Fotografi av en mann som jobber på OBOS Nærkontor

Nærkontoret for bedrifter

Vil du også tilby dine ansatte en fleksibel hverdag, en god balanse mellom arbeid og fritid? Nærkontoret er gode kontorfasiliteter nær der folk bor.

Nå kan bedriften din abonnere på plasser. Alle ansatte i bedriften kan fritt benytte Nærkontoret når de trenger mer fleksibilitet i hverdagen. Nærkontoret erstatter ikke hovedkontoret. Det er et supplement til hovedkontoret og et alternativ til hjemmekontoret. Her betaler du for størrelsen på bedriften, basert på antall ansatte.

Bare gode fordeler

Delikate farger og interiør møter deg på Nærkontoret på Vollebekk.

Slik fungerer det

 1. Illustrasjon av en smart-telefon

  Registrering og aktivering

  Arbeidsgiver registrerer ansatte som skal ha tilgang med navn og telefonnummer hos Orbit Technology. Du mottar en SMS (på engelsk) med info om nedlastning av Orbit-appen. Last ned appen og logg inn. Du verifiseres med BankID. Følg anvisningene i appen for registrering. 

 2. Illustrasjon av en dame som sitter med PC i en stol

  Finn og book ledig plass

  Det er enkelt å finne fram til en ledig plass på Nærkontoret. I Orbit-appen søker du opp plass, booker både arbeidsplass og møterom, og finner informasjon om Nærkontoret du har valgt. Appen bruker du til og med som nøkkel.

 3. Illustrasjon av en lås

  Lås opp og bli så lenge du vil

  Når du har booket plass kan du enkelt låse deg inn med appen. Du kan bli en time, eller en hel arbeidsdag. Hos oss finner du en lun og hjemmekoselig atmosfære, og vi håper du blir lenge. Husk å logge deg ut når du går, så kan andre få bruke plassen din. 

 4. Illustrasjon av en bygning og ikoner som illustrerer bredbånd, strøm og måling

  God kaffe og raskt internett

  Digitale hjelpemidler er en essensiell del av den nye arbeidshverdagen, og hos Nærkontoret kobler du deg enkelt på det trådløse nettverket. God kaffe har vi også. Nærkontoret er selvbetjent, men trenger du hjelp kan du chatte med oss i Orbit appen. 

Derfor tilbyr NoA Nærkontoret til sine ansatte

Derfor tilbyr NoA Nærkontoret til sine ansatte

Hjemmekontoret har blitt en naturlig del av jobbhverdagen til mange. HR-direktøren i NoA tror det vil virke mot sin hensikt å tvinge folk tilbake på kontoret.

Les NoAs erfaring

Illustrativt kart over Nærkontorene

Kartet er illustrativt. Vi har plasser i Asker, Fornebu, Oslo sentrum og Fredrikstad, og åpner stadig nye steder. Ta kontakt for siste informasjon om hvor vi er. 

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om Nærkontoret? Her har vi samlet ofte stilte spørsmål av medlemmer og bedrifter.

Få svar på dine spørsmål