Vi oppdaterer nettsidene

Fra fredag 27. til mandag 30. januar oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsidene. Dette kan føre til at det går tregt og at noen sider er utilgjengelige.

Syv barn fra Lillestrøm Skolekorps står oppstilt på plenen i skolegården og spiller på instrumentene sine.

Jubelbrøl med støtte fra OBOS

Vi ønsker å bidra til livet mellom husene, og støtter en rekke gode formål innen idrett, kultur, humanitært arbeid og andre sosiale tiltak. Nå oppfordrer vi alle OBOS-medlemmer til å tipse eget idrettslag eller forening om å søke OBOS Jubel om støtte! Det åpner for søknader 15. februar.

Har du barn, en nevø, kusine, venn, nabo eller en klubb du ønsker skal få et enda bedre tilbud? Ved å spre budskapet om OBOS Jubel kan du bidra til å skape et bedre nærmiljø enten der du selv bor eller andre steder. Pengene som deles ut vil gå til gode formål innen idrett og kultur rettet mot barn og unge.

Vi deler ut inntil ti prosent av overskuddet vårt etter skatt hvert år til samfunnsnyttige formål. Som tidligere år ser vi frem til å motta nye søknader alt fra idrettsklubber til korps og teatergrupper over hele landet.

— Lag og foreninger er en viktig del av det norske samfunnet og bidrar enormt inn i det store samfunnsregnskapet. Det er viktig at disse tilbudene overlever. Jeg er glad vi har kunnet gi en håndsrekning til så mange, og takknemlig for at så mange medlemmer har engasjert seg i tildelingen, sa konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj etter fjorårets Jubel.

Søknadsprosessen starter 15. februar, og søknadsfrist er 15. mars.