Velkommen til Kvarteret

Kvarteret i Lillestrøm – det nye nabolaget der nesten alt av tilbud og opplevelser er maks 15 minutter unna. Livet er litt enklere når veien er kort til det du trenger.

Nabolaget

Kvarteret vil bestå av fem kvartaler knyttet sammen med store torg- og grøntarealer. Det blir lagt stor vekt på å skape et nærmest bilfritt nabolag med varierte boligtyper og uteområder som bidrar til liv mellom husene. 

Fellestunet i Parsellen i Kvarteret på dagtid.

I Kvarteret finner du leiligheter i alle størrelser. Her er det muligheter for sosiale sammenkomster, lek og moro for alle aldersgrupper.​ Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme.

1 av 15

Nærområdet

 1. Illustrasjon av en elsykkel som lader på en OBOS-ladestasjon

  Transport

  Bare 15 minutters gange unna ligger Lillestrøm Stasjon, og med toget tar det kun 10 minutter inn til Oslo sentrum og Gardemoen. 

 2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

  Barnehager og skole

  Du finner både barneskoler og ungdomsskoler i nærheten, blant annet Vigernes barneskole, Volla barneskole og Kjævolla ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av barnehager.

 3. Illustrasjon av en staselig bygning ved siden av en murbygning

  Butikker

  Bare en kort gåtur unna ligger Lillestrøm Torv, hvor du finner flere spisesteder, dagligvarebutikker, sportsbutikker og klesbutikker. Med bil er det heller ikke langt unna Strømmen Storsenter. Et senter med nærmere 200 butikker å velge mellom. 

 4. Illustrasjon av operaen i Oslo

  Kultur

  På Lillstrøm Kultursenter er det konserter, musikaler og forestillinger året rundt. Lillestrøm huser blant annet NITJA, et nyåpnet galleri for samtidskunst. Oden kino er heller ikke langt unna, der kan du få de store filmopplevelser servert. 

 5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

  Tilbud

  Det er kort avstand til flere treningssentre. Lillestrøm har også en egen treningspark. Der finner du et godt utvalg av treningsapparater og kan trene ute i frisk luft. Litt forbi Lillestrøm Torv finner du Volla folkebad. Lillestrøm huser også Nebbursvollen Friluftsbad, et badeanlegg med tre bassenger, perfekt for familier.

 6. Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

  Friområder

  Lillestrøm er en by for alle, også firbeinte. På hundejordet i Lillestrøm kan både firebente og tobente løpe fritt. Kun 10 minutter unna Kvarteret finner du Sørumsparken, en av Lillestrøms eldste parker. 

   

Kart over Kvarteret

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

I salg

Nå er Nestunet og Parsellen i salg. Her får du en god balanse mellom byliv og naturskjønne omgivelser, og nyte av alt Lillestrøm har å tilby. 

Illustrasjon fasade Kvartal 1

Nestunet

Kvartal 1 – Nestunet i Lillestrøm kan du velge blant 206 leiligheter i hus A, B, C og D. Her kan du nyte det gode liv alene eller sammen med naboer og venner.

Livet i Kvarteret

Fellestunet mellom Kvartal 1 og Kvartal 2 i Kvarteret.

Et nabolag for alle

Kvarteret er et nabolag der det er lett å trives og slå rot – rolig og tilbaketrukket, men likevel praktisk og sentralt. Husene, parken, lekeplassen og benkene trenger å fylles med mennesker av alle slag. 

Les mer om nabolaget

Utvikling av Kvarteret

Nå bygger vi Kvarteret

Nå bygger vi Kvarteret

Et stort byggeprosjekt som Kvarteret involverer mange mennesker. Vi opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn og du som bor i nabolaget. Følg med når Kvarteret bygges.

Les om byggingen av Kvarteret

Meld interesse

Meld interesse for Kvarteret Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut dette skjemaet og meld interesse her- å sørger vi for at du får med del alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår