Hurra! Vi oppdaterer nettsiden

Denne helgen (20.-22. mai) oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsiden. Dette kan føre til at det går litt tregt og at noen sider er utilgjengelige. Vi har utsatt alle kaffepauser og høneblunder slik at nettsiden er tilbake i god form søndag kveld.

Illustrasjon av fasade og inngang til Obos Living Lab.

OBOS Living Lab

I OBOS Living Lab utforsker vi framtidens boliger med fokus på det aller viktigste: De som skal bo der. Velkommen til vårt levende laboratorium!

34
Leiligheter
44
Beboere
13
Prosjekter

Et prosjekt som viser vei

OBOS Living Lab er et levende laboratorium og en testarena for framtidens bolig. Med beboeren i fokus tester vi nye ideer, konsepter og løsninger for framtidens boliger.

Les mer om boliglaboratoriet

Hvordan blir leilighetene i OBOS Living Lab?

I OBOS Living Lab har vi en rekke spennende samarbeidspartnere og gode framtidige løsninger. Men hva skal beboerne faktisk teste?

Dette skjer i OBOS Living Lab

27. november – Åpen dag

Velkommen inn til OBOS Living Lab!

Lurer du på hva som skjer og hva vi tester i OBOS Living Lab? Vi inviterer deg til åpen dag med gløgg og pepperkaker. Her kan du høre om de spennende prosjektene som er i gang, og komme med innspill på fellesskapskonseptene.

Tidspunkt:

Lørdag 27. november 2021

Klokka 12–14

Hold deg oppdatert her.

1. oktober – Innflytting

Innflyttingsdag

1. oktober flytter beboerne inn og forskningen begynner for fullt. Beboerne har gledet og det har vi også. 

28. september – 3D-printing konkurranse

Bli med på prisutdelingen av 3D-printing konkurransen!

Konkurransen har vært et samarbeid mellom SINTEF, OBOS og Construction City, hvor vi har utforsket framtidens konstruksjoner. Her får du se alle innsendte bidra – både inspirerende og innovative løsninger som kan gjøre byggeprosessene effektive, redusere utslipp og bedre livskvalitet. Det blir også paneldebatt. 

Tidspunkt:

Tirsdag 28. september 2021

Klokka 14-17

 

Meld deg på her!

25. september – Åpent hus

Velkommen inn til OBOS Living Lab!

Under Open House Oslo åpner vi dørene og du er velkommen inn. Her får du et unikt innblikk i framtidens boliger og kan møte både arkitektene og OBOS-teamet.

Grunnet koronasituasjonen og smittetrykket i Oslo vil det være guidet omvisning. Omvisningene starter fortløpende og tar omtrent 30 minutter. Det vil være tillat med maksimalt 10 personer per omvisning.

Tidspunkt:

Lørdag 25. september 2021

Klokka 10-12 og 13-15 

 

Interessert? Les mer om arrangementet her.

Bli kjent med beboerne

Hvordan blir det å bo i et levende laboratorium og hvilke forventninger har de til hverdagen på Vollebekk? Bli bedre kjent med menneskene som tester framtidens bokonsepter.

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Med oss inn i OBOS Living Lab har vi en rekke spennende samarbeidspartnere. Her skal nye innovative, fleksible og bærekraftig løsninger og produkter testes ut – slik at vi sammen finner de beste løsningene for framtidens boliger.

Les mer om samarbeidspartnerne våre
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Lurer du på noe mer?

I OBOS Living Lab utforsker vi framtidens boliger sammen med beboerne, slik at vi kan finne ut hva som er en god bolig. Lurer du på noe mer? Ta kontakt! 

Teamet bak OBOS Living Lab