oversiktsbilde av Ulven

Eventyret om Ulven

På Ulven i Oslo er forvandlingen i full gang. Velkommen til en splitter ny bydel!

OBOS bygger 3000 boliger og 200.000 kvadratmeter næring på Ulven, et område som i mange år vært dominert av lager, industri og tungtrafikk, men den tiden er snart over. Ulven er en sentral del av Hovinbyen - Oslo kommunes viktigste utbyggingsområde det neste tiåret. Her skal en helt ny bydel ta form, med kort vei til sentrum, gode bomiljøer og grønne løsninger for folk flest – rett og slett alt du ønsker deg av nabolaget ditt.

Neste år flytter de første Ulven-beboerne inn, og mye er i ferd med å komme på plass i området. Ulven torg, undergangen over til Kabelgata og oppgradering Ulvenveien til en mer fotgjengervennlig miljøgate er bare noe av det som allerede nå er klart.

Her ble de første boligene bygget (Google maps)

Et grønt skifte

Selv om Ulven til nå for de fleste har vært et sted litt utenfor allfarvei, er det faktisk samme avstand fra Jernbanetorget til Ulven som det er fra Jernbanetorget til Majorstua. Den sentrale beliggenheten gir et godt utgangspunkt for å skape sted der det er fint å bo – og jobbe.

Hele prosjektet på Ulven har gjennomtenkt, grønn tankegang. Det er snakk om en fullstendig transformasjon, som skal føre OBOS videre inn i det grønne skiftet.

Bildeleordninger, tilrettelegging for sykkel, energivennlige løsninger, oppvarming ved bruk av overskuddsvarme fra noen av bedriftene på Ulven, arbeid for å få tilbake noe av det fugle- og insektlivet som fantes her den gangen Ulven var en gård i Aker er noe av det vi planlegger for området.

Tar form

De første boligene ble påbegynt i 2018, og er innflyttingsklare neste år.  De første næringslokalene sto ferdige allerede i 2017. Rundt Ulven torg finner du blant annet kafé, sushi og matvarebutikk, og selvsagt visningssenteret vårt, der du kan se nærmere på hva som kommer av boliger på Ulven.

Illustrasjon av konstruksjonsarbeid

Leier du på Ulven? Eller ønsker å leie?

Kanskje leier du allerede på Ulven og lurer på noe? Eller kanskje er du interessert i et av våre ledige lokaler? Vi bistår med det du måtte trenge av assistanse og hjelp.

Send e-post til OBOS Ulven

Til toppen