Hvor finner du oss?

Nærkontoret er en nyutviklet tjeneste fra OBOS med et nettverk av kontorplasser i nærheten av der folk bor. I motsetning til co-working aktører, er vi plassert i en rekke nabolag og innfartsårer utenfor Oslo sentrum. Dette gjør vi fordi vi ønsker å flytte kontoret nærmere deg slik at flere kan oppleve kortreist jobbing.

Nærkontoret har mye av det du kanskje mangler på hjemmekontoret – tilpasset lys, varme, en profesjonell pult og en stol du kan regulere høyden på. Som OBOS-medlem kan du kjøpe tilgang til å bruke nærkontorene i Kværnerbyen, på Vollebekk, Lambertseter, Ulven og Fornebu.

Felles for våre nærkontor

På alle nærkontorene finner du store hev/senk-pulter, og noen mindre pulter uten hev/senk, for de som ikke trenger så mye plass. De fleste av pultene har skjerm du kan koble deg på. Alle pultene har gode kontorstoler. Alle nærkontorene har møterom som må reserveres, og telefonbokser for kortere samtaler.

Det viktig at du bidrar til å holde det rolig og rent på våre nærkontor, vi ber deg derfor om å lese godt gjennom trivselsreglene.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi jobber hele tiden for å utvikle Nærkontoret, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Innspillene vi får fra brukerne våre er med å forme fremtidens Nærkontor.