Fasaden til Seeds på PUNKT på Fornebu.

Aktiviteter på Fornebu

Det skjer mye spennende på Fornebu gjennom hele året. Se hvilke arrangementer du kan få med deg i tiden som kommer. I tillegg kan du se aktiviteter og ting å gjøre, fordelt på årstid.

Fornebu er et område i kraftig vekst og utvikling. Nye boliger og arbeidsplasser kommer til, og dermed også nye folk. Det er viktig å skape liv mellom husene helt fra start, med aktivitetstilbud og møteplasser. Dette for at menneskene som bor her skal trives, og få muligheten til å bli kjent med både nærmiljøet og hverandre.

Dette skjer på Fornebu

30. oktober: Halloween på Punkt

Velkommen til en skrekkelig morsom Halloween-feiring for hele familien på Punkt Fornebu!

Vi lover at det blir akkurat passe skummelt, massevis av latter og herlige opplevelser for både liten og stor! Pass på å legge Punkt Fornebu inn i Halloween-planene dine, for dette blir gøy! Meld deg på eventet for påminnelse og oppdateringer.

Tidspunkt:

Klokka 14:00-17:00, søndag 30. oktober.

Se hele programmet med tidspunkter og meld deg på her.

Høst

Halloween-feiringen på Punkt er ett av høstens høydepunkt for både store og små.

1 av 3

Vinter

Julestemningen er garantert når Punkt arrangerer juleverksted.

1 av 2

Vår

Gjør sykkelen din klar for sesongen med en vask, sjekk og mekk under sykkelslippet på Punkt.

1 av 3

Sommer

I begynnelsen av sommeren, hvert år, arrangeres Fornebudagene. Da får både store og små muligheten til å være med på ulike aktiviteter og kulturopplevelser. Mer om Fornebudagene

1 av 2

Året rundt

DNT og Bærum Turlag har åpnet aktivitetssenter på Oksenøya Bruk. Her kan du bli med på turer og kulturkvelder. Les mer om åpningen

1 av 2