Samfunnsansvar

OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

Illustrasjon av et borettslag omringet av flotte grøntarealer

Grønt OBOS

Å ta ansvar for miljø og klima er en av våre viktigste prioriteringer. Vi tar store steg innen bærekraftig byutvikling og har en rekke tiltak og prosjekter på gang.

Innovasjon – vi dyrker nye ideer

OBOS er stadig på jakt etter "the next big thing". Ikke bare fordi vi må, men fordi vi vil. Vi mener at innovasjon er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Derfor tør vi å satse på egne prosjekter – og å investere i andre vi tror på.

Investering i oppstartsselskaper

Med OBOS Oppstart investerer vi i spennende oppstartsselskaper i bygg, anleggs- og eiendomsbransjen. Vi bidrar med vår erfaring, kompetanse og kapital for å utvikle spennende oppstartsselskaper i en tidlig fase.

Bærekraft og samfunnsansvar

«OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer» er konsernets visjon, og OBOS skal skape verdier gjennom å utøve samfunnsansvar. I årsrapporten 2019 gjør vi rede for arbeidet med bærekraft og samfunnsansvar.

Bildet viser en hånd som holder en mobil med Nabohjelp-appen åpen. I bakgrunnen vises små figurer som sammen illustrerer et nabolag.

Nabohjelp

Må du holde deg inne, men trenger noe på butikken? Trenger du hjelp til å lufte hunden? Spør naboene om hjelp gjennom appen Nabohjelp. Lett, hyggelig og ikke minst miljøvennlig!

Bli med å ta samfunnsansvar

Illustrasjon av jordkloden med et hjerte

Visste du at ...

... OBOS ikke bare finnes i Norge? Gjennom OBOS Sverige og Kärnhem er vi også en av Sveriges ledende boligutviklere. Og selvsagt er vi like opptatt av samfunnsansvar der som her.