Ellevsætervegen 6

Koselig familiebolig med fine tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Gode solforhold!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 150 000

BRA / P-rom
138 m² / 134 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 60.9212722966141 breddegrad, 10.9049560145433 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 219 420

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 150 000
Omkostninger kr 69 420
Totalpris kr 2 219 420
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 134 m²
Bruksareal (BRA) 138 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Ellevsætervegen 6
Kommune Ringsaker
Byggeår 1916
Energimerket Oransje F

Kontakt Frank for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Ellevsætervegen 6

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Beliggende i rolig område i Veldre, Ringsaker kommune. Det er gangavstand til barnehage og barneskole. Det er ca. 5 km til Brumunddal sentrum, med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine tur- ogfriluftsområder i nærmiljøet. Barnevennlig område.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli satt opp OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt sparesteins grunnmur, støpt ringmur på tilbygd del. Kjelleryttervegger med støpt sparesteins grunnmur. Yttervegger over grunnmur er utført i laftet tømmer, eldste del. Boligen er kledd utvendig med stående panel i malt/ beiset utførelse.

Innhold

1. etajse:
P-rom: Vindfang, gang, stue, kjøkken og soverom.
S-rom: Kammers

2. etasje: Gang, 2 soverom, bad og wc.
S-rom: Kott

Kjeller:
S-rom: To kjellerrom.

Areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 138 kvm

Standard

Velkommen til en koselig familiebolig beliggende i landlige omgivelser. Boligen er tilbygget i 2005 med større stue og terrasse.
Boligen går over 1 1/2 etasje med tre gode soverom og stor tomt med mange muligheter. To stuer med mulighet for å ha gjestestue og Tv-stue, samt god plass til spisestue.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål med blandebatteri. Over- og underskap med profilerte eikefronter i lakkert utførelse. Skapmontert ventilator. Plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen er
fra 1985.

Baderom: Baderomsinnredning med servant og ett-greps blandebatteri, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Vinylbelegg på gulv, lutet/ lakkert panel på vegger og folierte plater i himling. Baderommet er fra 2009.

Toalettrom med servant og wc.

Kjeller med kjellerrom for oppbevaring.

Oppvarming

Elektriske panelovner på enkelte rom og peisovn på stue.

Tomten

Eiet tomt på 1114,4 m2. Tomten er dels flat og dels skrånet. Tomten er opparbeidet med plenarealer. Gruset innkjøring og gårdsplass. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Parkering

Parkering på gårdsplass.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019 inkl. eiendomsskatt ca. kr 18 147,-.

Faste løpende kostnader

Eidsiva fiber og Riks TV ca. kr 12 000,- per år.
Strømforbruk for 2019 var ca. 15 000 kwh.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Trygg Skadeforsikring med polisenr. 6534797. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 459 166,-
Som sekundærbolig kr 1 652 996,-

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Diverse

Anmerkning fra takstmann med TG2 eller dårligere, som anbefales og undersøkes nærmere.

Grunn og fundamenter TG2.
Drenering TG2
Utvendige overflater: Det er registrert råte nederst på enkelte panelbord, eldste del. TG2.
Det ble registrert svertesopp på noe undertak på kaldtloft eldste del. Noe råte på 1 taksperre.Takkonstruksjoner TG2.
Noe skjevheter i bjelkelag TG2.
Overflater på innvendige vegger TG2
Registrert skjevheter i konstruksjoner og noe råte TG2.

Uthus TG2 registrert skjevheter i konstruksjonen og noe råte.

Boligen er sefrak registrert. Sefrak ID: 0412-0006-029. Navn HOVEDBYGNING, DALHEIM I VELDRE. Meldepliktig i hht Kulturminnelova §25.
Meldeppliktig bygg.

Bygningar (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikkje er
freda etter Kulturminnelova. I enkelte kommunar og fylke (t.d Finnmark) er grensa for registrering sett lenger inn på 1900-tallet.

Anmerkining i forbindelse med kontroll av feiing og tilsyn. Siste tilsyn 11.01.2016 og siste feiing 25.09.2019.
Anmerkning: Stengsel /hengsling på feie/sotluke er defekt.

Kontroll av El-anlegg utført 22.01.2008. Foreligger det pålegg om utbedring av feil på det elektriske anlegget: Nei

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Reguleringsplan for område:
ID: 2003040210519 Navn: Byflaten. Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 02.04.2003.

Kommuneplanen arealdel: 2014 - 2025 ID: 2011050800 Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 17.06.2015

Totale kostnader

2 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
69 420,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 219 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 25.05.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Frank Aleksander Johan Hassel

Oppdragsnummer

715200079