Laster resultat
Kommer for salg
Illustrasjon av oversiktsbilde av MIDT-prosjektet i Lørenskog i kveldsbelsytning med prosjektlogo.

MIDT

Vi planlegger nye boliger i Lørenskog. Midt på Skårersletta vil du kunne bo langs en frodig og levende miljøgate med parker, torg og møteplasser.

Antall boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
1 til 5 rom
Nærområde/sentrum
650 meter til Lørenskog sentrum
Kollektivtilbud/busstopp
100 meter til nærmeste busstopp
Salgsstart
Planlagt vinter 2021
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.922732 breddegrad, 10.954797 lengdegrad

Koordinater: 59.922732,10.954797. Se kart i Google

Om MIDT

Sammen med AF Eiendom skal OBOS bygge MIDT i Skårersletta 50, på Lørenskog. Boligprosjektet inngår som en del av planen om å gjøre Lørenskog sentrum, og ikke minst selve Skårersletta,
om til en frodig og attraktiv miljøgate med parker, torg og andre møteplasser. Nærmeste nabo blir Skårersletta Kvartal utviklet av Kruse Smith Eiendom. Både MIDT og Skårersletta Kvartal er tegnet av Arcasa arkitekter og vil fremstå som moderne boligkvartaler. Veien mellom kvartalene skal få navnet Swixveien, etter at Swix hadde produksjon av skismøring i Skårersletta 50 fram til 1984.

MIDT er tegnet som et romslig boligkvartal med fire hus rundt et stort og grønt, bilfritt gårdsrom. Her kommer det et godt utvalg av leiligheter med balkonger og fine solforhold. Vi skal bygge et bredt spekter av boliger fordelt på en- til femromsleiligheter med størrelse fra 23 til 112 kvadratmeter. Nesten alle leilighetene i prosjektet vil få private balkonger og noen av leilighetene vil få private takterrasser eller markterrasse.

Prosjektet får et stort felles gårdsrom som vil bli pent opparbeidet. Her blir det sittegrupper, lekeapparater for de minste og beplanting som vil gjøre dette til et avslappende uterom for beboerne. Det blir heis i alle bygg, garasjeplasser i kjeller og godt med sykkelparkeringer.

MIDT ligger midt mellom Metro og Triaden kjøpesenter hvor du blant annet finner apotek og flere dagligvarebutikker. Rett utenfor døren finner du Bunnpris, Rema 1000 og Fresh Fitness. Som ledd i prosjektet planlegges det butikker og næringslokaler langs hele Skårersletta. Her vil du dermed bo sentralt og med gangavstand til alt du trenger. Det er god kollektivdekning i området med flere bussholdeplasser, og den sentrale bussterminalen på Lørenskog ligger kun 600 meter fra prosjektet.

Registrer din interesse her, så følger vi deg opp fram mot salgsstart som er planlagt 1. kvartal 2021, med planlagt innflytting i 2023.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.
Vilkår

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om MIDT

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Logo AF eiendom Skifer.