Dame i en lilla t-skjorte som smiler i egen leilighet.

Velkommen til visningshelg

Tre ganger i året utvider vi åpningstidene til boligprosjektene våre over hele landet. Uansett om du vil kjøpe eller bare ta en titt er du hjertelig velkommen!

Hvert år arrangerer vi tre visningshelger slik at du kan ta en nærmere titt på drømmeboligen din. I løpet av disse tre visningshelgene utvider vi åpningstidene til alle OBOS' og OBOS Block Watnes boligprosjekter, slik at du kan finne en tid som passer deg. 

Hvorfor kjøpe nytt?

Det å eie egen bolig gir forutsigbarhet og frihet – og det er en rekke fordeler med å kjøpe nytt. Du slipper stressende budrunder, du får satt ditt personlige preg på boligen og kan se fram til forutsigbare faste kostnader. Om du er OBOS-medlem får du forkjøpsrett på boligene ved salgsstart, slik at du kan kapre drømmeboligen din til fastpris.

Bestill visning året rundt

Har du allerede sett deg ut en bolig, eller er nysgjerrig på å høre mer om et boligprosjekt? Forhåndsbestill visningstid når det passer deg.

Slik bestiller du tid:

  • På boligprosjektenes egne sider bestiller du en visningstid gjennom et digitalt skjema. Bla deg ned til "dette skjer nå" på det aktuelle prosjektet, trykk på "gå til påmeldingsskjemaet" og book en ledig tid.
  • Du kan også ta kontakt med en av prosjektselgerne våre for å avtale en tid som passer for deg – kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene.

Se hva vi bygger der du vil bo

Vi bygger nye boliger og nabolag over store deler av landet. Ta en titt på boligene vi selger der du vil bo og bestill en visning.

Trygge visninger

Visningene våre er trygge, og vi legger til rette for smittefrie visninger. Vi avholder kun private visninger, vi holder god avstand og ønsker deg velkommen med et smil i stedet for et håndtrykk. For at du skal få best mulig service og personlig rådgivning bruker vi ekstra tid på hver visning. Da får du god tid til å stille de spørsmålene du måtte ha.

Les mer om trygge visninger

Digital visning

I tillegg kan vi tilby 360-visning eller digital visning for deg som ikke ønsker å dra på en fysisk visning.

Rett fra sofaen kan du undersøke utvalgte boliger i flere boligprosjekter, rom for rom, helt i ditt eget tempo. På 360-visningene kan du enkelt bevege deg rundt i boligen selv og få et godt inntrykk av planløsning, standard og boligens utseende.

Hvis boligprosjektet du er interessert i ikke har 360-visning, tar prosjektselger deg gjerne gjennom leiligheten via Teams eller Facetime.

Se boligprosjektene som tilbyr 360-visning

Trenger du hjelp med å oppfylle boligdrømmen din?

Trenger du hjelp med å oppfylle boligdrømmen din?

OBOS-banken hjelper deg med lån om det er en ny eller brukt, stor eller liten, sentral eller landlig bolig du ønsker deg. Og ikke minst om du er medlem eller ikke. Er du usikker på hvor mye du kan låne? Med lånekalkulatoren vår får du full oversikt over hvor mye du kan låne, og enkelt søke om finansieringsbevis.

Se hvor mye du kan låne
Ikke medlem ennå?

Ikke medlem ennå?

Det bør du bli! Som medlem har du forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger. Og du får over 60 faste rabattavtaler på kulturtilbud, ferie, forsikring, og alt du trenger til hjemmet både i Norge og Sverige.

Bli OBOS-medlem i dag