Obos-ansatt på byggeplassen for obos living lab.

OBOS Living Lab

Et levende boliglaboratorium? Ja, på Vollebekk i Oslo bygger vi nå OBOS Living Lab, hvor vi skal utforske framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo der.

Raskt voksende byer, mindre arealer og et stort behov for bærekraftige løsninger utfordrer måten vi lever, bor og bygger på. Samtidig gir den teknologiske utviklingen oss mange nye muligheter. Men hvordan kommer vi egentlig til å bo i framtiden? Det ønsker vi å finne ut av.

Derfor bygger vi nå OBOS Living Lab: En boligblokk med 34 utleieleiligheter på Vollebekk i Oslo, som skal fylles med nye ideer, konsepter og løsninger – og det med menneskene som bor der i fokus. Her skal beboerne få teste ut både teknologiske, sosiale og materielle løsninger, hvor målet er å finne gode løsninger for framtidens boliger.

Vil du holde deg oppdatert på siste nytt om OBOS Living Lab? Meld interesse

Se OBOS Living Lab ta form

Korte fakta om OBOS Living Lab

Alt i ett på Vollebekk

Alt i ett på Vollebekk

Der det før var industri, tar nå en hel liten bydel form. Og mellom boligblokkene, med fasaden mot det som blir selve hjertet i Vollebekk, er OBOS Living Lab i ferd med å reise seg. Men hvordan påvirker en pandemi måten vår å bo på? Vi møtte prosjektleder Ingemund Skålnes på byggeplassen.

Meld interesse for OBOS Living Lab

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.
Vilkår

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.
Et nytt nabolag tar form

Et nytt nabolag tar form

Vollebekk ligger mellom Risløkka og Lunden hageby på Bjerke i Oslo. Her bygger vi nye og moderne boliger i en bydel det satses på. Nå tar nabolaget form, og de første boligene sto ferdige sommeren 2019.

Se hva vi bygger på Vollebekk

Lurer du på noe?

Til toppen