Bjønner`n 40 A

Tiltalende 3 roms leil. i 1 etasje. Solrike og barnevennlig omgivelser. Garasje medfølger. Kort vei til sjø og strand

Velkommen til Bjønner`n 40 A. 3 roms i 1 etg. Horisontaldelt tomansbolig.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 350 000

BRA / P-rom
77 m² / 73 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2919573267603 breddegrad, 10.4834761377663 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 400 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 350 000
Andel fellesgjeld kr 1 035 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 400 385
Felleskostnader kr 8 534 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 73 m²
Bruksareal (BRA) 77 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Bjønner`n 40 A
Kommune Tønsberg
Byggeår 2007
Energimerket Oransje D

Kontakt Lene for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Bjønner`n 40 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

En lys, tiltalende og innholdsrik leilighet i 1 etasje med solrik, nyere terrasse og tilhørende garasje. Attrraktivt og veletablert boligområde nær sjøen og nær avstand til både Skallevold- og Ringshaugstranden. Barnevennlig og rolig boligområde med gangavstand til bl.a. barnehage og barne- og ungdomsskole

Beliggenhet

Leiligheten ligger attraktivt, solrikt og barnevennlig til i Basbergrønningen med flott uteplass. Kort vei til både Skallevold- og Ringshaugstranden. Nær barnehage og barne- og ungdomsskole. 8 km til Tønsberg sentrum og ca. 4 km til Tolvsrød med ulike typer forretninger og ca. 4 km til Olsrød Park forretningssenter.

Bebyggelse

Brekkejordet borettslag består totalt av 24 boliger, hvor denne bolig, 3 roms leilighet ligger i 1. etasje i horisontaldelt tomannsbolig.

Adkomst

Fra Mamutkrysset (lysregulert kryss ved Kanalbroen i Tønsberg sentrum) følg Ringveien (311) og ta i første rundkjøring 1. avkjøring til høyre inn i Valløveien (311), dernest 1. avkjøring til høyre i andre rundkjøring og 2. avkjøring til høyre i tredje rundkjøring inn i Åsgårdstrandveien (311). Følg rett fram i lysregulert kryss (Presterødkrysset) og videre til rundkjøring og ta 2. avkjøring til høyre, videre til neste rundkjøring på Gauterød og ta 2. avkjøring til høyre, videre til neste rundkjøring ved Maxbo Ilebrekke og ta 2. avkjøring til høyre. Etter et lite stykke ta så Skallevoldveien til høyre og hold Rønningveien til høyre. Ta Bjønner`n som andre avkjøring til høyre, følg denne veien og du får nummer 40 A i enden av veien på venstre hånd.

Byggemåte

Boligen er oppført i tre. Etasjeskiller i betong.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje med mindre uteplass i forbindelse med inngangspartiet.

INNHOLD:
Gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Tilhørende utvendig bod på ca. 5,5 kvm med støpt dekke og innlagt lys. Tilhørende garasje med ny åpner montert i 2018/2019. Lys og stikkontakt .

Areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Standard

Velkommen til Bjønner`n 40 A, en innholdsrik, lys, velholdt og tiltalende leilighet med god innvendig standard. Det ble gjort endel oppgraderinger i forhold til standard når boligen i 2006, bla eikeparkett i hele leiligheten, dimmere i flere rom, gipstak og installert peis i stuen. Tidsriktige fargevalg på vegger.
På innsiden av inngangsdøren kommer man inn i gang som har varmekabler i gulv. Lyse og fine soverom som er utstyrt med garderobeskap. Tiltalende stue som er utstyrt med en vedovn som gir god og lun varme. Utgang fra stuen til usjenert, ny uteplass i 2018, som er på 25 m2. Noe overbygget tak og utelys. På terrassen er det fin ettermiddagsol. Egen hagedel av fellesarealene som denne leiligheten klipper og vedlikeholder. Persienner på vinduer. Gardinstang medfølger ikke.
Flislagt, pent bad/wc som er meget romslig. Varmekabler i gulv. Innredning med glatte hvite fronter, servant, speil med lysarmatur og sideskap. Dusj på vegg med dusjvegger. Det anbefales å sette inn dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Det er vindu på bad for utluftning. Det er skap med rør i rør, denne kan ikke låses.
Stort kjøkken med innredning som har glatte fronter. Flott spiseplass og stort vindu som gir godt lys. Avtrekksvifte. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet kan kjøpes hvis ønskelig. Lampe og gardinstang medfølger ikke.
Innvendig bod med sentralstøvsuger. Elfa hyller medfølger ikke.
Utvendig bod ved inngangsparti og garasje i rekke med elektrisk portåpner som medfølger leiligheten. Lagring under trapp med låsfunksjon.

Dette er kort fortalt en meget lys og hyggelig leilighet hvor man kan flytte rett inn.

Alle bygninger, samt garasjebygg i borettslaget ble utvendig malt i 2014-2015.

Følgende pkt har fått tilstandsgrad 2 av takstmann: ?Bad - Ikke benyttet klemring og slukmansjett

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og gang. Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming.

Tomten

Opparbeidet fellestomt med asfaltert adkomst til boligen og asfaltert adkomst til garasjer. Asfaltert fellesparkering/gjesteparkering.

Parkering

Tilhørende garasje med elektrisk portåpner som medfølger leiligheten

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Forretningsfører

OBOS avd. Tønsberg

Borettslaget

Brekkejordet

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Det skal alltid på forhånd søkes om tillatelse av husdyr, også om man har mistet et dyr og ønsker nytt.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i IF Skadeforsikring med polisenr 561638

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig:
kr 690 849
Som sekundærbolig:
kr 2 487 055

Felleskostnader

Kr 8 534,- pr mnd som inkl. renter og avdrag på felleslån, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, garasje, tv-anlegg, forretningsfører- og revisjonshonorar, styrehonorar, medlemskontingent på hovedeier og andre driftskostnader i borettslaget.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: kr 1 035 000,- pr 01.09.2020 / Andel formue: kr 41 182,- pr 31.12.2019

Lånevilkår

Brekkejordet borettslag har 2 lån, et i Husbanken og et i DNB Bank ASA.

Husbanken: Lånenr.: 11499894 1. Restsaldo: Kr 19 024 667,-. Restløpetid: 17 år og 4 mnd. Terminer pr. år: 2. Avdragsfrihet: Nei. Type lån: Annuitetslån. Fast rente frem til 01.04.2024. Rentesats 2,11%. Restsaldo for nærværende andel pr. 01.09.2020: Kr 847 121-.Kapitalkostnader for nåværende andel kr 4 910,-

DNB Bank ASA: Lånenr.: 1211.40.28108. Restsaldo: Kr 4 209 044,-. Restløpetid: 17 år og 4 mnd. Terminer pr. år: 4. Avdragsfrihet: Nei. Type lån: Annuitetslån. Flytende rente. Rentesats 2,35%. Restsaldo for nærværende andel pr. 01.09.2020: Kr 187 416,-.Kapitalkostnader for nåværende andel kr 1 104,-
Kapitalkostnadene blir avregnet hvert halvår.

OBOS gjør oppmerksom på at det kan være mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr. dags dato.
Sum andel fellesgjeld (kun lån) er avrundet opp til nærmeste hele tusen.

Dagens felleskostnad kr 8 534,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnad kr 2 541,-
Finanskostnad lån kr 5 993,-

Det er ikke IN-ordning i borettslaget. IN-ordning er en individuell nedbetalingsordning, som gjør at andelseier har mulighet til å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld ved hovedforfall på lån(ene).Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse

Utleie

Det er ingen utleieenhet i denne leiligheten. Ved utleie av leiligheten må det søkes om til borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Tomteareal oppgitt i salgsoppgaven er større enn oppgitt, da det oppgitte tomteareal 1098 kvm kun gjelder der følgende bygninger ligger på gnr 89 bnr 247. Tomteareal på øvrige bruksnummer i Brekkejordet Borettslag er ikke oppgitt og kommer i tillegg til det oppgitte areal.

Det er utført tilsyn med fyringsanlegget av Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS. Det forligger ingen pålegg. Siste feiebesøk ble utført 28.11.2017.

Trampoline er ikke tillatt

Borettslaget har revidert sine husordensregler i januar 2020. Disse fås hos megler.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende (kommuneplan 22.05.2019). Eiendommen ligger i et uregulert område. Eiendommen omfattes eller en del av eiendommen omfattes av bebyggelsesplan etter eldre PBL: Basbergrønningen nord felt c6B, c7B, c8B, c8A med planid 56008-B1 (22.09.1999). Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen eller planforslag som berører eiendommen.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 350 000,- (Prisantydning)
1 035 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 385 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 400 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 14.09.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selger egenerklæringskjema og tilstandsrapport for bolig. Husordensregler, vedtekter, protokoll og innkalling til siste generalforsamling, årsberetning, regnskap/budsjett inkl. revisors beretning, orientering om borettslagets drift og orientering om løsøre og tilbehør fåes ved henvendelse til megler, er lagt ut på nettsteder.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Lene Lian

Oppdragsnummer

712200128