Buskogen 85

Lekker og moderne endeleilighet beliggende på populære Buskogen. Carport og muligheter for to soverom

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 650 000

BRA / P-rom
72 m² / 70 m²

Boligtype
Rekkehus

Kart sentrert på geolokasjonen 59.1771393681559 breddegrad, 10.9358892970431 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 738 200

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 650 000
Andel fellesgjeld kr 2 000
Omkostninger kr 86 200
Totalpris kr 2 738 200
Felleskostnader kr 1 820 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 70 m²
Bruksareal (BRA) 72 m²
Eierform Selveier
Boligtype Rekkehus
Adresse Buskogen 85
Kommune Fredrikstad
Byggeår 2004
Energimerket Rød D

Kontakt Marius for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Buskogen 85

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Buskogen 85. Dette er en meget tiltalende og moderne endeleilighet på populære og attraktive Buskogen. Den går over 2 plan og har en fin og luftig planløsning med ett soverom. Det kan med enkle grep gjøres om til ett soverom til i boligens 1.etasje. Samtlige innvendige overflater er malt i tidriktige og fine farger som gir leiligheten et moderne preg. Det er byttet gulv i stue, kjøkken og i 2.etasje, samt satt inn glassrekkverk i trapp til 2.etasje. Badet er pusset opp i 2011. Romslig veranda med ettermiddagssol og carport tilhørende leiligheten.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og nyere etablert boligområde i Buskogen på Kråkerøy. Den høye beliggenheten gir gode lys- og solforhold. Fra boligens andre etasje har man utsikt utover mot vannet. Dette er et meget barnevennlig sted med lekeplass rett utenfor døren, samt kort vei til barnehage og fotballanlegg. Området har forholdsvis lite trafikk og det går for å være et rolig sted å bosette seg på. Det er relativt kort vei til barne- og ungdomsskole. Umiddelbar nærhet til gode tur- og reaksjonsmuligheter. Det er kort kjørevei til de mest nødvendige fasiliteter som bl.a. dagligvare, treningssenter, frisør og apotek. Det er ca. 4 km til Fredrikstad sentrum.

Bebyggelse

Attraktivt og rolig boligområde bestående hovedsakelig av eneboliger og rekkehusleiligheter.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra OBOS Eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på visningsdagen.

Byggemåte

Eiendommen er fundamentert med punktfundamentering på fjell. Det er bindingsverk med utvendig panel, og saltak med antatt sutaksplater og tekker med stål og alu. plater. Det er aluminium og trevinduer med isolerglasss og trebjelkeslag i etasjeskille. Innvendige vegger er oppført i bindingsverk. Opplysningene er hentet fra verditakst avholdt av takstmann Frank Feldt den 08.10.19. For ytterligere opplysninger om byggemåte se denne.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder:
1. etasje: Entré, bad, kjøkken åpen løsning, spisestue med direkte utgang, stue (deler av stue var tidligere soverom).
2. etasje: Trapperom, soverom/innredet rom

Utvendig bod på ca. 2 kvm på terrassen. Det er egen carport på 14 kvm med tilhørende bod på ca. 3 m².

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 78 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.
Boligens primærrom består av:
1. etasje: Entré, bad, kjøkken åpen løsning, spisestue med direkte utgang, stue (deler av stue var tidligere soverom).
2. etasje: Trapperom, soverom/innredet rom.

Standard

Generelt:
Boligen har en fin og moderne standard med en rekke oppgraderinger i senere tid. Her kan man flytte rett inn. Det er høyt under taket over kjøkkenet som gir en god romfølelse. Badet ble pusset i 2011 iflg tidligere eier og i fjor ble det byttet gulv i stue, kjøkken og 2. etasje. Det ble også tatt ned vegg og laget større stue. Det er gode og enkle muligheter for å sette opp ett soverom til dersom man ønsker dette i boligens 1.etasje. I tillegg er alle innvendige overflater malt i tidløse og tidsriktige farger. Det er montert nytt og moderne glassrekkverk til 2. etasje og det er satt inn nye ledd spotter i tak i stue.

Gulv: Laminat, parkett og fliser på bad
Vegg: Malte flater og fliser på bad
Himling: Malte takplater

Entre:
Leiligheten har en lys og flott gang utstyrt med skyvedørsgarderobe, perfekt til yttertøyet og sko.

Stue:
Stuen er lys og åpen med gode vindusflater som slipper inn mye lys. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken som skaper en sosial og god atmosfære. Det er god takhøyde over kjøkkenet som gir en fin og luftig romfølelse. Fra stuen har man direkte utgang til terrasse på ca. 10m² med gode solforhold. På terrassen har man en praktisk bod for lagring. Videre har stuen gode møbleringsmuligheter til både en sofagruppe og spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er plass for frittstående hvitevarer. Det er godt med skap- og benkeplass. Det er opplegg for oppvaskmaskin og kjøkkenvifte med direkte avkast.

Bad:
Badet har tiltalende mørke fliser på gulv og vegger. Rommet er utstyrt dusjnisje, toalett og servant med underskap/sideskap. Det er varmekabler i gulvet. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2011 iflg. tidligere eier.

Soverom:
Boligen har ett soverom i 2.etasje med en liten loftsstue vegg i vegg. Soverommet i 2.etasje er tilknyttet en bod som er innredet som en praktisk garderobe. Eier har åpnet opp stue i 1.etasje for å få en luftig og større stue, men her kan man med enkle grep få til ett soverom til om man ønsker dette.

Utstyr

Automatiske sikringer
Fibernett
Varmtvannsbereder
Markise på terrasse som er eldre og slitt

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Varmekabler på bad.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Felles eiet tomt på 5 287m². Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, barkede skråninger og naturtomt. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering i carport under bygningene. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forretningsfører

Regnskapssenteret DA

Sameiet

Boligsameiet Buskogen 75 består av 16 seksjoner.

Det ble gjennomført to dugnarder i 2018. det er ny avatle med Fibernett og ny avtale ved snørydding og vedlikehold av uteplassen. Utskifting av 4 endevegger. Det planlegges å bytte ytterligere 4 endevegger mot Buskogen feltet. Snekkerne har kommet med tilbud til å bytte bod front og veranda, dette er det tre leilighet eiere som har benyttet seg av, kostnadene blir belastet de som eier leiligheten.

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr. 331.120,- og driftskostnadene var til sammen kr. 190.492,-. Årets resultat i 2018 var på kr. 140.000,-. Disponible midler pr. 31.12.2017 var kt. 450.476,-.

Styregodkjennelse

Nei.

Dyrehold

Det tillates 1 katt eller 1 hund pr. husstand. Se vedlagte husordensregler.

Forsikring

Boligen er forsikret hos IF Forsikring med polisenr. SP478728.

Ligningsverdi

Kr. 555.519,- som primærbolig og kr. 1.999.869,- som sekundærbolig for inntektsåret 2017. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar) , og ca. 84 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Felleskostnader

1 820,- pr Mnd
Utvendig forsikring og vedliekhold, felles strøm, vedlikehold av uteområder, styrehonorar, reviosjon, regnskap, fibernett osv.

Felleskostnadene inkluderer utvendig forsikring, diverse vedlikehold, snøbrøyting, styrehonorar, revisjon- og regnskap honorar, fibernett og diverse.
Kommunale avgifter er kr. 1084 pr. mnd, dette er ikke inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld pr.31.12.18 er kr. 2.000,- (avrundet til nærmeste hele tusen). Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 23.09.2004.

Utleie

Boligen har én boligenhet og kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Bestemmelse iflg. skjøte
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerne
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: 0106-426/165
Datert: 12.05.2003

Seksjonering
Snr. 7
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 78/1248
Datert: 04.03.2004

Grunnboksutskrift og tinglyste erklæringer er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til høyspenning og bebyggelse og anlegg i kommuneplan for Fredrikstad 2011-2023 som er godkjent 06.12.2012. Det er også regulert til høyspenningsanlegg, boliger og offentlig friområde i reguleringsplan 0106416, Holte/Buskogen som er godkjent 25.09.1997.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)
2 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 652 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
66 300,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 652 000,-))
3 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
86 200,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 738 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Söderberg & Partners AS

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter rød.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 08.10.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Takst, egenerklæringsskjema, energiattest forside, midlertidig brukstillatelse og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Magnussen

Oppdragsnummer

710190220