Smilende sykepleier i uniform med sekk på vei til vårvisning.

Velkommen til vårvisning

Fra 17. til 23. april ønsker vi deg velkommen til visning av våre boligprosjekter. Se hva vi selger der du vil bo, finn drømmeboligen til fastpris og forhåndsbestill en visning.

Kanskje du er på utkikk etter litt større plass og mer rom for gjester? Eller kanskje du rett og slett ønsker litt mindre plass og mer praktiske løsninger? Uansett boligdrøm ønsker vi deg velkommen til visning.

Hvorfor kjøpe nytt?

Det å eie egen bolig gir forutsigbarhet og frihet – og det er en rekke fordeler med å kjøpe nytt. Du slipper stressende budrunder, du får satt ditt personlige preg på boligen og kan se fram til forutsigbare faste kostnader. Om du er OBOS-medlem får du forkjøpsrett på boligene ved salgsstart, slik at du kan kapre din drømmebolig til fastpris. Fra lørdag 17. til fredag 23. april utvider vi åpningstidene sånn at du kan gå på boligjakt i alle OBOS’ og OBOS Block Watnes boligprosjekter.

Bestill visning

Har du allerede sett deg ut en bolig, eller er nysgjerrig på å høre mer om et boligprosjekt? Forhåndsbestill visningstid når det passer deg.

Slik bestiller du tid:

  • På boligprosjektenes egne sider bestiller du enkelt en visningstid gjennom et digitalt skjema. Bla deg ned til visningstidene på det aktuelle prosjektet, trykk på "Meld deg på" og book en ledig tid.
  • Du kan også ta kontakt med en av prosjektselgerne våre for å avtale en tid som passer for deg – kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene.

Trygge visninger

Visningene våre er trygge, og vi legger til rette for smittefrie visninger. Vi avholder kun private visninger, vi holder god avstand og ønsker deg velkommen med et smil i stedet for et håndtrykk. For at du skal få best mulig service og personlig rådgivning bruker vi ekstra tid på hver visning. Da får du god tid til å stille de spørsmålene du måtte ha.

Du er selvsagt også velkommen til visning både før og etter denne uken, du bestiller da en visningstid på samme måte som over. Om du ikke ønsker å dra på en fysisk visning, er det flere av boligprosjektene som tilbyr digitale visninger, hvor du kan undersøke utvalgte boliger, rom for rom, helt i ditt eget tempo.

Les mer om trygge visninger

Et smilende par som holder hender på vei til vårvisning.