Stue og spiseplass ved kjøkken i Kværerdammen i leilighet med god takhøyde.

Turbinveien 32 ved Kværnerdammen

Fra industrisamfunn til et livlig og moderne nabolag med drømmeboliger

På kort tid har Kværnerbyen blomstret opp som et livlig nabolag med en god blanding av unge par, single, barnefamilier og godt voksne. Nå er nabolaget ferdigstilt, og vi har syv innflytningsklare leiligheter til salgs.

Terrassen tilhørende de syv leilighetene i Turbinveien 32.

Syv unike leiligheter

I tidligere Munkehagen Bad ved Kværnerdammen har vi i samråd med byantikvaren transformert gården til syv lekre leiligheter med næring i første etasje. De gamle elementene har blitt tatt godt vare på og får sin sjanse til å skinne i de nye leilighetene.

Leilighetene ligger i andre og tredje etasje, og har en god himlinghøyde. To av leiligheten har mesaninetasjer og dobbelthøye rom. Alle har vannbåren gulvvarme, lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer og delikate flislagte baderom. Særpreg, høy standard og gode kvaliteter er viktige kjennetegn.

Stue og kjøkken i Turbinveien i leilighet i andre etasje.

Butikker, turmuligheter og transport

Det meste av det du trenger i hverdagen er på plass i dette nye nabolaget. Her kan du kjøpe dagligvarer, gå til frisøren, trene på treningssenter og handle på apoteket. Det er to barnehager i Kværnerbyen, og den er ligger i nederste etasje, rett under de syv leilighetene.

Fra Kværnerbyen har du turmuligheter som få kjenner til, både langs Alnaelva og i den spesielle Svartdalen. Er du riktig sprek kan du ta turen fra Alnastien, inn i Groruddalen og helt fram til Lillomarka – eller opp til Ryen, Østensjø og helt inn til Østmarka.

Det er lett å komme seg til storbyen, med 32-bussen som tar deg fra torget i Kværnerbyen til Bjørvika og Oslo sentrum på fem minutter. Det er også flere muligheter i Konows gate, hvor du finner noen nattbusser, som kan være kjekt om du trenger skyss hjem i de sene timer.

Stue, trapp og kjøkken i toppetasjen i Kværnerdammen.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

Som OBOS-medlem kan du velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Leilighetene selges til fastpris med en frist for å melde forkjøp onsdag 24. mars kl. 12.00.

Når fristen for forkjøpsrett har utløpt, blir boligene fordelt etter ansiennitet. Den som har vært OBOS-medlem lengst, får sitt valg innfridd først. Hvis det er flere boliger igjen etter at alle kjøpsønskene er gjennomgått, legges disse ut for åpent salg. Da er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.