Ammerudveien 70

Lekker og moderne 3-roms med flott utsikt - Nytt delikat kjøkken/bad - KUN TG1 - Fyring og varmtvann inkl!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 350 000

BRA / P-rom
81 m² / 74 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9659317197844 breddegrad, 10.8692074109778 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 741 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 350 000
Andel fellesgjeld kr 376 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 3 741 554
Felleskostnader kr 5 284 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 74 m²
Bruksareal (BRA) 81 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Ammerudveien 70
Kommune Oslo
Byggeår 1967
Energimerket Lys grønn F

Kontakt Houssam for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nabolagsprofil, Ammerudveien 70

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

OBOS Eiendomsmeglere ved Houssam Zrelli har gleden av å presentere en lekker og moderne 3-roms med flott utsikt. Velkommen til denne flotte leiligheten beliggende høyt og fritt og med en deilig balkong. Leiligheten er moderne oppusset i 2020 med et delikat kjøkken og alle overflater. Videre er også baderommet og den separate wcen oppusset i regi av borettslaget.

På Ammerud er det godt å bo, og lett å trives. Her bor man skjermet med marka rett i nærheten - samtidig er veien til Oslo sentrum meget kort!

Kort fortalt:
- Totalt modernisert leilighet
-Bad i regi av borettslaget
-Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene
-Stor balkong med flott utsikt
-Sovealkove som fungerer som soverom
-Praktisk bod, samt kjellerbod
-Automatsikringer
-Kort vei til offentlig kommunikasjon
-Flytt rett inn!

Beliggenhet

Ammerudveien 70 ligger i flotte omgivelser i et veldrevet borettslag. I nærområdet finnes flere fastleger, skoler alle trinn, barnehager, idrettsanlegg, tennisbane, svømmehall på Romsås og Nordtvetbad på Kalbakken og flere treningssentre.

I nærheten finner man også Grorud senter som har en rekke butikker som blant annet frisør, apotek, Meny og vinmonopol. Større sentre som Stovner senter og Linderud senter er kun en kort kjøretur unna.

Borettslaget har pent opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte/hellebelagte gangarealer. Lekeplass og sittegrupper på fellesareal. Meget barnevennlig område som er skjermet innenfor borettslagets område.

For den turglade er det fine turmuligheter i nærområdet: populære Lillomarka byr på en rekke rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med sine populære ski- og lysløyper. Ved Apalløkka på Ammerud ligger badevannet Vesletjern, og den populære badeplassen Steinbruvann ligger midt mellom Grorud og Ammerud.

Ellers har man nylig opparbeidede Grorudparken, som starter ved Groruddammen og går nedover lang Alnaelva. Grorudparken er like stor som Frognerparken, og her finner man sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker.

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Oppvarming

Oppvarming og varmtvann via sentralanlegg og er inkludert i felleskostnaden.

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplasser og sittegrupper, gressplener, trær, variert beplantning samt naturtomt.
Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Mulighet for leie av biloppstillingsplass eller garasjeplass som leies ut av styret. I tillegg er det etablert EL-bilplasser.
Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.01.2021

Styregodkjennelse

Styregodkjenning av ny eier kreves.

Felleskostnader

5 284,- pr Mnd
Drift og vedlikehold, varmtvann og fyring, kabel-tv med internett, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles eiendomsforsikring, vedlikehold av fellesarealer, mm.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Fellesformue er kr. 50.374,- pr. 31.12.2019

Lånevilkår

Borettslaget har totalt 3 lån.

OBBK01-98207698563
Annuitetslån med 12 terminer pr. år
Flytende rente på 1,50%
Restsaldo: 21.263.122,-
Restløpetid: 18 år.
Restsaldo på andelen: 76.990,-

OBBK02-98207698636
Annuitetslån med 12 terminer pr. år
Flytende rente på 1,50%
Restsaldo: 19.872.895,-
Restløpetid: 9 år og 11 mnd.
Restsaldo på andelen: 71.956,-

OBOS04-98207698571
Annuitetslån med 12 terminer pr. år
Flytende rente på 1,50%
Restsaldo: 62.612.906,-
Restløpetid: 34 år og 10 mnd.
Restsaldo på andelen: 226.711,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode, samt følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Garantiordning

Veldrevet borettslag med en garantiordning av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ammerudveien 50-70 - Boligblokk - Ferdigattest - 1971
Ammerudveien 50-70 - Bruksendring av fellesareal til nye boenheter - Ferdigattest - 2018
Ammerudveien 50-70 - Fasadeendring mm - Ferdigattest - 1997
Ammerudveien 50-70 - Inngl balkonger - Approbasjon + henleggelse - 1993
Ammerudveien 50-70 - Modernisering av bad - Ferdigattest - 2017

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 350 000,- (Prisantydning)
376 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 726 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 741 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 16.01.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Årsberetning, protokoller, vedtekter, husordensregler, reguleringskart og ferdigattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Houssam Ben Zrelli

Oppdragsnummer

703200288
Til toppen