Fotografi av en dame med rød bluse i Nærkontoret fra OBOS

Vil du være med å teste kortreist jobbing?

Nå inviterer vi OBOS-medlemmer til å være med. Har du lyst på en litt enklere og mer fleksibel jobbhverdag? Da kan nyheten Nærkontoret fra OBOS være noe for deg. Les videre, og finn ut hvordan du kan være en av de første medlemmene som får prøve ut en ny hybrid arbeidshverdag.

Bor du i nærheten av Lambertseter, Kværnerbyen eller Vollebekk? Har du, noen dager i uken, behov for ekstra arbeidsro eller fleksibilitet for å få hverdagen til å gå opp? Er du OBOS-medlem? Da har vi en god nyhet til deg. 

Nærkontoret er en helt ny tjeneste, utviklet av oss i OBOS. Kort fortalt flytter vi kontorpulten nærmere der folk bor, slik at du kan jobbe smartere og hakket mer effektivt. Bestill deg et sted å jobbe ved behov, og sikre arbeidsro de dagene hjemmekontoret blir litt for trangt og du ikke har behov for å reise til kontoret.

Alt du trenger for å jobbe effektivt

Nærkontoret er noe vi i OBOS har stor tro på. Vi er nå igang med å bygge opp et nettverk av gode kontorplasser og møterom der folk lever og bor.

– Målet er ikke å erstatte kontoret, men å tilby et en tjeneste som legger til rette for en hybrid arbeidshverdag, sier Espen A. Lindkjølen, daglig leder i Nærkontoret.

– Nærkontoret passer når du trenger miljøforandring og litt mer komfortable fasiliteter enn kjøkkenbordet, eller om du har en dag fylt med digitale møter og trenger et stille sted å gjennomføre dem. 

På Nærkontoret finnes alt du trenger for en effektiv og komfortabel arbeidsdag, som gratis kaffe, heve-senke-pulter, en god kontorstol, møterom og raskt internett.

Fotografi av fellesområde ved Nærkontoret fra OBOS

Nå kan du teste Nærkontoret – helt gratis!

Nærkontoret er en pilot. Det vil si at en håndfull utvalgte bedrifter og OBOS-medlemmer skal være med på å teste løsningen gjennom de neste månedene, og gi tilbakemelding på hvordan Nærkontorene faktisk fungerer. 

I OBOS liker vi å teste nye ting som kan gjøre livet enklere for deg som er OBOS-medlem, og Nærkontoret er en slik nyhet. Nå håper vi å få med oss OBOS-medlemmer til å prøve Nærkontorene, forklarer Espen Lindkjølen.

I prøveperioden vil du få tilgang til Nærkontoret på Vollebekk, Lambertseter og i Kværnerbyen i Oslo. Etter hvert vil tilbudet kunne utvides til å gjelde flere Nærkontor. I framtiden er planen å tilby Nærkontoret som et fast medlemstilbud, eksklusivt for alle OBOS-medlemmer.

Tre gode grunner til å teste Nærkontoret

1. Få mer fleksibilitet

Tilgang til gode kontorfasiliteter i nærheten av der du bor, vil gjøre deg mer fleksibel i hverdagen. Du kommer deg vekk fra kjøkkenstolen og oppvaskkummen, samtidig som du slipper å bruke tid og penger på å reise fram og tilbake fra jobb. Nærkontoret er selvbetjent og enkelt å bruke, akkurat når det passer deg.

2. Ta med deg det beste fra hjemmekontoret

Er du en av mange som opplevde å bli mer produktiv på hjemmekontoret under pandemien? Flere arbeidsgivere åpner nå for at ansatte kan fortsette å jobbe mer hjemmefra. Samtidig har vi lært at hjemmekontoret kan by på utfordringer, særlig hvis leiligheten blir trang, kontormøblene lite ergonomiske, og familiemedlemmene litt for høylytte. Nærkontoret er perfekt for deg som noen dager helst vil jobbe utenfor kontoret – og utenfor hjemmet.

3. Bidra til et levende nabolag

For å øke trivselen i området hvor du bor, er et variert tilbud av tjenester og aktiviteter en berikelse. Et levende nabolag som passer for forskjellige mennesker i ulike aldre og livssituasjoner er et stort pluss. Nærkontoret bidrar positivt i byutviklingen ved å forenkle hverdagen for innbyggerne og skape liv mellom husene.