Atriumsveien 40

Pent og velholdt rekkehus i rolige omgivelser | innholdsrik bolig med solrike uteplasser | Garasje

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 800 000

BRA / P-rom
115 m² / 91 m²

Boligtype
Rekkehus/småhus

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2094432270559 breddegrad, 10.988084127194 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 881 570

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 800 000
Omkostninger kr 81 570
Totalpris kr 2 881 570
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 91 m²
Bruksareal (BRA) 115 m²
Eierform Selveier
Boligtype Rekkehus/småhus
Adresse Atriumsveien 40
Kommune Fredrikstad
Byggeår 1968
Energimerket Gul F

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende verdivurdering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beskrivelse

Innholdsrikt og pent rekkehus i et barnevennlig og rolig boligområde på Lilleby/ Begby i Fredrikstad.
Boligen har en spennende planløsning over 5 halvplan som gir god takhøyde og en fin romfølelse. Store vinduer på begge sider av boligen gir godt med naturlig lys og innvendige overflater er malt i lyse og tidsriktige farger. Det er fine uteplasser på begge sider av boligen som gir gode lys- og solforhold gjennom hele dagen. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og det er gjennomført diverse oppussing og oppgraderinger i senere tid.
Det medfølger garasje i felles garasjerekke.

Beliggenhet

Atriumsveien 40 ligger på Begby / Lilleby på østiden i Fredriktad - på et boligfelt i hovedsak bestående av rekkehus og atriumshus med pent opparbeidede uteområder. Området er rolig og barnevennlig med lekemuligheter for de mindre er rett utenfor døren
Området ligger ligger sentralt til på østsiden med kort avstand til de fleste nødvendigheter. Kort vei til barnehage og skole samt Rema daglivareforretning bare noen hundre meter unna boligen. Nærmeste handlesenter har du på Brotorget med Rema, Kiwi, Biltema, apotek, bakeriutsalg og vinmonopol. Her finnes også flere andre servicefunksjoner som f.eks. frisør og hudpleie.
Begby senter og Østsiden Storsenter ligger også bare en kort kjøretur unna, med dagligvare, blomsterforretning, klesforretning og diverse andre butikker.
Området ligger fint til for deg som ønsker nærhet til marka og fine turområder. Med kort vei til både Glommastien, turstier og lysløype i Østsidenmarka finnes fine turmuligheter hele året gjennom både til fots, med sykkel og på ski. På Østsiden er det forøvrig gode muligheter fritidsaktiviteter med bl.a Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter og Kong Fredrik II golfbane.

Det er gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum med busstopp like ved, men også til Sarpsborg via Glommaringen som har stopp ved rv. 111, som ligger noen minutters gange boligen. Her har du tilgang til distriktets beste busstilbud med hyppige avganger. Det er gang- og sykkelsti hele veien ned til Gamlebyen med kaféer, butikker og kulturtilbud og fra fergestedet i Gamlebyen går det gratis ferge over til Vestsiden hvor jernbanestasjonen ligger i umiddelbar nærhet.
Til Fredrikstad sentrum er det ca. 5 km og lett adkomst til E6, med tilknytning til sykehuset på Kalnes, Oslo, svenskegrensen og øvrige byer i Østfold/Viken.

Bebyggelse

Området har spredt bebyggelse med leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstad brua og følg Haldenveien mot Begby. Etter drøye 3 km ta til venstre inn på Atriumsveien og hold venstre inn på parkeringsplassen.
Boligen er merket med til salgs skilt fra OBOS Eiendomsmeglere og det vil bli skiltet ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte

Rekkehus bygget i 1968. Bygningen antas fundamentert med betong til stedlige masser/leiregrunn. Grunnmur av betong/blokker. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med bindingsverk av tre, utvendig kledd med trekledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, skråtak takform, tekket med asfalttakbelegg e.l. (ikke besiktiget).
For ytterligere informasjon vises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

Innhold

Boligen er over 5 halvplan og inneholder:
Kjeller: Vaskerom/bod, gang og bad
U.etg: Gang og soverom
1. etg: Gang, spiseplass og kjøkken
2. etg: Stue og innebygd balkong
3. etg: Soverom og garderobe

Areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 115 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Generelt:
Innholdsrikt og pent rekkehus i et barnevennlig og rolig boligområde på Lilleby/ Begby i Fredrikstad. Boligen har en spennende planløsning over 5 halvplan som gir god takhøyde og en fin romfølelse. Store vinduer på begge sider av boligen gir godt med naturlig lys og innvendige overflater er malt i lyse og tidsriktige farger. Det er fine uteplasser på begge sider av boligen som gir gode lys- og solforhold gjennom hele dagen. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt det er gjennomført diverse oppussing og oppgraderinger i senere tid, og det kan nevnes b.la:
I 2018 ble det utført oppussing av innvendige overflater på soverom i 2.etg. og oppussing av soverom i u. etg. inkludert fjerning av vegg for å lage et større rom. Varmepumpe og nye panelovner ble installert, avtrekksvifte skiftet ut, og det ble utført oppgraderinger av sikringskap og deler av det elektriske anlegget. Utvendig ble det bygget stor terrasseplatting i hagen og hele boligen ble malt utvendig.
I 2019 ble montert nye vinduer og balkongdør i stuen, etterisolert og skiftet kledning på stuevegg og skiftet takplater på balkongen. Varmtvannsbereder ble skiftet ut og det ble montert ny pipehatt. Bod i kjeller ble innredet med hyller og lagringsplass.
Platting ved inngangsparti ble bygget ny i 2020, og det ble på samme tid satt opp levegger på uteplass samt montert nytt tak med downlight over inngangspartiet. Det ble også utført overflateoppussing av entré og gang.
Kjøkken ble pusset opp av forrige eier ca 2012

Entre:
Entréen er lys og trivelig med plass for sko og klesoppheng. Herfra kommer man inn i kjøkkendelen og videre opp til stuedelen, eller ned til bad og vaskerom via trapp.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en åpen løsning til spiseplassen og mot stuen. Kjøkkenet er godt utnyttet med god benk- og skapplass og har innredning med hvite profilerte fronter og heltre benkeplate. Intergrerte komfyr og induksjonstopp og frittstående oppvaskmasking og kjøleskap. Kitchenboard og belysning mellom benk- og overskap. Ventilator over kokeplass.
Vinduer over kjøkkenbenken ut mot gaten gir fint gjennomlys i kjøkken og stue.

Stue:
Lys og pen stue med åpen himling og god takhøyde som gir en fin romfølelse. Her er det montert varmepumpe og en peisovn som varmer godt, og det er store vinduer som gir mye naturlig lys. Fra stuen er direkte adkomst til vestvendt og innglasset balkong med fint utsyn over nærområdet.
Fra stuen er det også adkomst via trapp til det ene soverommet. Utenfor dette rommet er det et lite repos med mulighet for en liten arbeidsplass.

Uteplass / balkong
Boligen har uteplasser på begge sider av boligen som gir muligheter for sol dagen igjennom. Ved inngangspartiet har man en trivelig platting med formiddagssol og plass for en liten sittegruppe.
På baksiden av boligen finnes en en stor terrasseplatting med god plass for møblering av både sittegruppe, spisebord og paviljong. Vestvendt med gode solforhold, samtidig som levegger og vegetasjon gjør området skjermet og usjenert i sommerhalvåret.
Boligen har også en vestvendt balkong med adkomst fra stuen, Balkongen er overbygget med tak og er innglasset med skyvbare felt. Herfra er det fint utsyn mot nærmiljøet og siden balkongen er innglasset fungerer den fint som et uterom fra tidlig vår til sen høst.

Bad/wc:
Pent og romslig bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med badekar, dusjhjørne, moderne servantinnredning med speil, høyskap og wc.
Mekanisk avtrekk.

Soverom:
Boligen har 2 soverom, hvor hovedsoverom ligger i boligens nederste plan mens det andre er i boligens høyeste plan.
Soverommet som er beliggende i boligens høyeste plan har en god størrelse, og her har man en en praktisk bod i tilknytning som kan benyttes som garderoberom.
Hovedsoverom ligger i boligens nedre plan og er romslig med god plass for dobbeltseng og med en stor skyvedørsgarderobe. Herfra har man også adkomst til flott uteplass bak huset.

Hovedsoverommet på nedre plan var opprinnelig to soverom. Dette er noe som eventuelt kan tilbakeføres med forholdsvis enkle grep.

Bod/vaskerom:
I kjelleren, ved siden av badet finnes et kombinert bod og vaskerom. Vaskerom har opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel med praktisk benk for oppbevaring. Her finnes også en utslagsvask og varmtvannsbereder er montert her.
Boden er praktisk og godt uttnyttet med skap og hyller og det er også plass til f.eks en ektra fryser og kjøleskap.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport:
- Grunn og fundamenter: Utforede trevegger i underetasjen / utforede grunnmursvegger anses å være risikokonstruksjon med tanke på skjulte feil og/eller mangler. Anbefales installasjon av inspeksjonsluker på utsatte steder for å lettere kontrollere evt. avvik. Tilstandsgraden satt av hensyn til alder og klassifisering av konstruksjonen.
- Drenering: I hovedsak grunnet alder
- Yttervegger: I hovedsak grunnet alder
-Bad: overflater på gulv og vegger. I hovedsak grunnet alder.

Se for øvrig tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

Utstyr

Varmepumpe
Peisovn
Skyvedørsgarderobe
Automatsikringer

Oppvarming

Elektrisitet og ved. Varmepumpe og vedovn i stue og varmekabler på bad. Ellers oppvarming via panelovner.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Festet tomt på ca. 102 kvm. Tomten er opparbeidet med heller, terrasseplatting både på fremsiden og baksiden av boligen, samt beplantning og hekk/busker. Store fellesarealer som består av parkeringsplass, gressplener og lekeplass.
Festekontrakt ble inngått i 1968 og løper over 125 år. Festeavgiften reguleres hvert 10. år iht. konsumprisindeks. Neste regulering i 2028. Festeavgift er kr 2.428,- pr. år og betales gjennom kommunale avgifter.
Grunnerier er Fredrikstad kommune

Kopi av festekontrakt og brev med informasjon fra bortfester ligger vedlagt salgsoppgaven.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles garasjerekke.
I tillegg er det utvendig parkering som er fordelt på alle enhetene, samt gjesteparkering.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 15 312 pr. år. pr 2021.
Eiendomsskatt og festeavgift er inkludert i de kommunale avgiftene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Fredrikstad kommune opplyser at de ved gjennomgang av sitt arkiv ikke kan finne noen midlertidig brukstillatelse / ferdigattest for eiendommen.

Utleie

Boligen er registert med én godkjent boenhet

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det er et generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.
Eier av boligen er pliktet til å være medlem av Lilleby velforening. Dette koster ca. kr. 5.700,- pr år og er inkludert kabel-tv.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Dagboknr. 401075, tgl. 04.06.1968 - Festekontrakt-Vilkår. Festetid 125 år.
Dagboknr. 401075, tgl. 04.06.1968 - Bestemmelse om veg.

Kopi av festekontrakt ligger vedlagt salgsoppgaven.
Grunnboksutskrift for eiendommen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger i et uregulert omårde og omfattes av:
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032. Formål: Bebyggelse og anlegg.

Totale kostnader

2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
81 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 881 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 06.04.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, festekontrakt, brev med informasjon fra bortfester, informasjon kommune.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og salgsoppgaven og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Søland

Oppdragsnummer

710200281