E.J. Berghs veg 19 C

Rålekker 2-roms oppusset i 2018 med bl.a walk-in-closet og vest-vendt balkong. Må SEES!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 200 000

BRA / P-rom
54 m² / 51 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8059333308165 breddegrad, 11.0365199049931 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 424 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 200 000
Andel fellesgjeld kr 209 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 424 385
Felleskostnader kr 3 792 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 51 m²
Bruksareal (BRA) 54 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse E.J. Berghs veg 19 C
Kommune Hamar
Byggeår 1969
Energimerket Grønn G

Nabolagsprofil, E.J. Berghs veg 19 C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Midtenga borettslag ligger på Hamar vest og det er gangavstand til skoler, barnehager og Storhamarsenteret som tilbyr dagligvareforretning, post, bank, legesenter, apotek, frisør, blomster og kafeteria. Det er kort vei til friluftsområder i Furuberget og Domkirkeodden, badestrand og div. idrettsanlegg. Gode bybussforbindelser til Hamar sentrum.

Se vedlagte kart.
Det vil bli satt opp OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Støpte betongsåler, grunnmur og kjellergulv er utført i støpt betong. Etasjeskillere i støpt betong. Betongkonstruksjoner og trebindingsverksvegger. Fasader med panel, teglstein og fasadeplater i aluminium.

P-rom: Gang, stue med spiseplass, kjøkken og bad/wc.

S-rom: Walk-in-closet.

En bod i kjeller følger leiligheten.

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 54 kvm

Rålekker og påkostet 2-roms leilighet med nytt baderom, nytt kjøkken, nye gulv og veggflater m.m. Leiligheten har et røft utrykk med svartlakkert kjøkkeninnredning og veggflater malt i tidsriktige farger.

Moderne IKEA kjøkken fra 2018 i svart utførelse som gir et røft uttrykk. Laminert skrog, benkeplate og oppvaskkum i kompositt. Over- og underskap med slette fronter. Integrert stekeovn, microbølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Fliser i benkrygg.

Lekkert baderom fra 2018 med fliser i moderne utførelse, varmekabler i gulv og dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og innredning med laminert skrog.

Lys stue med god plass til møblement, samt spisebord for hyggelige middager med familie og venner. Utgang til vest-vendt balkong med plassbygd sittegruppe.

Stort og praktisk soverom med god plass for dobbeltseng og walk-in-closet for oversiktlig oppbevaring.

Sentralvarmeanlegg med radiatorfyring, fra fjernvarmeanlegg og varmekabel i baderomsgulv.
Sentralfyring - à konto brensel kr 472,- per mnd. Oppvarming er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Felles, eiet tomt i borettslaget.

Garasje medfølger ikke. Venteliste for garasjeplass. Parkering på felles biloppstillingsplass eller i gate. Ladestasjoner for el-bil.

Offentlig.

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Borettslaget hadde et negativt årsresultat på kr 5 769 809,- i 2018 som ble dekket ved overføring av egenkapital. Disponible midler pr. 31.12.18 utgjorde kr 7 325 068,-.
Megler har kopi av selskapets husordensregler, vedtekter, budsjett og siste års regnskap. Dette kan interessenter få oversendt på forespørsel. Spørsmål vedr. dyrehold rettes til megler.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

23.01.2020

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Borettslaget er fullverdiforsikret i Gjendsidige Skadeforsikring med polisenr. 83301743. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi som primærbolig kr 491 789,-
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 770 441,-

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 792,- pr. md.
Herav:
Brensel kr 472,-
Felleskostnader kr 3 320,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tjenester, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renhold fellesarealer, á konto brensel, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

Andel fellesgjeld pr. 01.12.2019 kr 209 000,-
Andel fellesformue pr. 31.12.2018 kr 25 999,-

Borettslaget har ett lån:

Lån: Lånenr: EIKA2-152109065
Type: A.
Restsaldo: kr 58 672 461,-
Restløpetid: 26 år 4mnd.
Term per år: 12
Type rente: Flyt.
Rente: 2,65%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Det foreligger ferdigattest.

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Planlagt tiltak av styre i 2019:
- Fornying av balkongrekkverk.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

2 200 000,- (Prisantydning)
209 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 409 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 424 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs at man ikke blir ansvarlig for "naboen"sin evt manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 13.01.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energiattest
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Moe

715190405