Bedriftsveien 1B

Lys og fin 3-roms leilighet sentralt beliggende på Ørebekk. Enkel adkomst, heis og garasjeplass

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 900 000

BRA / P-rom
65 m² / 65 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2277689930326 breddegrad, 10.9115103873212 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 034 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 900 000
Andel fellesgjeld kr 126 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 3 034 060
Felleskostnader kr 3 294 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 65 m²
Bruksareal (BRA) 65 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Bedriftsveien 1B
Kommune Fredrikstad
Byggeår 2008
Energimerket Rød D

Nabolagsprofil, Bedriftsveien 1B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Bedriftsveien 1B er en lys og trivelig leilighet med enkel adkomst fra bakkeplan i 1. etasje. Leiligheten har en romslig og god planløsning med blant annet en åpen stue og kjøkkenløsning, 2 soverom og en flott platting. I tillegg medfølger det parkeringsplass i felles garasjeanlegg og heis.

Leiligheten har en sentral og populær beliggenhet på Ørebekk. I umiddelbar nærhet finnes et stort utvalg forretninger samt leger, fysioterapeuter og dessuten kommunedelens base for hjemmebaserte tjenester. Det er en rekke dagligvarebutikker, apotek og andre fasiliteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kort avstand til Gressvik sentrum med ytterligere handels- og servicetilbud samt næringsvirksomhet.

Området:
Det er lagt stor vekt på å skape et godt bomiljø for den voksne kjøpegruppen. Her kan du nyte elveutsikten med det livet som rører seg på elva, lese avisen på en av de grønne uteplassene på gårdsplassen eller rett og slett nyte livet på en benk langs elva. Mellom leilighetene og vannet er det en idyllisk gangvei som slynger seg gjennom sivbeltet langs elven. Mellom bebyggelsen er det opparbeidet grønne lunger sammen med de bilfrie internveiene. Her kan man møte naboene og slå av en hyggelig prat.

Nærområdet:
I umiddelbar nærhet finnes et stort utvalg forretninger samt leger, fysioterapeuter og dessuten kommunedelens base for hjemmebaserte tjenester. I tillegg er det kort avstand til Gressvik sentrum med ytterligere handels- og servicetilbud samt næringsvirksomhet. Fra Ørebekk er det forbindelse med lokalbuss til Fredrikstad sentrum, samt forbindelse mot Oslo og Gardermoen med Timeekspressen og Flybussekspressen. Fra Bruket på Gressvik kjører også byfergen til Fredrikstad sentrum og videre til Gamlebyen via Smertu. Byfergene er gratis med avganger hvert 20. minutt på dagtid hele uken. Over Seutelva er det også gang- og sykkelbro over til Fjeldberg, noe som gjør at du slipper å ta omveien om Ørebekk når du skal gå eller sykle til byen.

Fra Ørebekkstranda har man også et flott utgangspunkt til Onsøys mangfoldige natur med gode turmuligheter, fine badeplasser og en fantastisk skjærgård.

Den omkringliggende bebyggelsen består av ene- og tomannsboliger samt næringsbygg i tillegg til blokkbebyggelse.

Se kartskisse. Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra OBOS Eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på visningsdagen.

Bygget er fundamentert på støpt såle på oppfylte masser. Yttervegger er betong elementer/bindingsverk som er forblendet med plater/panel. Det er vinduer med isolerglass. Innvendig vegger er oppført i bindingsverk. Etasjeskiller av betongelementer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med takpapp/folie. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann Frank Feldt den 03.01.2020. For ytterligere opplysninger om byggemåte se denne.

Leiligheten ligger på bakkeplan og inneholder:
Entré, gang, bad, stue med direkte utgang, kjøkken med spiseplass og 2 soverom.

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens primærrom består av:
Entré, gang, bad, stue med direkte utgang, kjøkken med spiseplass og 2 soverom.

Gulv: Parkett og fliser
Vegg: Malt tapet/strie og fliser på bad
Himling: Malte flater

Vindfang:
En lys gang med en praktisk skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøyet. Det er varmekabler i gulvet.

Kjøkken:
Leiligheten har et lyst og fint kjøkken fra Sigdal med hvite profilerte fronter. Innredningen har godt med skap- og skuffeplass. Det er plass for frittstående hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte med direkte avkast. Det er plass til en hyggelig spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenkroken er delvis åpen mot stue som skaper en sosial atmosfære i leiligheten.

Stue:
Stuen er lys og trivelig med plass til en fin sofagruppe. Det er direkte utgang til en romslig platting på bakkeplan. Store vindusflater og skyvedør som skaper rikelig med lys i rommet.

Bad:
Badet er flislagt på gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Rommet er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med underskap, samt opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil.

Soverom:
Begge soverommene er av god størrelse. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe med speilfront og fint plass til dobbeltseng. Soverom nr. 2 er et fint gjesterom eller eventuelt kontor.

Heis i bygget
Automatisk portåpner til garasjeanlegget
Automatsikringer
Skyvedørsgarderober
Automatisk brannvarslingsystem
Moderne porttelefon
VVB på 120 liter

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på badet og i entré.
Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Eiet fellestomt på 4173m². Tomten er pent opparbeidet fellesareal med gressplen og beplantning, hellelagt inngangspartiet og asfalterte adkomstveier og gangstier mellom bebyggelsen. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Det medfølger garasjeplass i garasjeanlegg med adkomst til leilighetsplan fra heis. Borettslaget har en felles parkering, men fortrinnsvis skal garasjeplassen benyttes. Internveiene er bilfrie og kun nødvendig nyttekjøring er tillatt.

Offentlig tilknyttet.

OBOS Østfold

Boligen er tilknyttet Ørebekkstranda borettslag som består av 63 leiligheter - alle med livsløpsstandard. Til hver bolig medfølger det bruksrett til en garasjeplass og bod. Felles inngangsdør som kan betjenes fra boligen med porttelefon. På øvre del av tomten ligger parkeringsanlegget, delvis under bakken, og herfra går det heis til alle etasjer. Det er det lagt stor vekt på bomiljøet, og at borettslaget skal være et trygt og attraktivt sted å bo. Borettslaget har ikke vaktmester, men har inngått avtale med ulike firma i forhold til renhold av fellesarealer, snørydding og plenklipping.

Det er inngått avtale med Telenor (tidl. Canal Digital) ifbm. bredbånd og tv. Alt utstyr som inngår i avtalen skal følge boligen.
Borettslaget har et fellesrom som beboerne kan leie for selskaper ol. Det inviteres jevnlig til samlinger i fellesrommet der det serveres kaffe og kaker og man kan hygge seg sammen med naboene og bli kjent.

Styrets arbeid:
Vedlikehold av utelys, kontroll av brannanlegget, kontroll av el-.anlegg, nye rør og vedlikehold av tette rør i 2A. Kontroll av utvendig tak, utbedring av fall pa takrenne osv.

Vedlikehold som er gjort:
2014: Service takvifter - ventilasjosnrens
2014: Dørautomatikk-system
2014: Nytt porttelefonanlegg
2015-2016: Nytt brannvarslingsanlegg - seriekoblet.
2015-2016: Utsmykking og møblering av trapperom
2017: Service på VELFAC vnduer 61 stk

Borettslagets økonomi:
Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 3.047.604,-. Innkrevde felleskostnader er kr 2.127.156,- og i tråd med budsjett. Kapitalkostnader er under budsjett og skyldes nedbetaling av IN-lån i 2018 samt desember 2017. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 2.055.451,-. Dette var kr 16.059,. lavere enn budsjettert. Ved inngangen til 2018 hadde borettslaget kr 1.403.695,- i disponible midler. Årets resultat var på kr. 961.064,-.

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

21.01.2020

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting

Det er tillatt med katt og hund under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold, i hht husordensreglene.

Bygningen er forsikret av borettslaget gjennom If Skadeforsikring med polisenr. 1292231.

Kr. 652.822,- som primærbolig og kr. 2.350.159,- som sekundærbolig for inntektsåret 2018. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar) , og ca. 84 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

3 294,- pr Mnd
Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, kabel-tv og bredbånd, garasjeplass og øvrige driftsutgifter.

Andel fellesgjeld pr.03.12.2019 er kr. 126.000,- (avrundet til nærmeste hele tusen). Borettslaget har IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Borrettslaget har følgende lån:
Eika lånenr.2000105255 , annuitetslån med restsaldo: 13.514.266,-. Restløpetid: 18 år og 7 mnd. Terminer: 12 pr år, flytende rente med 2,95 % pr. 03.12.19.
Eika lånenr. 152105254, annuitetslån med restsaldo: 874.039,-. Restløpetid: 20 år og 11 mnd. Terminer: 12 pr år, flytende rente med 2,95 % pr. 03.12.19.

Forretningsfører kan ha mottatt varsel om endringer eller nye lån som ikke iverksettes pr. dags dato.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Det foreligger ferdigattest, datert 03.04.2014.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

1994/11619-5/86 Bestemmelse iflg. skjøte 21.10.1994
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Boligen er omfattet av kommuneplanen for Fredrikstad byområde 2011-2023, med reguleringsplan nr 509, Storveien 5-9 01.04.2004, med tilknyttet reguleringsbestemmelser. Eiendommen er regulert til Blokkbebyggelse og felles grøntareal.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

2 900 000,- (Prisantydning)
126 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 026 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 034 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Söderberg & Partners AS

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerke D og oppvarmingskarakter rød.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 14.01.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Takst, egenerklæringsskjema, energiattest forside, ferdigattest og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Eiendomsmegler Marius Magnussen

710190267