Fotografi av en mann som jobber på OBOS Nærkontor

Nærkontoret for bedrifter

Vil du tilby dine ansatte en fleksibel hverdag, en god balanse mellom arbeid og fritid? Nærkontoret er gode kontorfasiliteter nær der folk bor.

Nå kan bedriften din abonnere på plasser. Alle ansatte i bedriften kan fritt benytte Nærkontoret når de trenger mer fleksibilitet i hverdagen. Nærkontoret erstatter ikke hovedkontoret. Det er et supplement til hovedkontoret og et alternativ til hjemmekontoret. Her betaler du for størrelsen på bedriften, basert på antall ansatte.

Nettverket består per nå av åtte lokasjoner plassert i en rekke nabolag, og innfartsårer utenfor Oslo sentrum. Fra august utvider vi med to splitter nye nærkontor på Ulven og Fornebu. Se alle lokasjonene våre her.

Har bedriften din allerede en avtale med oss?

Gå rett til nettsiden vår og reserver tid: obosnarkontor.no

  Bare gode fordeler

  Gjør som Halvard og prøv Nærkontoret fra OBOS du også.

  Slik fungerer det

  1. Illustrasjon av en smart-telefon

   Registrering og aktivering

   Arbeidsgiver tegner en avtale med Nærkontoret for sine ansatte. De ansatte får tilgang til Nærkontorets nettside hvor de logger seg inn og kan ta i bruk tjenesten.  

  2. Illustrasjon av en dame som sitter med PC i en stol

   Finn og reserver tid

   Det er enkelt å finne fram til en ledig plass på Nærkontoret. På nettsiden finner du oversikt over alle våre nærkontor, reserverer arbeidstid og møterom.

  3. Illustrasjon av en lås

   Lås opp og bli så lenge du vil

   Når du har reservert tid kan du enkelt låse deg inn med OBOS-nøkkelen. Du kan bli en time, eller en hel arbeidsdag. Hos oss finner du en lun og hjemmekoselig atmosfære, og vi håper du blir lenge.

  4. Illustrasjon av en bygning og ikoner som illustrerer bredbånd, strøm og måling

   God kaffe og raskt internett

   Digitale hjelpemidler er en essensiell del av den nye arbeidshverdagen, og hos Nærkontoret kobler du deg enkelt på det trådløse nettverket. God kaffe har vi også. Nærkontoret er selvbetjent, men trenger du hjelp kan du kontakte oss via vår nettside.

  Sohrab digger Ruters nye ansattgode

  Sohrab digger Ruters nye ansattgode

  Ruter tilbyr de ansatte frihet, fleksibilitet og konsentrasjon gjennom Nærkontoret. Det setter Software Developer Sohrab stor pris på.

  Les Ruters erfaring
  Derfor tilbyr NoA Nærkontoret til sine ansatte

  Derfor tilbyr NoA Nærkontoret til sine ansatte

  Hjemmekontoret har blitt en naturlig del av jobbhverdagen til mange. HR-direktøren i NoA tror det vil virke mot sin hensikt å tvinge folk tilbake på kontoret.

  Les NoAs erfaring
  Ofte stilte spørsmål

  Ofte stilte spørsmål

  Har du spørsmål om Nærkontoret? Her har vi samlet ofte stilte spørsmål av medlemmer og bedrifter.

  Få svar på dine spørsmål

  Vil du prøve et nærkontor der du bor?

  Kunne Nærkontoret vært noe for deg, eller medarbeiderne i din bedrift? Fyll ut dette skjemaet, så sender vi deg mer informasjon.

  Eller trenger ditt OBOS-borettslag et sted å ha styremøter? Finn mer informasjon til borettslagstyrer.