Buerstadveien 6D

Pen endeleilighet over 2 plan med balkong og garasje - Solrikt og skjermet i sjønære omgivelser. Forkjøpsrett er avklart

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 985 000

BRA / P-rom
105 m² / 105 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.1741904076926 breddegrad, 10.426352936778 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 122 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 985 000
Andel fellesgjeld kr 122 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 122 385
Felleskostnader kr 6 913 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 105 m²
Bruksareal (BRA) 105 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Buerstadveien 6D
Kommune Færder
Byggeår 1993
Energimerket Oransje F

Kontakt Ola for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Buerstadveien 6D

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger med gangavstand til sjøen med bademuligheter, brygger og skjærgården på Torød. Her har du nærhet til båthavn, dagligvarebutikk, barneskoleskole og barnehage. Flott nærmiljøanlegg for små og store med ballbane som islegges på vinterstid, skibakke med skitrekk (150 med nedfart) Fint turområde, og kort vei til badestrand (ca 300 m). Bussholdeplass kun 50 meter unna. Gode sol og lysforhold i et hyggelig og barnevennlig boligområde. Her vil du trives.

Bebyggelse

I området er det 4-mannsboliger, rekkehus og eneboliger. Bakkeskau borettslag består av 3 bygninger med 4 leiligheter i hver, totalt 12 leiligheter. Alle leilighetene har egen inngang. Leilighetene i 2. etg. har innredet loftsetasje.

Adkomst

Fra Tønsberg kjør over Kanalbruen mot Nøtterøy og følg Kirkeveien. Ta til venstre inn på Strengsdalveien, følg veien og sving deretter inn til venstre på Torødveien. Sving til høyre inn på Buerstadveien, deretter til venstre videre på Buerstadveien. Boligen er på høyre side og det vil bli skiltet ved visning.

Byggemåte

4- mannsbolig oppført i tre på mur med etasjeskillere i tre. Saltak. Se forøvrig vedlagt boligsalgsrapport

Innhold

Boligen går over to plan og innholder: 2.etasje: Gang, soverom, kjøkken, bad og stue. 3.etasje: Gang med trapp, 2 soverom, kontor og bad. Det medfølger garasje og utebod.

Areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

Standard

Pen og lys endeleilighet over to plan med overbygget inngangsparti. 2.etasjen har en romslig gang og det er lagt nytt 3-stavs eikeparkett i hele 2.etasjen. Det er satt inn et helt nytt kjøkken i 2020 og det er integrerte hvitevarer. Ett soverom med god plass til seng og garderobeskap. Baderom i 2.etasjen har gulvvarme, opplegg for vaskemaskin, dusjhjørne og oppleves som romslig. Pen og lys stue med malte, slette flater og nytt parkettgulv fra 2020. Fin vedovn og utgang til solrik sørvendt balkong. Trappegang opp til 3.etasje er god og bred. Øverste etasje inneholder bad og to soverom, samt et lite arbeidsrom/walk-in-closet. Leiligheten har en meget praktisk planløsning og har mange vindusflater som gir gode innvendige lysforhold. Bo i rolige og sjønære omgivelser med egen garasje og fine uteplasser, velkommen til visning!


Følgende punkter har TG2 i tilstandsrapport:
-Vinduer begynner å få litt bruksslitasje og alder.
-Bad i 2.etasje antas å være fra byggeår og har noen områder uten fall og med svakt motfall sluk.
-Varmtvannsbereder begynne rå få noe alder.
-Asfalt i garasje har en del setninger og skjevheter.

For mer informasjon og tekniske detaljer se tilstandsrapport.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarmen forøvrig.

Tomten

Pent opparbeidet eiet felles tomt på 5,5 mål. Asfaltert og steinbelagt innkjørsel. Leiligheten ligger i 2. og 3. etg. og har derfor veranda ut i fra stue og en hyggelig veranda ved inngangsparti. Borettslaget har egen lekeplass på tomten.

Parkering

Borettslaget har ca.12 parkeringsplasser. Det er 12 garasjeplasser, en til hver leilighet. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene.

Vei/vann/avløp

Vei, vann og avløp er offentlig.

Forretningsfører

OBOS Vestfold

Borettslaget

Bakkeskau Borettslag

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere og øvrige OBOS medlemmer.
Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

14.05.2020

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret.

Dyrehold

Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell tillatelse av styret i borettslaget. Det skal sendes skriftelig søknad for behandling, og det skal vedlegges skriftlig samtykke fra de andre beboerne.

Forsikring

If skadeforsikring - polisenummer 561608

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 631 830
Som sekundærbolig: kr 2 274 589

Felleskostnader

Kr 6.913,- pr. mnd. som dekker: renter og avdrag på felleslån, ytre vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, tv-avtale, forretningsfører-og revisjonshonorar, styrehonorar, medlemskontingent og andre driftskostnader i borettslaget.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: 122.000,- pr. 01.04.2020
Andel fellesformue: 21.232,- pr. 31.12.2019

Lånevilkår

Borettslaget har to lån:
HUS601-11400264 5, Annuitetslån, Restsaldo: 1.065.900,-, 2 terminer pr.år, fastrente 2,68% pr. 08.04.20
OBBK01-98207431125, Annuitetslån, Restsaldo: 359.047,-, 12 terminer pr. år, flytende rente 2,35% pr. 08.04.20

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garantert nedbetaling av felleskostander. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskoander. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 12.11.1997

Utleie

Det er ingen utleieenhet i leiligheten.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Borettslaget har fellesavtale med Canal Digital for bredbånd og kabel-TV som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv kontakte Canal Digital for å bestille/betale tillegg til avtalen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger i et område som er avsatt til nåværende boligbebyggelse, datert 31.01.18. Eiendommen ligger i et området regulert til: PlanID 3811 8 Buerstad-Movik (10.6.1975) - Boliger og PlanID 3811 274 Øvre Buerstad (23.9.1998) - Kjørevei. Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen og det er ikke igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 985 000,- (Prisantydning)
122 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 107 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 122 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 04.05.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæringsskjema fra selger, tilstandsrapport, energiattest og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Ola Norderhaug

Oppdragsnummer

712200068