Bjørn Bondes vei 21

Attraktivt 3-roms rekkehus over to plan, med tre solrike uteplasser! Skjermet beliggenhet. Nærhet til butikk og buss.

Velkommen til Bjørn Bondes vei 21 - et attraktivt rekkehus over to plan!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 990 000

BRA / P-rom
82 m² / 78 m²

Boligtype
Rekkehus/småhus

Kart sentrert på geolokasjonen 59.829993401631 breddegrad, 10.7887495916084 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 012 026

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 990 000
Andel fellesgjeld kr 6 641
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 012 026
Felleskostnader kr 4 943 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 78 m²
Bruksareal (BRA) 82 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus/småhus
Adresse Bjørn Bondes vei 21
Kommune Oslo
Byggeår 1986
Energimerket Lys grønn F

Kontakt Selma for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Bjørn Bondes vei 21

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Attraktivt rekkehus over to plan med hele tre solrike uteplasser: vestvendt veranda på ti kvm med grønt og luftig utsyn over hagen og rekkehusbebyggelse. Delvis overbygd markterrasse på 16 kvm med videre tilgang til sjarmerende hage. Begge disse uteplassene er vendt mot vest, med sol på dag- og kveldstid. Ved inngangspartiet har man en østvendt markterrasse på 14 kvm. Her kan morgensolen nytes med en kaffekopp! Boligen er skjermet beliggende i blindvei, med nærhet til hyggelig skogholt, lysløype og besøksgården Søndre Ås gård. Bilfrie interne gangveier. Kort gange til dagligvarebutikk, samt busstopp der bussen korresponderer med tog fra Holmlia stasjon.

KORT FORTALT:
- Attraktivt rekkehus med to soverom
- A-konto / individuell avregning for varme og varmtvann
- Gode parkeringsmuligheter for både beboere og gjester
- Egne el-bil plasser med lademulighet i borettslaget
- Sikringsskap med automatsikringer
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Mulighet for rask overtakelse
- Lave kjøpsomkostninger (ingen dok.avgift!)

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et veletablert boligområde med kort vei til det meste. Bilfri gangvei til togstasjon, barneskoler, ungdomsskoler og andre fritidstilbud, gjør borettslagets beliggenhet trygg og skjermet. Det er kort gangavstand til bussholdeplass hvor det går buss til Holmlia senter og ekspressbuss til sentrum. Ellers er det ikke mange minuttene å spasere på bilfri gangveier til togstasjon og bussterminal på Holmlia senter. Toget bruker ca. 10 minutter til Oslo sentrum og ekspressbussen bruker i underkant av 20 minutter. På Hauketo stasjon finner du flere busser til både sentrum, Oppegård i Akershus, mm. Bussen og toget korresponderer godt slik at man enkelt kan ta seg med bussen frem og tilbake til togstasjonen om ønskelig.

Eiendommen ligger i landlige og naturnære omgivelser med godt turterreng. Søndre Ås gård er nærmeste nabo til borettslaget og er et perfekt sted for avkobling og joggeturer, med flere stier rundt og gjennom gården. Egen hundeslette rett i nærheten. Ca 20 minutters gange til Hvervenbukta med flotte turstier til og fra. Godt med tilbud av fritidsaktiviteter i området. Omtrent 5 minutters gange til Holmlia idrettshall med svømmehall. Her ligger også treningsfelt og kunstgressbane. Videre finnes det treningssenter på Holmlia, tennisbaner på Ljan og slalåmbakke på Sloreåsen.

Dagligvarebutikk kun et par minutters gange unna, og gangavstand til Joker Hallagerbakken som også er åpen søndager. Kort avstand til Holmlia Senter, som har bibliotek, Meny, Vinmonopolet, Nille, grønnsakshandel, blomsterbutikk, apotek, frisør, svømmehall, treningssenter, etc. Senteret er under ombygging og vil etter planen stå ferdig siste kvartal 2020.

Bebyggelse

Borettslaget består av blandet rekkehus- og lavblokkbebyggelse.

Adkomst

Følg Holmliaveien til Nordåsveien. Søndre Åsgården Borettslag ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med OBOS eiendomsmeglere ved felles visninger. Se forøvrig kartskisse for mer informasjon.

Innhold

1.etasje: P-rom/BRA: 42 kvm/42 kvm: entré, gang, stue og kjøkken. Utgang til veranda.
U.etasje: P-rom/BRA: 36 kvm/40 kvm: trapperom, bad, to soverom og innvendig bod. Fra hovedsoverommet har man tilgang til markterrasse og videre ut til hagen.

Leiligheten disponerer en utvendig lagringsbod ved inngangspartiet. Denne er målt opp til ca fem kvm.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

Standard

Rekkehusleilighet over to plan, der hovedplanet er gjennomgående og gir gode lysforhold. Boligen fremstår jevnlig vedlikeholdt og holder en normal god standard. Utvendig ble boligen malt i 2019, i tillegg til at man byttet inngangsdør og dør til utvendig bod. Både verandaen på stuesiden og markterrassen i tilknytning til hagen er nybeiset i 2020. Innvendig er entreen og trappen malt på nytt i 2020. I 2017 ble det lagt nye laminatgulv samt malt vegger i underetasjen, grunnet en vannlekkasje. Videre ble bad og kjøkken pusset opp i 2008, i daværende eiers regi. Innvendige gulv består av fliser i entré og kjøkken, laminat i stue, gang, entré og soverom, samt teppefilt i innvendig bod. Veggflatene er malt i lyse og tidsriktige farger. Boligen har sikringsskap med automater: 32 amp hovedsikring og 5 spredekurser.

1.etasje:
Entré: Romslig entré med plass til å henge fra seg yttertøy.

Stue: Lys og trivelig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler, samt spisebord. De gode vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til vestvendt veranda på ti kvm. Den gode størrelsen gjør at det er fin plass til diverse utemøblement. Grønt og luftig utsyn over hagen og rekkehusbebyggelse, i tillegg til de gode solforholdene, gjør at sommerdagene kan nytes til det fulle! Skulle solen bli for sterk kan markisen benyttes.

Kjøkken: Romslig kjøkken (2008) med hvitmalte fronter og fliser over heltre benkeplate. Fin plass til spisebord ved vindu. Kjøkkenet har meget god skap- og benkeplass. Overskap med vitrinedører gir et mykere inntrykk. Videre er kjøkkenet utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin, oppvaskkum med ettgrepskran og ventilator av typen Villavent.

U.etasje:
Hovedsoverom: Boligens hovedsoverom er av god størrelse, og man har fin plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Garderobeskap gir gode oppbevaringsmuligheter for klær, sko, mm.

Soverom: Boligens andre soverom er også av god størrelse, og passer perfekt som barne-/gjesterom. Fra dette rommet har man utgang til boligens markterrasse på 16 kvm og tilhørende hage. En herlig uteplass som er til glede for både store og små! Markterrassen er delvis overbygd av verandaen i 1.etasje, noe som gir en lun uteplass. Solen kan nytes her på dag- og kveldstid.

Bad/wc: Stort, flislagt bad (2008) med varme i gulv. Heldekkende servant i skapinnredning gir lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Badet har en åpen dusjplass med skillevegg i glassbyggestein. Videre er badet utstyrt med toalett og opplegg for vaskemaskin.

Innvendig bod: Praktisk, innvendig bod med gode lagringsmuligheter!

Trapperom: Under trappen er det blitt etablert en fin kontorplass.


Takstmann har gitt følgende elementer tilstandsgrad 2 i sin tilstandsrapport, datert 10.09.2020:
- Vinduer med bakgrunn i at enkelte elementer kan ha oppnådd sin brukstid. Nyere vindu i soverom er vurdert til TG 1.
- Terrassedørene fordi enkelte elementer kan ha oppnådd sin brukstid. Ny entrédør vurderes til TG 0.
- Trapp fordi håndløpere er fjernet på en side.
- Overflater på innvendige gulv på bad, fordi det ble observert noe hulrom/bom i fliser, samt løse fliser ved dørterskel.
- Overflater på innvendig vegger på bad, fordi enkle fuktsøk indikerte noe variable fuktverdier i dusjsonen. Ikke skadelig dersom det er velfungerende membran.
- Innredning bad grunnet ikke fagmessig innfestet skapinnredning.
- Kjøkkeninnredning grunnet bruksslitasje/fuktmerker på benkeplaten, i tillegg til at oppvaskmaskinen ikke er fagmessig innfestet. Kjøkkeninnredningen forøvrig fremstår med normal funksjon.
- Overflater innvendige gulv i 1.etasje grunnet mye sprekker i fliser.
- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner fordi tynnveggede kobberrør i skjulte konstruksjoner alltid er et risikomoment som må hensyntas i vurderingene. Sanitæranlegget forøvrig fremstår med normal funksjon.
- Utvendig solavskjerming grunnet konflikt mellom verandadør og markisen. Markiseduken er revnet.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med gulvvarme på baderom og radiatorer via fjernvarme. Borettslaget har individuell måling av varme/varmtvann. Andelseierne betaler a-konto for fjernvarmen via husleieblanketten, og det foretas oppgjør en gang per år etter avlesning.

Tomten

Andel i eiet tomt på 54 709 kvm.
Borettslagets felles tomt er pent opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangareal, i tillegg til lekeplass og sittegrupper

Parkering

Parkeringsplasser på borettslagets tomt og ellers gateparkering etter stedets regler. Det er i tillegg et garasjelag i borettslaget hvor garasjeplasser omsettes fritt for beboerne. Det er også mulig å leie plass for moped/motorsykkel. Videre har borettslaget seks ladestasjoner for el-biler. Her praktiseres egne ladekort som kan fås hos styret. Det er egne parkeringsplasser for gjester.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Borettslaget

Søndre Åsgården borettslag, organisasjonsnummer 948807661.

Borettslaget består av 250 andelsleiligheter (fire blokker med 144 leiligheter og 20 rekkehus med tilsammen 106 leiligheter) med adresse:
Bjørn Bondes vei 3-157
Nordåsveien 74-156

Dette er et veldrevet borettslag der beboernes trivsel står i fokus. I så måte legges det vekt på en godt vedlikeholdt bygningsmasse, gode lekeplasser og et godt utemiljø. Borettslaget har med utgangspunkt i dette ansatt egen vaktmester. Borettslaget har barnehage liggende øverst på tomten, som er nærmeste nabo til Søndre Aas gård. Videre har borettslaget inngått avtale med Securitas om vakthold gjennom stiftelsen Holmlia Nærmiljø. Get er borettslaget sin leverandør av bredbånd og TV. Det arrangeres årlig julegrantenning første søndag i advent, med servering av gløgg og utlevering av godteposer fra julenissen med hesteskyss fra Søndre Ås Gård.

Borettslaget har gjennomført følgende vedlikeholdsarbeider de siste år.
2018/19: Oppussing av oppganger i blokkleilighetene.
2017: Fullført vask og impregnering av tak. Trefelling gjennomført.
2016: Radonmåling og montering av utsug. Nytt lekestativ/huske.
2015: Asfaltering i Nordåsveien.
2014: Nye inngangspartier i blokkene. Seriekoblede brannvarslere installert i blokker og rekkehus.

Vedlikeholdsplan: Borettslaget planlegger større vedlikeholdsarbeid og har fått utarbeidet en vedlikeholdsplan med hjelp av OBOS Prosjekt. I henhold til referat fra beboermøte avholdt 26.10.2017 vil det være behov for moderate påkostninger de kommende år. Det anbefales oppgraderinger, samt løpende og periodiske vedlikeholdsoppgaver. Styret kommenterer at "økonomien til borettslaget er meget god etter at Husbanklånene er nedbetalt. Finansiering av vedlikehold, utskiftninger og oppgraderinger vil skje gjennom en kombinasjon av løpende drift og låneopptak. Det forventes ikke økning av felleskostnader som følge av tiltakene som skal skje i kommende 5-års periode. Beboerne anbefales å begrense oppussing av egne bad inntil kartlegging og planlegging for rør- og våtromsprosjekt varme og sanitær er utført. Det er sannsynligvis behov for oppgradering av rør-/våtrom innen en tiårsperiode." Mer om dette kan leses på borettslaget egen hjemmeside: http://sondreasgarden.herborvi.no

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for interne i borettslaget og medlemmer av OBOS. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

21.09.2020

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Dyrehold reguleres av husordensreglene. I henhold til punkt 4 skal erklæring om dyrehold forefinnes.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 86139296. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 881 786,-
Som sekundærbolig: kr 3 174 430,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader per dags dato utgjør kr 4 943,- per måned.
Herav:
Felleskostnader: kr 3 625,-
Fyring/varmtvann: kr 973,-
Kabel-TV: kr 345,-

Felleskostnadene inkluderer kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer vil utgjøre kr 4 993,- Endringen vil tre i kraft fra 01.11.2020. Årsaken er at prisen for kollektiv bredbånd øker fra kr 345,- per måned til kr 395,- fra oktober 2020.

Borettslaget har individuell måling av varme og varmtvann. Andelseierne betaler a-konto for fjernvarmen via husleieblanketten, og det foretas oppgjør en gang per år etter avlesning. Avregning skjer per 01.07. I forbindelse med flytting må Ista (tidl Viterra Energy Services AS) lese av målerne for varme/varmtvann. Ista kan kontaktes på telefon 22 88 59 00. A-konto-beløp for varme og varmtvann kan justeres og blir økt dersom andelseier har høyt forbruk med store etterkrav. Dette betyr at a-konto-beløp kan avvike fra tilsvarende leiligheter av samme størrelse siden beløpet er basert på eiers faktiske forbruk og blir endret for å tilsvare forbruket og unngå ubalanser i form at store etterkrav eller tilbakebetalinger.

Lånevilkår

Borettslaget har i dag ett annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 01.08.2020:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 1 671 302,- hvorav denne andel utgjør kr 6 641,-
Restløpetid: 12 år 2 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 2,05 %

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Kjøkkenventilatoren er en integrert del av ventilasjonsanlegget, og skal være av helt bestemt type. Montering av feil type ventilator kan resultere i skade som medfører erstatningsansvar. Ventilatorene skal være av type "Villavent".

Det har vært mus i leiligheten og musefeller er installert bak luke på bad. Det er utfordringer med skjeggkre i borettslaget. Det er observert i boligen og tiltak er gjort ved at det har blitt satt opp limfeller.

Det er utarbeidet en samlet plan for utbygging. Informasjon om utbyggingsmuligheter kan fås ved henvendelse til styret. Andelseiere som har bygget ut har selv ansvar for bygningsmessige feil/mangler i tilknytning til tilbygget.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Området er regulert til byggeområde for boliger, friområde, byggeområde for forretning og offentlig bygning/allmennyttige formål (bolig, ridehus, barnehage), mm.

Totale kostnader

2 990 000,- (Prisantydning)
6 641,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 996 641,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 012 026,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 04.04.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, energimerke og reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Oppdragsnummer

704200104