Bilde fra byggeplassen hvor Frysjaparken bygges. Bildet viser lift på byggeplassen samt skilter og flagg.

Nå bygger vi Frysjaparken

1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjaparken. Her kan du følge med på byggeprosessen og få med deg relevant informasjon om byggearbeidet. Følg med når Frysjaparken bygges!

Byggeprosjektet er godt i gang

1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjaparken og siden den gang har flere prosjekter blitt ferdigstilt – og beboerne har flyttet inn.

I Frysjaparken bygger vi cirka 1000 nye leiligheter i Oslo, med lett tilgang til kaféer, butikker, skole, park, torg, barnehage og andre urbane kvaliteter. Frysja Delikatesse og Vinbar har åpnet, og Grains, et bakeri og brasseri, planlegger åpning i løpet av høsten 2022.

I Ager borettslag har vi begynt arbeidet med å bygge de nye leilighetene. Sprengningen av området er ferdig, og betongarbeidet er i gang. Alt av arbeid er bestilt og hele feltet er satt i produksjon. I løpet av høsten 2022 vil råbygget bli reist. Ager forventes å være ferdigstilt i 2024.

I Stilla borettslag er råbyggfasen i full gang og bygget vil raskt reise seg høsten 2022. Stilla forventes å være ferdigstilt i 2024.

Kikut sameie og Frysja borettslag er ferdigstilt.

Lyst til å se leilighetene? Ta kontakt med prosjektselger

 

Oversiktsbilde av Frysja

 

Hva skjer på Frysja? 

Endelig har Frysja Deli ankommet nabolaget – med hjemmelagde delikatesser, oster, surdeigsbrød og mye mer. Stikk innom for brunch eller middag og nyt en herlig opplevelse i ditt nye nabolag.

Trafikksikkerhet – for deg og dine

Frysjaparken er et populært område, og trafikksikkerhet står derfor høyt på agendaen vår. Vi jobber aktivt med merking og skilting på området, og yrkessjåførene våre er både opptatt av og forpliktet til å overholde trafikkregler og å kjøre forsiktig.

Se opp for nye skilt

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, og jobber aktivt med å merke området best mulig. En viktig del av dette er skilting både på selve byggeplassen og i området rundt, og vi kontrollerer og justerer skiltene hver uke for å unngå at uønskede situasjoner skal oppstå. Vi ber alle som befinner seg i nærheten av og på byggeplassen om å følge denne oppsatte merkingen. 

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i boligprosjektene? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.