Illustrasjon av Nærkontoret på Lambertseter

Våre samarbeidspartnere

Nærkontoret er en helt ny tjeneste fra OBOS hvor vi har vi tilknyttet oss samarbeidspartnerne med stor grad av innovasjon, kreativitet og nytenkning slik at vi kan tilby de beste løsningene for våre brukere.

GoGood leverer interiørløsningene

Fordi overforbruk er den største årsaken til klimaendringer, står samarbeidet med gründerne i det norske oppstartsselskapet GoGood sentralt for oss. GoGood skreddersyr interiørløsninger, setter sammen bærekraftige møbler og installerer dem med et ombrukssystem som gjør det enkelt å ta vare på, ombruke og bytte ut møbler når behovene på arbeidsplassen endrer seg. Samarbeidet med GoGood sørger for miljøriktig og god innredning av nærkontorene.

Unloc leverer OBOS-nøkkelen: samler nøkkelknippet på mobilen.  

Unloc er samarbeidspartner på adgangssystemet vi bruker på Nærkontoret. De leverer digitale nøkler til nærkontorene slik at brukerne enkelt kan låse seg inn i bygget.  

OBOS-nøkkelen er allerede et produkt mange medlemmer har i eget borettslag, og nå kan samme app brukes for tilgang til Nærkontoret. Med et enkelt klikk på telefonen er du inne på kontorpulten.

Sammen med Unloc tilrettelegger OBOS også for medlemmer som ønsker mobile nøkler til sitt eget sameie/borettslag. Både oppgangsdør, garasjeport, andre fellesdører og egen leilighetsdør kan samles i appen.

NoA Consulting bidrar med utvikling, testing og realisering

For å utvikle, teste og realisere ideen om fremtidens arbeidsplass, har vi samarbeidet tett med gjengen i NoA Consulting. Sammen med NoA Consulting jobbet vi frem Nærkontoret med fokus på smart utnyttelse av førsteetasjelokaler der folk bor, som et viktig initiativ for å gi økt verdi tilbake til medlemmene og liv mellom husene, og som et tilsvar på den nye hybride arbeidshverdagen. Ja, rett og slett bidra til en mer bærekraftig hverdag.

I tillegg til disse samarbeider vi med flere gode venner som hjelper oss å levere alle tjenestene på Nærkontoret som: Blender, Homeworks og Nord Kaffe.

Vil du prøve et nærkontor der du bor?

Kunne Nærkontoret vært noe for deg, eller medarbeiderne i din bedrift? Fyll ut dette skjemaet, så sender vi deg mer informasjon.

Eller trenger ditt OBOS-borettslag et sted å ha styremøter? Finn mer informasjon til borettslagstyrer.