettslaget. Området har også beboerparkering. Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref for mer informasjon. For øvrig vanlig gateparkering etter stedets regler

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

ENERHAUGEN:

Enerhaugen Borettslag er veldrevet og ryddig med god økonomi og et veldig godt bomiljø. To heltidsansatte vaktmestere og en ansatt daglig leder samt sikringsfond og husleiegaranti. Borettslaget består av 470 andelsleiligheter fordelt på seks bygninger og ligger i bydel 1, Gamle Oslo og har adresse Enerhauggata 1, 3, 5 og 7 og Smedgata 32 og 34. Første innflytning skjedde i 1964. Tomten, kjøpt i 1986. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 230 - 305 og 311. Borettslaget holder løpende vedlikehold.

- Veldrevet og sosialt borettslag, som har sin egen avis; Borettslagsavisa Ener'n
- Facebook-siden Enerhaugen Borettslag fungerer som en viktig kommunikasjonskanal mellom beboerne - og til styret.
- To ansatte vaktmestere ansatt på heltid, og en daglig leder i 100 % stilling ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget.
- Borettslaget har avtale med NOKAS AS om vakthold.
- Borettslaget har avtale med Renholdspartner Øst AS om løpende renhold av borettslagets fellesarealer samt vask av vinduer i korridorene to ganger i året.
- Telenor er borettslagets leverandør av TV-tjenester.
- Borettslaget har egen avtale med OpenNet om levering av bredbånd til beboerne (se www.opennet.no ) samt særlige tilbud på telefoni (fasttelefon og mobil).
- Alle blokkene har fellesvaskeri med betalingsautomat, unntatt Enerhauggt.1 som benytter vaskeriet i Enerhauggt.3.
- Stor felles sykkelbod i kjeller. Plan om sikker sykkelparkering på uteområdene også, men det er uavklart når dette blir etablert.

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
2019 Tilbakerømningsystem. Tilbakerømningssystem i alle felleskorridorer.
2018 Fiber. Skiftet fibermodem i alle leiligheter og oppgradert borettslagets fibersentral
2017 Uteområder og fasader, belysning uteområder, Sikring av betongskader fasader, revet takskur høyblokker
2016 Dører og Parseller. Opprinnelig leilighetsdør fra 60-tallet er skiftet ut. Ca. 90 parseller er etablert.
2014 Heiser og låssystem. Nye heiser i høyblokkene og nytt låssystem i alle fellesdører.
2014 - 2015 Heis og låssystem. Åtte nye heiser i høyblokkene og nytt låssystem i alle fellesdører
2013 Betong- og fasaderehabilitering, Enerhauggata 1
2012 Inngangsdører og kameraovervåking. Nye dører i inngangspartier og nye korridordører med dørautomatikk. Installering av kameraovervåking i fellesarealer
2011 Oppussing av korridor og trapperom
2010 Nytt fiberanlegg
2009 Callingsystem. Varmeanlegg. Nytt callingsystem. Innregulert varmeanlegg.
2007 Skifte av stoppekraner
2007 Oppgradering utomhus Enerhauggata 5 og 7
2006 Brannslukker og røykvarsler. Brannslukker og røykvarsler i alle leiligheter og fellesarealer
2006 Heisdører og nytt tak Smedgata 34
2004 Utomhus Enerhauggata 1-3
2003 - 2004 El-arbeid og asbestsanering. El-arbeid av fellesanleggene og alle leiligheter
2003 Taknedløp og fjernvarme. Innvendige taknedløp. Innlagt fjernvarme i E1, 3, 5, 7
2002 Rens av lufte/avtrekkskanaler S34 E3,5,7
2001 Rens av lufte/avtrekkskanaler i E 1
2001 - 2002 Balkongrehabilitering
2000 Fjernvarme, rens av sluk og kanaler. Innlagt fjernvarme i Smedgata 32-34. Rens av sluk og kjøkkenavløp, samt rens lufte og avtrekkskanaler
1999 Dørtelefoner og betongrehabilitering. Utskifting av dørtelefoner. Betongrehabilitering av garasjeanlegg og brystning mellom Enerhauggata 5 og 7, samt langs Sørligata
1993 Gavlveggene rehabilitert
1993 - 1997 Heisene rehabilitert
1988 - 1989 Kjøkken og soveromsvindu skiftet

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også lastes ned på finn.no.

Det pågår en del utredninger vedrørende fremtidig rehabilitering i borettslaget. Styret har innhentet rapport fra Multconsult og kommet frem til følgende foreløpige prioriteringsrekkefølge, men denne kan endre seg:

1) Garasjeanlegg
2) Tak
3) Fasader
4) Våtrom, ventilasjon og varmeanlegg

På ekstraordinær generalforsamling 29.09.20 ble det vedtatt å rehabilitere garasjeanlegget. Rehabiliteringen har en kostnadsramme på kr 45 000 000 og styret planlegger et låneopptak på kr 40 000 000 som vil fordeles på andel fellesgjeld etter fordelingsnøkkel på 472 andeler (ca. kr 45.000,- i økt andel fellesgjeld på de minste andelene og opp til kr 130.000,- på de største). På bakgrunn av fremtidig vedlikehold har styret allerede i 2018 justert opp felleskostnadene og styret har ikke vedtatt noe ytterligere økning.

Ifølge styret er det vanskelig å si noe konkret om, når rør og bad skal tas, men styret antar at det er minimum 5-10 år frem i tid. Generalforsamlingen vil ta den endelige beslutningen når de kommer så langt. Egen renovering av baderom kan gjøres etter avtale med styret som refunderer kr 5.000,- ved skifte av originalt sluk fra 1960, se brl hjemmesider under vedlikehold og oppussing av bad. Når borettslaget på et senere tidspunkt ser seg nødt til å skifte/utbedre soilrør og vannrør så kan det være at alle badene må rives, men dette kan styret ikke si noe eksakt om på nåværende tidspunkt. Rørfornying av bunnledningene i borettslaget skal etter planen gjennomføre til høsten 2021.

For ytterligere informasjon se borettslagets hjemmeside: www.ebrl.no.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

17.06.2021

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Enerhaugen borettslag er et dyrevennlig borettslag og dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Ved hundehold må du fylle ut et skjema som kan lastes ned på borettslagets hjemmesider (https://www.ebrl.no/dyrehold/) eller henvende deg hos vaktmester eller på styrerommet på mandager mellom kl.17-18 Hvis det kommer berettiget klage fra naboer på et dyr, kan styret be om at dyret fjernes. Konferer husordensreglene som kan lastes ned på finn.no.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Protector. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 683 982,-
Som sekundærbolig: kr 2 462 333,-

Eiendomsskatt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2019 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-ogavift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Felleskostnader

2 700,-
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.700,- pr. md.
Felleskostnader 2.330,- inkl fyring, varmt vann, kommunale.avgifter, vaktmester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, nedbetaling fellesgjeld.
Internett 150,-
TV / Kabelanlegg 220,-

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: EIEKRE, annuitetslån
Saldo: kr 10.460.893,-
Løpetid: 6 år 8 md
Rentesats: 1,60%, flytende rente
Andel av saldo: kr 12.890,-

Lånetype: HUS601, annuitetslån
Saldo: kr 8.437.673,-
Løpetid: 6 år 3 md
Rentesats: 1,08%, flytende rente
Andel av saldo: kr 10.440,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Enerhauggata 1 - Utskifting vinduer - Ferdigattest - 1990.pdf
Enerhauggata 1 - Fasadeendring - Ferdigattest - 1994.pdf
Enerhauggata 1 (Blokk D - med butikker) - Boligblokk - Ferdigattest - 1965.pdf
Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Det ligger en pågående byggesak for Sørligata 10 D-E - Oppføring av boligblokk (201708007). Det ligger også en pågående byggesak for Smedgata 41 C - Riving av verkstedsbygning og oppføring av boligbygg (201716528). Det ligger også en pågående byggesak i Tøyengata 25 A-B - Tidsbestemt bruksendring av 1. etasje fra forretningslokaler til lokaler for matproduksjon og en pågånde plansak i Kolstadgata - Møteplass ved Tøyen skole (201809736) og en pågående byggesak i Jens Bjelkes gate - Vahls gate - Kjølberggata - Etablering av sykkelvei (202010657). For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten. oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

Totale kostnader

3 350 000,- (Prisantydning)
24 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 374 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 389 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (09.06.2021) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Oppdragsnummer

701210054

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål