Illustrasjonsfoto av far og datter samt ikon for vintervisning.

Velkommen til vintervisning

Fra 16. til 22. januar utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av OBOS’ og OBOS Block Watnes boligprosjekter. Se hva vi selger der du vil bo, finn drømmeboligen og forhåndsbestill en visning.

Kanskje du er på utkikk etter litt større plass og mer rom for gjester? Eller kanskje du rett og slett ønsker litt mindre plass og mer praktiske løsninger? Fra lørdag 16. januar til fredag 22. januar utvider vi åpningstidene i visningssenterne og boligprosjektene våre – uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Bestill visning

Har du allerede sett deg ut en bolig, eller er nysgjerrig på å høre mer om et boligprosjekt? For å komme på en vintervisning må du forhåndsbestille en visningstid. Slik bestiller du tid:

  • På boligprosjektenes egne sider bestiller du enkelt en visningstid gjennom et digitalt skjema. Bla deg ned til visningstidene på det aktuelle prosjektet, trykk på "Meld deg på" og book en ledig tid.

  • Du kan også ta kontakt med en av prosjektselgerne våre for å avtale en tid som passer for deg – kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene.

Se hva vi selger der du vil bo

Vi bygger nye boliger over store deler av landet. Se hva vi selger der du vil bo, og bestill en visning.

Trygge visninger

Visningene våre er trygge; vi avholder kun privatvisninger, vi holder god avstand og ønsker deg velkommen med et smil i stedet for et håndtrykk. 

Les hvordan OBOS' visninger og salgsmøter foregår nå

Les mer om OBOS Block Watnes tiltak

Du er selvsagt også velkommen til visning både før og etter denne uken, du bestiller da en visningstid på samme måte som over. Velkommen til visning!

Til toppen