Bilde fra byggeplassen hvor Frysjaparken bygges. Bildet viser lift på byggeplassen samt skilter og flagg.

Nå bygger vi Frysjaparken

1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjaparken. Her kan du følge med på byggeprosessen og få med deg relevant informasjon om byggearbeidet.

Et stort byggeprosjekt som Frysjaparken involverer mange mennesker. Vi opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn og du som bor i nabolaget. Følg med når Frysjaparken bygges!

Trafikksikkerhet – for deg og dine

Frysjaparken er et populært område, og trafikksikkerhet står derfor høyt på agendaen vår. Vi jobber aktivt med merking og skilting på området, og yrkessjåførene våre er både opptatt av og forpliktet til å overholde trafikkregler og å kjøre forsiktig.

to menn med vernehjelm og refleksjakker på byggeplass
Sikkerhet står høyest på agendaen vår. I en byggeprosess som dette er det svært viktig for oss å ta hensyn til omgivelsene Petter Bay Braathen, prosjektleder Stor-Oslo Eiendom AS

Se opp for nye skilt

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, og jobber aktivt med å merke området best mulig. En viktig del av dette er skilting både på selve byggeplassen og i området rundt, og vi kontrollerer og justerer skiltene hver uke for å unngå at uønskede situasjoner skal oppstå. Vi ber alle som befinner seg i nærheten av og på byggeplassen om å følge denne oppsatte merkingen. 

Byggeprosjektet er godt i gang

Fremdriften er i rute og grunnarbeidene er i hovedsak ferdig. Råbygget for de tre første byggene i Frysjalia borettslag har begynt å strekke seg i været og fasadearbeidet er påbegynt. På hus nr. 1, som ligger mot krysset Frysjaveien-Kjelsåsveien, er taket og dermed også takterrassen støpt. Vi har også kommet godt i gang med hus nr. 2 som ligger mot Frysjaveien.

Har du lyst til å se prøver av fasadene som snart kommer opp, eller vil du se hvilken teglstein du kan vente deg? Ta turen innom visningssenteret vårt!

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer deg gjerne! Ta kontakt med oss på frysjaparken@obos.no