Laster resultat
Kommer for salg
Tomten på Kanalparken

Kanalparken

Velkommen :Heim til Kanalparken på Jessheim. Kanalparken blir et spennende boligprosjekt med cirka 290 flotte ett- til femromsleiligheter.

Antall boliger
Cirka 290 boliger
Boligtype
Leiligheter
Totaltpris fra
Ikke avklart
Størrelse
1 til 5 rom
Status
Avventer rammesøknad
Salgsstart
Planlagt vår 2021
Innflytting
Planlagt vår 2023
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Koordinater: 60.143012,11.191713. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 60.1430116 breddegrad, 11.191713 lengdegrad

Koordinater: 60.143012,11.191713. Se kart i Google

Om Kanalparken

Nå skal OBOS for første gang bygge boliger på Jessheim. I Kanalparken skal vi bygge cirka 290 flotte ett- til femromsleiligheter over fire til syv etasjer. Det vil bli parkeringsplasser under bakken og fokus på gode uteområder mellom husene. 

Dette er den siste tomten i et allerede etablert og ferdigutviklet boligområde. Det er ny skole og idrettsanlegg i nærheten, og matbutikk finnes allerede rett over veien. 

Cirka 15 minutters gange fra Kanalparken finner du Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. I sentrum ligger også jernbanestasjonen som tar deg til Oslo på omkring 35 minutter. Velger du å ta bilen, er du i Oslo på cirka 40 minutter. 400 meter fra boligene finner du bussholdeplassen. 

Dette prosjektet er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli BREEAM-NOR sertifisert. BREEAM står for Building Research Establishment‘s Environmental Assessment Method, og er verdensledende på miljøsertifisering av bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kanalparken

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Barlindhaug eiendom